Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 99

• 25 559
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Ааааа аз казах да ме броите и мен за меренето на температурата Joy Joy Joy Joy
Според мен не може да е кючюк.размера  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 526
Руми ,Спокойна нощ джанъм Hug Hug

Хм ми тука какви интерсни разговори се водят за размери  Joy Joy Joy Joy Joy пък аз да седя у Керимови.Не ща, искам тук.Та кво викаш Светле бююк ли бил размера аааааа  newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ами ти джанъм кат хойкаш по сукаците и чуждите дворчета ша отървеш и самолета за Станбула
а ний тук си хортуваме и уточняваме дребните детайли ,че да няма изненади на финала ,кат Яска след петте дена романтика и мноого либоффф и накрая уойт едно Масалче ,нищо че не я видяхме кат са роди ама поне ни я показаха като голяма

Светле защо ни изоставяш ,

# 527
  • Гърция
  И аз съм от същата партия милички мои, не съм спряла да си се смея откак съм заела позиция на купона, мускулна треска на лицевите мускули хванах. И за веселата болница да сме пак ще сме си нашата компания, пък да ги видим тогава на глава излиза ли се с ЛиНките.
   Но ми е мноооого приятно в тая компания  Hug  направо ми изпълнихте сърцето тая вечер, много ви се радвам  Hug . Всички си ви гушкам силно и ви пожелавам лека вечер, на липсващите също.  
Скрит текст:
Колкото и да не ми се иска трябва малко да поспя, че съботата ще трудна и тежка, а аз да циркулирам между Агата и Адвоката...почти не съм си лягала цялата седмица...

Благодаря ви за приятната компания ЛиНки, оставям ви с тях, мерете, шерете, само не режете хахаха, Умната  hahaha

Усмивчице Hug  bouquet Лека на всички лягащи и спокойна нощ Hug

# 528
  • Велико Търново
Сонче хайде мила на купона защо не се включваш .

Ма ич не се спотайвам,ами чок зор да се наредя и аз до вас Crossing Arms.Не смогвам от смях да ви изчета newsm47.А и един важен въпрос newsm78-тоз купон на яхтата ли се вихри.Ако е там и аз се натреса може да я претоварим и да се пообърне.Че бая сме колоритни. #Crazy и не знам дали ще ни издържи. newsm78Едно е сигурно тъи като плавам като тапа са заемам със спасяването на момчето и след като му приложа изкуствено дишане и ред други неща smile3508,едва тогава ще го оставя в ръцете на опитните ни дохторици. smile3521

Внимание,докато пишехте,в темата бяха публикувани 12 нови отговора

# 529
  Димито, утре ще съжалява, че не е тук на купона.  Joy Joy Joy

http://www.youtube.com/watch?v=TLlIJstoQ4Y&feature=related

Ей Хриска от къде ги вадиш тези златни хитове - невероятна песен newsm51 newsm51 newsm51

Да, но и на нас липсва сега Hug
Диме Hug
Скрит текст:

Хриси  Hug Hug както си ни подкарала с тази музика наистина ще посрещнем изгрева  Joy Joy Joy
а за Дими липсва ми и на мен,все се надявах че по някое време ша си дойде у дворчето ама Йок  Weary да му мисли какви обяснения ша изкарва за да я оневиним ,гоооляма глоба я чака само да се появи  bowuu bowuu ни ага Саваш  ша я спаси ни прокурор Еджи  bowuu bowuu

# 530
  • Гърция

Айде, айде  ти сама се отброи hahaha hahaha hahaha
Ени за колана ли питаш Joy Joy Joy Според мен си му е добре hahaha hahaha

# 531
Ени,Хриси тез момичета ни изоставиха, поспаланки!

# 532
   Димито, утре ще съжалява, че не е тук на купона.  Joy Joy Joy

http://www.youtube.com/watch?v=TLlIJstoQ4Y&feature=related

Ей Хриска от къде ги вадиш тези златни хитове - невероятна песен newsm51 newsm51 newsm51

Да, но и на нас липсва сега Hug
Диме Hug
Скрит текст:

Хриси  Hug Hug както си ни подкарала с тази музика наистина ще посрещнем изгрева  Joy Joy Joy
а за Дими липсва ми и на мен,все се надявах че по някое време ша си дойде у дворчето ама Йок  Weary да му мисли какви обяснения ша изкарва за да я оневиним ,гоооляма глоба я чака само да се появи  bowuu bowuu ни ага Саваш  ша я спаси ни прокурор Еджи  bowuu bowuu
Светле помислих си, че ни изоставихте с Байрактарова ама не

# 533
  • Гърция

Ма ич не се спотайвам,ами чок зор да се наредя и аз до вас Crossing Arms.Не смогвам от смях да ви изчета newsm47.А и един важен въпрос newsm78-тоз купон на яхтата ли се вихри.Ако е там и аз се натреса може да я претоварим и да се пообърне.Че бая сме колоритни. #Crazy и не знам дали ще ни издържи. newsm78Едно е сигурно тъи като плавам като тапа са заемам със спасяването на момчето и след като му приложа изкуствено дишане и ред други неща smile3508,едва тогава ще го оставя в ръцете на опитните ни дохторици. smile3521

Яхтата на Саваш никога немож потъна - издръжлива е hahaha hahaha Първо бяхме в бара, но после се преместихме bowuu

# 534

Сонче  Hug Hug
яхтата си е Чок Бююк и ша ни побере всички , няма страшно да се обърнем ние сме кротки а и сме все фиини дами тъй че няма страшно
а ти спасител ли ша го играйш  newsm78 ако  
ама умната да не ни повредиш момчето че сетне де ша са крийм от Бубето,щото ние с Байрактарова ша пипаме Чок деликатно и ша и го върнем без никакви драскотинки  hahaha hahaha hahaha

# 535

Айде, айде  ти сама се отброи hahaha hahaha hahaha
Ени за колана ли питаш Joy Joy Joy Според мен си му е добре hahaha hahaha

И аз мисля че е  точен размер колана  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Тц,тц,тц отброила съм се била .Просто леко залитнах в страни.Уж сте самарянки докторки ,вие за човещина не сте ли чували.При болемн човек казах ,че отивам.лежи завалата на болнично легло едваааа диша.И аз ей тъй да му помогна.Пък вие тука като някакви хишници веднага сте ми наобиколили захарното петле.Ей няма да се разберем така момиченца   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 536
  • Гърция
Нали съм по научните методи Ени заповядай Hug Да видим до къде ще докараш научните си наблюдения bowuu
Скрит текст:

# 537

Скрит текст:
Момичета, поогледайте се,  и ако не идва влак преминете ха ха ха  hahaha hahaha hahaha Светле що е то

# 538
Bayraktarova много голям тоя метър бе  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Аз от глава до пети ли ще го меря или самоооооооооо колана му  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 539
  • Гърция

И аз мисля че е  точен размер колана  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Тц,тц,тц отброила съм се била .Просто леко залитнах в страни.Уж сте самарянки докторки ,вие за човещина не сте ли чували.При болемн човек казах ,че отивам.лежи завалата на болнично легло едваааа диша.И аз ей тъй да му помогна.Пък вие тука като някакви хишници веднага сте ми наобиколили захарното петле.Ей няма да се разберем така момиченца   Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Леките залитания в страни понякога имат тежки последствия hahaha Знаеш ли как се казва в такива ситуации - Отиде коньо у реката hahaha hahaha hahaha
Хайде сега да не го раздаваш там самозван лекар hahaha hahaha
Джанъм ти си много назад с епизодите Peace

Общи условия

Активация на акаунт