Щъркели отвред долитат, че АВГУСТовски мами за пола питат

• 29 080
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • София - град
Аз исках да се оженим Април месец, но заради Великден няма как да стане , та отложихме за 27 Май. Тази година само граждански брак, догодина църковен ритуал. Но понеже искам да са на една дата избрахме чак май месец  Simple Smile

Би би , аз не бих плувала. Притеснявам се без да съм бременна, а пък сега съвсем... с морето е същата работа.

На мен Mutsy-то много ми харесаха, но като видях че цената е без кош за новородено, без кош за колата и някакви други работи тоооотално се отказах. Повече от 1000 лв за количка няма да дам, да не кажа повече от 600.

Шехи
 Честит празник! Желая ти да бъдеш една страхотна майка, още по-обичана жена и да сбъднеш мечтите си  Hug   bouquet

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 15:11 от Софи:)

# 646
# 647
Ама не пише нито каква марка е, нито какво представлява и включва. Има ли я другаде?

# 648
Здравейте, августовски мами! Нищо ново при мен, покупките са ми все още план за по-нататък, само дрехи за бременни ще ми трябват, че единствените панталони, които все още ми ставаха, почват да отесняват.

Впрочем на ЖК ми казаха да ям по-малко по-начесто, безсолно и прочие, защото кантарът показва 5 кг разлика:(. Макар че аз мисля, че е 3 кг, защото предния път се теглихме преди закуска, а сега след обяд, и когато си се тегля сутрин на гладно ми показва покачване 3 кг.  Сестрата ми каза, че с такова пълнеене разширените вени не ми мърдат, та започнах да чета за тези разширени вени и как да се пазя.

Иначе още не знаем пола, пада ми се ефограф в понеделник, може би тогава ще разберем. Не ми е много важно, но поне ще улесни изборът на име. И впрочем, още не усещам никакво бебче...

Хубави слънчеви дни на всички желая! Аз съм в бременно-пролетен транс, такова блаженство и щастие, като ме напече слънчице...

# 649
  • Switzerland
Здравейте момичета  Hug
bi_bi и аз като Блонди , плувала съм си и сега пак ще го правя , ето една статия по въпроса   http://www.moetodete.bg/bremennost/pluvane-i-bremennost.html
Момичета и аз съм си харесала Хаук Аполо или Малибу , но при всички случаи ще я поръчвам от немски сайт , ето ви линкчета : http://www.kinderwagen.com/hauck-malibu-all-in-one-kombikinderwagen-schwarz  и http://www.kinderwagen.com/hauck-apollo-11-all-in-one-kombikinde … t-kollektion-2011
Шех  newsm59  много здраве , щастие  и любов ти пожелавам . Бъди най- обичаната съпруга и майка на този свят  Hug
За ЛЛЛ аз съм съгласна , много пи-лесно е ако ни отговарят директно тук без да ровим да търсим
Момичета да ви попитам , как сте със съня , че нещо напоследък хич не мога да спя като хората , заспивам супер бързо и после се кокоря по нощите , а сутрин в 7,00 ч вече съм се опулила и после към обяд съм като труп  #Crazy

# 650
Ама не пише нито каква марка е, нито какво представлява и включва. Има ли я другаде?

За марката наистина не пише от Полша са количките иначе има изброено какво включва и какво представлява Wink

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
- Масивна стоманена рамка,
- Завъртане дръжка , което позволява да се смени посоката,
- Регулируема по височина дръжка ,
-  регулируема облегалка с 4 позиции,
- 5-точков колан за безопасност,
- Голяма кошница за пазаруване,
- Голяма чанта, висящи на дръжката или рамото,
- Преносимо креватче с мека подплатена подплата,
- Изправена седалка за деца от 6 месеца на горе
- Столче за кола до 11 кг,
- Тегло количка: 13 кг
- Количка сгънати размери с колела 99x60x56cm
- Бебешка вана вътрешно измерение: 88x34x19cm
- Височина на ваната, като се започне от земята: 50 cm

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 15:35 от eli4ka666

# 651
Здравейте отново Simple Smile

Съгласно проекта на BG-Mamma и Ла Лече Лига България, във всяка отчетна бременна тема, ако пишещите в нея са съгласни, ще има помощник за кърмене и/или ЛЛЛ лидер по въпроси, свързани с кърмене и захранване, които за периода на бременността и след раждането са насреща за помощ. Ще отговаряме само, когато ни попитате и потърсите  Peace

От мен това, решавате вие  Hug

# 652
  • Добрич

Марлей, какъв спешен въпрос за ЛЛЛ, та ние не сме родили още, нали трябва да има бебе и кърмене, за да има някакво спешно питане  Grinning

Хехе, разбира се, че не става дума за сега, а след като родим. Ами спешен е например въпроса на майка първескиня, чиито канали са се запушили, гърдите и ще гръмнат и се налага да пие антибиотик. Аз лично немога да чакам примерно ден-два ако изпадна в такава ситуация и незная какво е редно да направя.  Peace
Подобни въпроси мога да изброя още един куп и според мен отговорите им не търпят отлагане.  Wink

# 653
Тюхютумче аз до момента съм 7 кила отгоре, а съм по-назад от теб, така че ти с твойте 5 не ми се оплаквай  Laughing Предния път качих цели 20 кг и нямах разширени вени, така че това с килограмите няма нищо общо.

eli4ka666
добре звучи, ти какъв цвят си харесала, щото гледах, че пишеше 23 цвята, ама не бяха изброени.

# 654
Jija ами при мен линка с количката като смъкна надолу и ги има снимани  3 вида колелета от които да избираш и 23-те разцветки Wink аз още се колебая за цвета, но като тръгнем да купуваме ще го изберем на бързо

# 655
А да извинявай, сега ги видях. Хич не са им лоши цветовете.

Между другото Блонди имам предложение за име на нова тема, ако приемаш де. Понеже аз вече все се перча с мойто коремче: Коремче вече голямо с гордост пъчи Августовска мама.

# 656
  • София - град
Момичета все пак сме бременни, какво очаквате?! В 18 седмица +5кг не е като +9 нали?! Сестра ти Тюхютумче има много странно разбиране, какво значи не ти мърдат разширени вени. Това са пълни глупости за мен. Нормално е когато си бременна да качваш, факт е че на бебчето му трябват едва 300 калории + обаче се качва. Аз дето съм някаква откачена на тема слабеене , не се впрягам може би просто трябва да осъзнаете че когато сте бременни трябва да качвате а не да сваляте.....

Пък и тия доктори дето мерят с дрехите и обувките  ooooh!  как ще разбере колко си качила като всеки път си облечена различно и примерно с различни обувки. Това за мен са някакви глупост. По-важно е бебчето да качва и да не изостава, какво значение има майката колко ще качи /разбира се ако започне някакво лудо качване е проблемно, но това и майката може да го разбере/? А и при всеки е различно има жени които не качват и обратното такива дето много качват...

Съжалявам запалих се нещо  Rolling Eyes   Laughing

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 16:07 от Софи:)

# 657
Здравейте мили мами!
Днес бях на ЖК и си видях детенцето. Много е хубаво с чипо носле и хубави плътни устни. Днес също се потвърди- със сигурност е момче. Движим се с почти седмица отгоре.  Ще ходя и на ФМ след около две седмици.
Оказа се, че съм качила само два килограма и вече съм 52кг което е много хубаво за мен, че взех да се притеснявам напоследък, че съм все още прекалено слаба.

# 658
Здравейте мами исках да попитам за този сайт (ebay) в който гледате колички наистина има много хубави, но предлагат ли се и в Бг....? а и цените са им доооооста добри Simple Smile))

# 659
Жижа, дай нещо в рима, така ги слагаме заглавията  Hug

Няма проблем, разбира се, за ЛЛЛ, просто за мен е прекалено рано - нито знам с какво ще се сблъскам, нито отсега ще мисля за захранване (аз за него не се притеснявам), като ще бъде след година точно. Живот и здраве  Simple Smile Искам да кажа, че информация има навсякъде, а вече въпросите по евентуалните проблеми предстоят след раждането.  Simple Smile Ама който има - да пита. В какъв цвят да го приемем, освен болднато? Такова? Да е нещо ярко, да се отличава.

Марлей, да, разбрах и знам кое е спешно, просто казвах, че докато не сме родили няма какво да изникне спешно.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт