Нивиана за вътрешния дизайн/5/

• 151 796
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
Добър вечер , обръщам се за идеи към теб , защото тотално зациклих.  Обзавеждаме с любимия апартамента и ми останаха трапезарията и антрето.  Трапезарията се намира в огромно помещение, в което ми е кухнята (решена в червено и бяло) с бар плот към трапезарията и хола решен в черно и червено, като към него се минава чрез арка, покрай бар плота и трапезарията. Ако си представим дори може да се счита за отделно помещение. Та идеята ми е, че за трапезарията ми трябва цветова гама.  Както казахме хола е червено черен, кухнята бяло и червено, а трапезарията?!?!? Не може да е черно бяла, защото спалнята ни е такава. Иска ми се да комбинирам с два цвята, които да са преходни и към червено- черното и към червено- бялото Някак си цветовете да обособяват отделните части на помещението, въпреки че то е open space. .... Същото се отнася и за антрето, което е самостоятелно помещение, но също ми се иска да е в два цвята И те да не са изброените, но пак да е преходно към останалото. Ааа забравих, детската стая я мисля в бяло и светло лилаво, за госпожици. Предварително благодаря Simple Smile

Цитат
Не може да е черно бяла, защото спалнята ни е такава.

Това не  е довод.
И ако искате да е толкова строго всичко - да  точно черно бяла трябва да е, или само черна.
Или маса и столове черни, стени бели.
Антрето - сиво, бяло и черно. И малко червено.
Табуретка, закачалка, нещо.
Иначе под  бетонно сив, стени бели, и черни мебели - например.

Но не цветовете  определят нещата.

# 196
# 197
Здравейте Simple Smile Имам нужда от съвет - какви да бъдат пердетата ми в спалнята. Всички мебели, включително и пътеките, са в черно и бяло. Стените са бели. Тъй като не искам да е всичко в черно и бяло, съм решила да вмъкна лилаво. Иска ми се да имам 3 плътни бели завеси, от типа сатен, тъй като пътеките имат сатенена нишка. Долното тънко перде да е в лилаво и към него да съчетая лилав тапет над спалнята (или стикер), както, например, кувертюра. Не съм сигурна, обаче дали бялата стена ще се слива с бялото перде. Ако е така, добре ли ще е и двете да са в лилаво - плътното по - тъмно, а тънкото бяло с по - светла лилава шарка. Не мога да реша Sad Много ще бъда благодарна, ако ми помогнете в решението.

# 198
Здравейте,
Моля за съвет ,ремонтирам хол с кухня и едната стена ще бъде камъни с дърво -това сме замислили Кухнята ще е бял лак с венге може би .Посъветвайте ме какъв цвят да бъде паркета и стената Изобщо всичко ще ми е интересно да разбера за този вид дизайн с камък .
Ако може и снимки .
Благодаря

# 199
Ха! Днес било световен ден на дизайна!
Честит празник, Нивиана!   dazzler1

# 200
  • Карлово
Честит празник ! smile3525  За красотата и уюта ,които внасяте  в домовете ни благодарим !

# 201
Честито и от мен! Бъдете жива и здрава, Нивиана, и много позитивно-творчески настроена!   bouquet

# 202
Нивиана,честит празник и от мен на патерица!  bouquet
Ти кога стана мъж в профила си Crazy
И по темата.Имаме 55-60 кв. м. стълби и площадки между четирите етажа.Аз искам на стълбите и площадките на етажите плочките да са един цвятра мъжа ми-на всеки етаж различен цвят настилка!Имали такъв вариант?!

# 203
  • Велико Търново
Светлана,честит профес.празник /на патерица /и от мен/!Бъди много здрава,щастлива и много креативна!
С нетърпение те очаквам в Търново Blush

# 204
Здравейте, Нивиана!
Бих искала да се допитам до Вас относно ето тази всекидневна:
http://bibsy.snimka.bg/other/apartament.629142.25403349
На тази снимка е мястото, предвидено за телевизор. Моята главоблъсканица е малко като пъзел, тъй като телевизорът е наличен, стойката за него и цветът на плоскостите съм избрала. Остава да разположа секцийката или корпусната мебел там, но нещо не ми се получават нещата. Тази ниша е срещу дивана. Вдясно се виждат изводите за Тв-то, които не бих искала да се набиват на око. Тв-то ще бъде закрепено на стена като стойката ще позволява движение напред-назад и встрани. Идеята е тъй като там е ниша да може да се гледа нормално телевизия и от трапезната маса в другата част на стаята. Размерите са следните: дължина -203см., дълбочина на нишата -50см. Вляво е вратата. Телевизорът е 100см дължина.  Бих се радвала на всяка насока от Ваша страна, че това кътче от апартамента ме измъчи доста.
Благодаря Ви предварително за отделеното време!  bouquet
Какво ще кажете за тази: http://bibsy.snimka.bg/other/apartament.629142.27032173?

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 22:34 от bibsy

# 205
Записвам се за вдъхновение.

# 206
http://www.album.bg/wellisandra/images/29463364/
Здравейте Simple Smile
искам мнения и помощ за тавана във дневната...
Бях измислила всичко, но миналата седмица реших да съборя стената между кухнята и дневната за да стане едно помещение.  Rolling Eyes
И така... искам окачен таван, на местата със скрито осветление, но каквото и да измислям или гледам все не се получава както трябва Sad
същото стана и с цветовете, бях решила в хола да има зелено и 2 отенъка на сивото, а трапезарията да я направя жълта, със бяло и кафяво на самата кухня...

помагайте моля ви, че скоро идва майстора и трябва да съм готова Simple SmileSimple Smile

# 207
Много сте готини и интерсни сте ще Ви следя Simple Smile

# 208
Много сте готини и интерсни сте ще Ви следя Simple Smile
Да, но от доста време няма кой да ни отговори Sad

# 209

Общи условия

Активация на акаунт