Нивиана за вътрешния дизайн/5/

• 151 877
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
За детска стая за  момиче на 4 г. какъв цвят предлагате?
нямам още мебели и за тях се чудя що за цвят, или повече да са, преправям стаята, къртя и мажа сега от нулата... само дограмата е златен дъб, и пода ще е наполовина кяфав паркет и др половина ламинат с трева,а ко намеря такъв Simple Smile .... newsm78

# 151
  • Sofia
Ще помоля и аз за съвет... Наближава Големият ремонт, а концепцията ми е твърде мътна...
Мебелите в хола са венге с клен, меката мебел - тъмнозелени.
Нещо такова http://perfektmebel.com/index.php?m=320&lang=1&category= … id=6827&col=1
Ще се радвам на малко помощ - какви биха могли да са стените и паркета? Стаята е западна...
И предварително благодаря за помощта  Hug

# 152
Здравей, Нивиана!
Предстои ни ремонт на кухнята и ще те помоля за съвет   bouquet

............за възможно най-рационално разположение на мебелите...
Да подбутна питането си Embarassed

# 153
Ще помоля и аз за съвет... Наближава Големият ремонт, а концепцията ми е твърде мътна...
Мебелите в хола са венге с клен, меката мебел - тъмнозелени.
Нещо такова http://perfektmebel.com/index.php?m=320&lang=1&category= … id=6827&col=1
Ще се радвам на малко помощ - какви биха могли да са стените и паркета? Стаята е западна...
И предварително благодаря за помощта  Hug

Ако не ви е страх, то паркета  тъмен като венгето - за да обедини картинката, да не станат  много дървесни цветове.
Хубаво плътно бежово , на чиййто фон клена да стои като бял- за стените.
Не прасковено -  хубав плътен тежък цвят, или подобен тапет.
Като на чинийките  долу.
Естествено импровизирам, ако ми дадете  повече детайли, ще е по-подробно.

tina,   след малко, обещавам.

# 154
И noshtna ptica, като се замисля, може да търсите малко декорация в духа на 60-те -  оранжево, зелено, едри шарки, Все пак да имате  концепт, а не само боя и  майстори.
Слагам съвсем случайни картинки, само за да покажа духа.

# 155
За детска стая за  момиче на 4 г. какъв цвят предлагате?
нямам още мебели и за тях се чудя що за цвят, или повече да са, преправям стаята, къртя и мажа сега от нулата... само дограмата е златен дъб, и пода ще е наполовина кяфав паркет и др половина ламинат с трева,а ко намеря такъв Simple Smile .... newsm78

То това момиче  няма да е на 4 винаги, по добре мислете за 6 годишна мацка )))

Мисълта ми е, да има хитрини, възможности за трансформация.

Според мен сложете интересни тапети, които да можете да подменяте.
Не се ангажирайте много с дървения декор на дограмата, нека  стои по пластамсово или със светло дърво.

Нека да е свежо, леко. Не знам дали сте минали фазата с рисуването по стените, така че тапети са за предпочитане.

Ако не намерите ламинат- сложете  мокет- какво пък толкова - има толкова готини рошави. И се подменя лесно.
Дано да съм  ви помогнала.
Нуждая се от повече конкретика във въпросите.

# 156
Доста свежи неща може да се видят тук: www.dekorativni-boi-mazilki.com
По-нестандартни ,но пък хубави:) Успех БГ-МАМИ

# 157
  • Sofia
Нивиана, благодаря за отговора и отделеното време!   bouquet
Тайно се надявах точно на този цвят паркет, защото ми е любим!  Grinning
Но за стените не ми стана ясно, пьк и се страхувам да не стане тъмно - стаята е 25 кв.м /маломерен апартамент/ и служи за кухня, хол, трапезария... За съжаление е доста поотрупана с мебели и декорация ще има само на колоната, разбира се - в "твоите" цветове, тези от последната картинка, зеленото е съвсем същото!

# 158
Благодаря, и аз ис мислих да правя за 6 че и за по голямо дете, но ме е страх да не да я накарам да порасне на бързо, все пак децата че и по големите имат нужда от играчки, плюшки, цветове, принцеси....

# 159
Благодаря, и аз ис мислих да правя за 6 че и за по голямо дете, но ме е страх да не да я накарам да порасне на бързо, все пак децата че и по големите имат нужда от играчки, плюшки, цветове, принцеси....
           Grinning На 6-8 започват да се отричат от плюшките и играчките и стават "сериозни ученици", на 14-16 отново се връщат към плюшките  Laughing Laughing  От облачета и звездички много бързо преминахме към хардрок и метъл групи в комбинация с плюшени мечета и зайчета  #Crazy Joy Joy Joy Добре, че "тежките" мебели /легло, гардероб, бюро/ са ни универсални, та с малко апликации и сменяеми аксесоари лесно ги пригаждахме според настроението и тинейджърското модно течение в обзавеждането  Laughing

# 160
Здравейте-цитирам снимки от вашият пост,за да задам въпрос-ще правя бяла кухня(от масив) ,с трапезна маса и столове от светъл дъб-искам да им сложа възглавнички на седалките то4но в това лилаво и зелено-та търся поради тази причина плочки за стената на кухнята-гърба-в тази гама-не открива изобщо избор от такива малки плочки за гръб на кухня-можете ли да ми помогнете със съвет-къде да потърся или някаква друга идея???
също се чудя за цвета на пода-до бялата кухня всичко ще е ок,но ме притеснява какъв цвят да избера под масата от дъб?Моля ви за съвет)

,

# 161
  • хасково
Миналата събота видях в Баумакс от малките плочки на мрежа във тази зелена гама.За лилавото не мога да кажа.

# 162
Ето ме мен пак, засилихме се това лято да правим ремонта на хола. Сега ще питам за съчетание на тапети и избор на стени.  Thinking

Подът ще е тъмен, дървен, широки дъски тип дюшеме. Като на снимката с леглото.
Стените искам да са светли. Стаята е западно изложение, сравнително тъмна.

Според мен последните тапети - не  е толкова завихрена шарката.
И защо не направите класическото - райета  до 120 или 90 см например, фриз, а над тях дребната шарка. Так диша повече нагоре. И не се чудите  на коя стена какво.

# 163
Нивиана

И аз тук за съвети. Купуваме си къща и ни предстои цялостното и декориране.
Това е наша аматьорска скица на кое къде мислим да бъде

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=377995348887362&set=a … ype=3&theater
Първо имам нужда от съвети за хола. Той ще е обединен с кухнята и трапезарията. Като за мебели за кухнята сме си харесали една серия Абстракт от Икеа като стъкло стоят вратичките, има ги в червено и сиво. Искаше ни се да е в зелено, но имат вратички в само за горните шкафове. Долния ред тогава трябва да е в друг цвят. За дивана с лежанката пък ми хареса едно графитено сиво.
Нямам идея си какви да са стените цветово, нито пък имам утвърдена идея за цветове на шкафовете както се видя по горе.
Така погледната картинката отгоре е юг, долу север. Дясно запад, ляво изток.
Приемам всякакви съвети   Hug

Нивиана и аз да напомня за себе си. Praynig  Промяната при нас е че може би камината отпада, поне за сега.

# 164
Благодаря ти, Нивиана.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт