Щъркели отвред долитат, че АВГУСТовски мами за пола питат

• 29 059
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте и от мен:)
Нямате изчитане..
Шехи, честит празник и от мен, здраве, щастие и всичко,което желаеш да се сбъдва:)
Не знаех,че толкова много мами ще се женят, пожелавам на всички приказни сватби, бъдете много щастливи и се обичайте с всеки изминал ден повече и повече:)

# 661
Здравейте момичета Simple SmileАз пак със въпрос към вас.От вчера имам тежест ниско долу в корема и стягане незнам на какво се дължи Confused Пих но-шпа,днес сутринта като станах нямаше тежест,сега пак се появи,говорих с моя доктор и той ми каза да продължавам да си пия но-шпа и ако искам другата седмица да отида на преглед.Това дали не са контракции.Много се притеснявам,дано всичко да е наред с бебето Praynig
Връщам се да ви чета

# 662
изпуснах ви за два дни и толкова много странички ми се насъбраха за четене, ама поне ви разгледах количките  Simple Smile

Шехина, честит рожден ден, желая ти само прекрасни неща да ти се случват, да бъдеш винаги много обичана и щастлива Simple Smile

За плодовете, които не са сезонни изобщо не се притеснявам, купувам си и хапвам каквото реша  Rolling Eyes

Аз ако ида на почивка, едва ли бих се сдържала и щях да се цопна в басейна  Rolling Eyes но всеки сам си решава. Досега гъбички от басейн не съм хващала, ама понеже мои приятелки се оплакват, че постоянно ги нападат, а и знам че по време на бременност не са желателни добре си прицени

# 663
  • София
Басейнът ще го мисля, може и на място да реша, мерси на всички, които се включиха по въпроса  Hug

eli4ka666, хубава е тази количка и разцветките й, аз обаче искам да я видя наживо  Wink

# 664
Блонди, мисли за нова тема и снимки, че тази утре е ФИНИШ  Crazy
 Аз тъкмо се прибирам от балкана....ммммммм много чист въздух и дишах на спокойствие 2 часа, много хубаво беше. Има още сняг, но цветята са ми се показали и се надявам поне за другата седмица да си накъсам малко кокиченца:) Сега пак ми се запуши  като се прибрахме скапания нос. Пфуууу аман вечеееее, ще го отрежа Laughing
Много хубави колички показвате, направоо ми иде да си купя 2 и да ги залепя Joy ама... няма как да стане, та ще си се примиря с тия за близначета които са!
Хайде цунки мунки и лека вечер:)))

# 665
  • гр Шумен

И моята е на 28,04 Simple Smile пожелавам ти да бъде една сбъдната приказка . Аз моята я чакам с нетърпение Simple Smile и само търча и мисля да не съм забравила нещо и даи всичко е както трябва Simple Smile

Много готино ще сме на един ден булки  Hug
аз даже в момента пред компютъра творя цветенца за масите  Laughing трябват около 70-80 цветя, а всяко се прави от по 5 части та да не ми е скучно си играя да ги правя и с поканите се занимавам Simple Smile и като стане 5 отивам да ме мерят за рокля  Grinning понеже месец им трябвало да я ушият Wink

Аз вече съм почти готова даже и рокя съм си купила остана само обувките,костюма на младоженеца,моите обувки и нещата в дена на сватбата които се взимат и оправят Simple Smile

# 666
  • Където си поискам:)
Шех, честит рожден ден  Hug Много здраве, щастие и най-хубавото бебче през август !
 newsm59

# 667
Лелее, добре, че имам интернет на телефона, че трябваше цяла петък вечер да ви чета  Laughing Laughing
Биби, цопвай се според мен.. то, ако тръгнем да го мислим.. докато се държим за ескалатора и ни хване някой микроб и после като отидем да пишкаме пак си го пренасяме, това гинеколог го е казвал  Laughing
нещо за ЛЛЛ четох, ама нещо не схванах..аз съм ЗА всякакви съвети и т.н., ама откъде да знам какво ще ми трябва като съвет като до кърменето има едва ли не 6 месеца  Laughing винаги е полезно да прочетеш предварително, ама колко от вас могат да гарантират, че ще си го спомнят тогава? но иначе моята болна тема си е кърменето, така че съм ЗА  Whistling
Сватба, матби  Laughing ние си мислим дали да не подпишем само в гражданското, ама ще видим.. не ни е на преден план това  Laughing аз нали съм кума май месец и ви казвам видях се в ужас  Laughing харесах си уникална рокля, ама трябва да го мисля как ще стане, че ще трябва да се рисува платът  newsm78
прибрах се и си нагушках кучето, че много ми липсваше  Laughing тя вече седи в кухнята - и коридора, и банята са й достъпни.. ограничаваме засега хола и спалнята  Twisted Evil
Диони, честити сини гащииии  Mr. Green
абе сигурно забравих нещо, ама тоо сума ти страници  Mr. Green

# 668
Аз да поясня - става дума за 5 кг за един месец. Досега от началото на бременността са към 8-9 кг. Не е ясно колко беше нормалното ми тегло преди това, защото се възстановявах от операция и си бях с +5кг, които се мъчех да сваля.

Аз също смятам за нормално да качвам тегло, но когато за първи път в живота ми бедрата ми вземат да се допират едно в друго от вътрешната страна и почвам да усещам собственото си д. как пружинира при ходене, нещо не ми харесва... Ама ще го мисля повече след раждането, благодаря за подкрепата, мъжът ми също ме успокоява, че съм си съвсем наред за бременна.

# 669
БИБИ, еличка, цветенцето моята е на 29 април. Simple Smile bouquet
 Hug
Шехи  newsm59 и от мен!   bouquet
биби според мен също няма проблем басейна, и на мен много ми се иска от много време, пък и като се замисля, плуването е един от спортовете който се препоръчва за бременни  Thinking

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 19:26 от purpule

# 670
  • гр Шумен
purpule  Браво миличка очертава се един прекрасен завършак на април месец изпълнен с красиви булки и бадещи мамчета,после всички да разказват как са им минали сватбите Simple Smile

Софи съгласна съм с теб. Аз преди да забременея почнах да качвам още септември но аз всяка година съм така! Та преди да забременея бах 68  кг но аз съм висока и със широк и тежък кокъл Simple Smile Мен също ме мерят  с дрехи и обувки а аз съм много навлвчена зимата(голям зиморник съм)  Та на 07.03 бях на ЖК и кантара показа 77 без дрехоте и обувките съм около 75,5 кг. Най много не се стряскам защото фигурата ми седи каро цяло освен корема и паласките,всички дреми ми стават. Но както каза за мен е важно че господина расте и то малко повече от предвиденото Simple Smile

За басейните и аз бих се къпала,ако говорим за вредно тя и водата от чешмата нее чиста,поне нашата,моята лекарка ми каза да се къпя колкото искам и да не издребнявам толкова Simple Smile

И аз си ям всички плодове и зеленчуци,защото на мен главно това ми се яде и не ми пука дали е сезонно ии не,като ми се дояде си взимам,все пак това му е хубавото на временността че можеш да ядеш от всичко,дори и по малко Simple Smile

биби незнам какво е това разкъсване,така ми каза,пита ме да ли съм прокървила и аз и казах не и тя каза да лежа повече да не дигам тежко да не се товаря с нищо и да я търся за всичко което ме притесни,да пия по 3 по 1 нутри-маг 3 по 2 нош-па и 4 по 1 спазмалгон и отделно мама вит

# 671
Цветенце много бързо сте се справили покрай нещата около сватбата  Wink
d05 къде се скри? И тя е една бъдеща булка през април, колко станахме всъщност булките през април???мами булки  Grinning Laughing

# 672
  • гр Шумен
Ами да направих си единн списък с нещата които ми трябват и трябва да резервирам и почнах Simple Smile 1-во резервирах ресторанта после датата в ритуалната зала,макар че имаме гр.брак,но за пред камерата и гостите ще има ритуал,после оркестър и камера.Това стана за 5 дена.
Моите аксесури включително и роклята си ги купих всичките от продавалник защото тук в шумен е мега скъпо,а бюджета ни е много оскъден. И когато пазариш от вкъщи чрез интернет си спестяваш голямо обикаляне и време Simple Smile Освен облеклото на мъжа ми и обувките всичко друго е за деня преди сватбата или за самия ден Simple Smile

# 673
  • Обетованата земя
Здравейте!  Grinning Връщам се от ФМ при моя доктор, всичко си ни е наред. Гледахме го и на 4д, направо си е оформено бебенце вече  Heart Eyes Вървим мааалко по-тежички, 360 грама, доки каза, че май ще гоним баткото, който се роди 4.100  Mr. Green И...I'TS A GIRL Heart Eyes Блонди, моля и аз за розово щъркелче отпред Simple Smile
За шийката питах, с вагинален се гледала по принцип, на обикновения ми я измери 2,9 см, но не е особено достоверно и каза, че за признаци за скъсена се гледа дали имам контракции, дали предното бебе се е родило преди термин и други такива. Засега прецених да не я меря, другия път на ЖК като ми взима секрет може да я помоля да ми я измери. Изписа ми и Магнерот за 10-15 дни, защото малко почват да ми се схващат стъпалата, засега много рядко, но помня че с предната бременност имах такива оплаквания. Даже една вечер се събуждам с ужасно схванат крак, и сядам в леглото и викам от болка и мъжът ми скача с ей такива очи  Shocked мисли, че ще раждам  hahaha Четох ви донякъде, и то не много задълбочено, че мнооого сте писали пак, утре като гледам и нова тема подхващаме  Hug
Хубава вечер!

# 674
  • гр.Велики Преслав
eli4ka666 количката е страхотна. Хареса ми не само визията й, но и за цената си включва всичко необходимо. Впечатлена съм и от помпещите гуми, всичко и е ОК. Цената й в лева излиза около 467лв. с доставката. Ти поръча ли си я? Надявам се да не те подразня, но ще си помисля до утре и може да реша да си я поръчам Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт