Щъркели отвред долитат, че АВГУСТовски мами за пола питат

• 29 067
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • гр Шумен
момичета кога са ви сватбите ?

# 631

Моята е на 28.04 , но ще се разпишем преди това, може би на 12-ти

# 632
  • София

За количните не мога да помогна, аз имам Хаук, но тук в бг не я предлагат, бях показвала снимка, ина4е знам, 4е Хане (Жане) са добри, куини също въпрос на вкус:)

Еййй Сашкова добре, че ми напомни, още тогава мислех да те питам какъв точно е модела на твоята, че снимката ми излизаше много малка и не можах да я вида добре.

Хрис и аз мисля, че е по-добре да звънеш на докито отколкото да четеш в интернет  Peace

# 633
eli4ka666: Не се тревожи за сватбата, ние нашата я направихме само за месец:)Върнахме се от Англия Септември, а се женихме на 23. Октомври. Иска се само да знаете какво искате, с колко пари разполагате, да уредите 1-во дата за ритуална, църква(ако има такава) и после ресторант, музика, фото и сватбен агент за украса сако искате да има де. Това са основните и най-важни неща. Другите се купуват бързо и лесно.

# 634
ШЕХИНА, ЧРД!!! Да си вижа и здрава, много обичана и живо и здраво бебенце през август!!!

Да ви се оплача момичета, от 3 дни ме боли гърлото, ходих на лекар и антиобиотик  Sad За втори път вече Sad Да ви попитам вие консултирате ли се с аг-то за изписаните ви лекарства? Аз нещо много се притеснявам...

Hris: лежане е истината, нищо друго няма да помогне така както почивка. Знам, че е много гадно, аз с предната бременност съм го изпитала, обаче пък си заслужава.

# 635
Тина:Понеже и аз съм болна. Аз пих Осцилококциум- за грип, Куикс- за нос и Хомеожен- за гърло. Всички са хомеопатични и ми ги изписа личната, но се консултирах и с гинеколога, той каза, че няма проблеми. За гърлото ще те посъветвам да пиеш много чай и да ядеш мееееееддддд много.

# 636
  • гр Шумен

Моята е на 28.04 , но ще се разпишем преди това, може би на 12-ти

И моята е на 28,04 Simple Smile пожелавам ти да бъде една сбъдната приказка . Аз моята я чакам с нетърпение Simple Smile и само търча и мисля да не съм забравила нещо и даи всичко е както трябва Simple Smile

# 637
И аз съм ЗА тук да се задават въпроси към ЛЛЛ, защото аз едва смогвам с тази тема, пък си представям, ако трябва да следя и друга.

# 638
  • София
Модела е Apollo all in one, доста съмя есполатирала и е здрава, изобщо не мръдна, само аз потроших при пртането степенката на количката.. много съм зле, исках със сила да го вкарам, и го изкривих.. сега ще я поправя някъде, гумите са големи и лесно се управлява , аз съм доволна и столчето за кола е удобно, марти спеше в него , нищо, 4е няма пълно легнало Simple Smile

ето една снимка на бебешкия вариант

Иначе ето и е ебау http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Hauck-Apollo-4-All-One-Travel-syst … sh=item41620b2dbc

# 639
  • София
Аз много ви благодаря за мненията и съветите относно басейните, ще гледам Пепи как плува и ще му се радвам Simple Smile  Hug

tiina, аз бих питала АГ-то си за антибиотика, щом ти е и втори. Може би най-вероятно няма проблем да го пиеш щом ти е изписан, а защо антибиотик, ти казваш, че те боли гърло. Имаш налепи ли?

Момичета, получих отговор от Atrakcia от ЛЛП: в нашата тема ще си задаваме въпросите, но да се отличават /друг цвят или болднати/. Тя ще следи нашата тема и ще отговаря, но обеща да напише подробности, да не препредавам аз  Simple Smile

# 640

И моята е на 28,04 Simple Smile пожелавам ти да бъде една сбъдната приказка . Аз моята я чакам с нетърпение Simple Smile и само търча и мисля да не съм забравила нещо и даи всичко е както трябва Simple Smile

Много готино ще сме на един ден булки  Hug
аз даже в момента пред компютъра творя цветенца за масите  Laughing трябват около 70-80 цветя, а всяко се прави от по 5 части та да не ми е скучно си играя да ги правя и с поканите се занимавам Simple Smile и като стане 5 отивам да ме мерят за рокля  Grinning понеже месец им трябвало да я ушият Wink

# 641
  • Пловдив
kem4o нямам роднини в Русе, но съм учила в Свищов. Може от там да има някаква връзка.

diddka83http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=616948.15 ей тука говорят за мустито

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 14:45 от loa

# 642
  • София
Сашкова, много ти е хубава количката, бих си купила в друг цвят, но ако я видя наживо тук Simple Smile

# 643
Би би, аз с Криско си плувах и изобщо не съм се притеснявала. И в София, и тук. Не виждам проблем, но всеки си преценява  Peace

Марлей, какъв спешен въпрос за ЛЛЛ, та ние не сме родили още, нали трябва да има бебе и кърмене, за да има някакво спешно питане  Grinning

Какво е това разкъсвнае, Цветенце, нещо не ми звучи правдоподбно  #Crazy

Диони, честити ти термин, включване на първа страничка  Mr. Green и сини гащи  Hug

Аз бях в СА два часа, измерих сто чифта дънки за бременни, е няма такива грозотии, чувал с дунапрен, тънки крачка и огромен задник  Whistling  Тъкмо се отказа и намерих някакъв сврян, изостанал последен чифт, който се оказа моя номер, освен това супер кройка, да не повярва човек и го взех. И две блузки с къс ръкав и съм уредена до края с дрешки  Blush

# 644
  • София
Сашкова, много ти е хубава количката, бих си купила в друг цвят, но ако я видя наживо тук Simple Smile

Моята е зелена, тук я няма, мог ада ти покажа моята Simple Smile аз съм прибрала всич1ко някъде в килера, но когато стане още малко топло, ще я изпера , докато корема ми не е станал голям Simple Smile

немрих я случайно тук http://www.dundio.com/Bebeshki-kolichki/Hauck/Kombinirani/Hauck- … -in-One-2012.html

Общи условия

Активация на акаунт