Щъркели отвред долитат, че АВГУСТовски мами за пола питат

• 29 052
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
cvetenceto999 ами ние преди има няма седмица решихме със сигурност, че ще се женим та от тази седмица почнахме приготовленията Wink почнахме с ресторанта, вчера уредихме църквата, кумовете се знаеха кои ще са и не са се дърпали Simple Smile А за обувките мен ме искаха с обувки, за да меря роклята да няма издънки с дължината

Д. Захариева нямаш никакъв проблем с количката пък и при 23 цвята и 3 модела колела едва ли ще се окажем с еднакви Wink пък и еднакви да са няма значение Simple Smile Радвам се че съм ти помогнала с избора  Hug

# 676
  • София
Ей, didi, къде се изгуби? Честита госпожица! Страхотно!  Hug

Това, че не съм избрала количка мира не ми дава, а до миналата седмица даже и не гледах много сериозно, струваше ми се рано, то и сега е рано и няма да купувам  още, ама ми е мерак. И за купуване на бебешки дрешки, и за кърмене  Laughing

Охх какви разговори за сватбииии, хубави емоции  Hug

# 677
  • Добрич
Момичета, днес бях на 4д преглед и то си беше направо фетална. Цял един час мерихме и ширихме бебчо -  и аз съм в отбора на мъжките майки, така че Блонди можеш да ми сложиш  stork-boy и на мен. Simple Smile
Честно казано съм много впечатлена от този доктор и видеозона му - признавам си, че не бях виждала подобен. Инъче по мерките излиза седмица напред, но не съм и очаквала нещо друго - Камен през цялото време вървеше 2 седмици напред.  Grinning

# 678
  • гр Шумен
Честито marley__  да ти е живо и здраво а именце измислихте ли Simple Smile
Аз да ти се оплача пък отидох чак до тутракан на 4д и получих контракции в коридора докато чаках бебчо се беше свил на кълбо и неможах да го видя на триизмерния Sad 

# 679
  • гр Шумен
Може ли и мен да ме сложите в онзи списък на 1-ва страница,ако не ви представлява трудност моя термин е за 16.08

# 680
Здравейтеее!
Да кажа за ЛЛЛ и аз съм ЗА! Не смятам че на някой ще пречи това, напротив Peace

Една приятелка има ето такава количка
http://xn--h1aaebdr9d.com/2011/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B8%D0 … -espiro-atlantic/
Не съм ги разглеждала подробно още, тя я ползва от август месец и засега е доволна.
Иначе днес времето беше приятно и с малчо се разходихме доста. Първо ходихме до Хиполенд с една приятелка с бебе. Опитах се да разгледам количките, но то кой ли те оставя, само при играчките стояхме, да си избираме за рожденния ден Laughing  После взехме племенницата от училище и двамата такава игра му удариха от 4 та чак в 6 се прибрахме.
Гледам и няколко сватби се очертават скоро  Peace. Ще чакаме снимки после , момичета Peace
Тюхютумче, 5кг за 1 месец са наистина много, но аз пък е и много важно кога се качваш на кантара. Щом е след като си обядвала, най-вероятно не е правилно измереното Hug
MilaB, и други се оплакваха, че не могат да спят. Аз обаче нямам подобен проблем. Лягам, заспивам за секунди, през нощта ставам поне 2 пъти до WC-то, но ако не е това или Станислав да ме събуди за нещо, няма да мръдна до сутринта , и то поне до 9  Peace. Засега е така, но докогааа  Thinking
Диди, честити ти розови гащии Hug
marley__, на теб пък честит син щъркел Hug
Станислав вече спи, че беше много уморен от разходката днес, мъжо е на среща с приятели , а мен ме очаква една спокойна , тиха вечер, сама. Имах нужда от това Hug

# 681
  • София
Здравейте момичета!
Днес времето беше прекрасно в София и ме хвана много яд,че бях на работа,но поне в почивката излезнах на терасата да се разходя,а тя не е никак малка  Simple Smile
Аз се сетих за въпроса,който преди 1 седмица исках да го задам тук,но го забравих  Embarassed Та исках да попитам раждалите вече мамчета,а и ако някой друг знае,какво точно представляват тези еднократни гащи и за какво точно служат.Въпроса сигурно е малко глупав,но наистина не знам за какво са...
Иначе да ви се похваля,станала съм още по-разсеяна от преди  Joy
Вчера като се прибрах от работа и тръгнах да заключвам вратата съм извадила ключовете на мъжа на зълва ми(не знам какъв ми се пада) и съм заключила с мойте,че неговите много заяждат.Дотук много добре,само че легнах и да поспя и като станах видях,че е още вкъщи и не е отишъл да вземе зълва ми от работа.Учудих се,но нищо не казах.След това свекъра ми каза,че не могат да намерят ключовете на човека,а те са и за колата и за вкъщи.Аз му викам,че ги оставих при обувките.Е да ама не  Joy Бях си ги прибрала най-прилежно в джоба на якето и ако не бяха казали нищо още щяха да са там  Joy Joy Joy Стана ми адски неудобно ама нямаше какво да се прави вече  Embarassed

# 682
  • гр Шумен
Мила и аз немога да спа от известно време и чак яд ме хваща мъжа ми как заспива за секунди и немърда, а аз се въртя като шугава! Лошото е че напоследък имаме и разправии с родата и това ме товари и изнервя,защото всеки се е заел с моето дете без да се саобразяват с мен,а други пък все едно са забравили че чакам дете,абе анархия в наща къща покрай това бебе и тая сватба Simple Smile

# 683
Марли, честити сини гащи  Hug
еми, направо ти завидях за вечерта, наслаждавай се  Hug Hug
тайра
Днес времето беше прекрасно в София и ме хвана много яд,че бях на работа,но поне в почивката излезнах на терасата да се разходя,а тя не е никак малка  Simple Smile
  hahaha hahaha
Цветенцето, не искам  да се заяждам, всеки прави грешки, твоите могат и да са от бързина, но тъй като много се ядосвам особено като видя, че някой пише слято "не" с глаголи, просто да вмъкна, че отрицателната частица "не" се пише отделно от глаголите, казвам го с най-добри чувства  Peace или е професионално изкривяване  newsm78 надявам се ще приемеш критиката ми като градивна  Hug Hug

# 684
  • До морето
marley_, може ли да ми кажеш как се казва тоя доктор, че и на мен ми хвалят много един лекар от Добрич и ако не мога да запиша час при доц. Балев, мисля да ходя в Добрич

# 685
  • Обетованата земя
 Пропуснах да честитя рождения ден на Шехина и Зузи! Да сте живи и здрави, желая ви лека бременност и здрави, пухкави бебчета на финала!!!   bouquet  Hug
 Биби,  Hug не съм се изгубила, но нещо предните два дни ми бяха малко депресантски, заради времето и загубените ми снимки... днес вече ми е по-усмихнато, и аз като баба Марта.  Mr. Green
 Забравих да пиша, че съм абсолютно ЗА предложената помощ от ЛЛЛHug В другата отчетна имаше едно момиче, представител на ЛЛЛ и ни беше много полезна, пускахме въпросите в червено и болдвани  Peace

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 23:16 от didi24

# 686
Лелее, какво спокойствие цари тук! Аз очаквах за 2-та часа дето не съм влизала да имам да чета поне 2 страница, а те само 2 поста  Hug

# 687
Леле прочетох ви най-накрая #Crazy

Здравейте сладурки бързам да се запиша преди да е свършила темичката Hug

От толкова много четене успях да запомня да честитя на Шехи рождения ден, другото ми е микс от колички, прегледи и др. newsm78, вече не помня Laughing
Само хубави новини ни пожелавам, по-малко нерви, защото никой не е по-важен от вас и малката "мръвчица" която носим. Heart Eyes

Шехи, мила да си жива и здрава, пожелавам ти много щастие и здраво и пухкаво бебче през август newsm59  party023

# 688
Появих се и аз накрая на темата, но много натоварена седмица имах проблеми с хазаина и т.н. Чак корема взе да ме боли от притеснение, а днес отидох на акушерката за всеки случай. Бебето е добре, доста бързо расте и за това ме боли. Качила съм още 2 кг и мъжа ми започва ядски да ми лази по нервите, била съм се деформирала, да съм се подлагала на диети. Казах, че най-важното е да родя здраво бебе, после ще му мисля за килограмите. Голям е досадник понякога, тази вечер го поканиха състудентите му на парти, да се позабавлява, стига ми е мрънкал на главата. Иначе бебе раздава яки шутове, понякога трудно се придвижвам от точка А до точка Б, краката ми продължават да се подуват и сутринта адски ми се гадеше.
Хаиде милички отивам да си лягам и ако мога ще се включа скоро пак. В петък съм на видеозон и може би ще видим розови гащи ли ще пазарувам или сини.  hahaha

# 689
  • Добрич
marley_, може ли да ми кажеш как се казва тоя доктор, че и на мен ми хвалят много един лекар от Добрич и ако не мога да запиша час при доц. Балев, мисля да ходя в Добрич
Д-р Красимир Стоилов се казва. Като му напишеш името в гугъл му излиза и телефона и адреса на кабинета също, ако не - мога аз да ти ги дам  Hug Simple Smile Аз лично останах много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт