Нивиана за вътрешния дизайн/5/

• 151 747
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря много.
Имам още един въпрос кухнята ни и хола са в едно помещение , като кухнята ще бъде вдигната с 10 см и там ще е паркет ето този , в този случай за хола какъв цвят паркет би подхождал. Още веднъж благодаря много.

# 301
Yanina  , тъмен според мен. Еднакво равен. За да изглежда подиума  важен.
Като  най-тъмното от шарения паркет. Тогава ще е по контрастно.

Естествено  може и равномерен  дъб - класическият  цвят.

# 302
clicker,  бели като дограмата  на мен ми е най-логично, най-ненатрапчиви ще са.
Ако ги направите тъмни - ще звучат като самостоятелен елемент.

Благодаря за отговора. Това затвърди мнението ни за белите щори. Миналата вечер си направих рендъри с различни цветове (най-добре преценявам с очите си).

Както се вижда: на бяла дограма - бели щори.

Утре идват да вземат размери.

# 303
Чудесни визове, поздравления. Дори аз се убедих в това което съм казала;))))
Аз преценявам предимно с вътрешното око:) поради липса на време за визуализации.

# 304
Nahluvam v temata ,moje li link kam snimkite na interiori s kamani .Ne gi otkrivam .
Blagodaria predvaritelno

# 305
Нивиана, може още малко помощ Praynig Нуждая се от вътрешното Ви око, моето е леко кьораво  Crazy
На първият етаж сме се спряли на паркет "светъл дъб" - класика в жанра. Вграденият гардероб и вратата на хола (голяма плъзгаща) - също ще са светъл дъб.  Натам следва голямо дневно помещение в което има три други врати (към две стаи и тоалетна), които са събрани една до друга и мисля да са бели, както и стените. Има открита стълба към втория етаж, която съм решила също да е в бяло и паркета на целият втожи етаж да е бял. Е, не съвсем, нещо такова- една идея по-кремав, а не сивеещ.
Вторият етаж ще бъде с бял под, бели врати (с прозиращ дървен фладер) и бели стени. Целта на бялото упражнение е да се компенсира ниската височина. В антрето пред спалнята и детските стаи тавана ще е висок 2.20 см. - смъкнахме го за да оформим таванско помещение. Само в антрето е така - стаите са си с нормална височина.
Въпросите са ми - ще има ли ефект от бялото, или само си въобразявам? Според мен бялата стълба ще стои леко, а белият под ще тушира притискащото усещане на по-ниския таван в преддверието. В детската белият под ще контрастира на цветните мебели, шарени килимчета и кошове за играчки, а в спалнята ще пасва на избраният тъмен тапет. Но това е според мен, а както казах вътрешното ми око кьоравее, а за капак не се справям и с компютърните визуализации. Имам само тази :
долу
горе
 help

# 306
  • Sofia
Имам и аз една чуденка голяма, ще се радвам, ако може да помогнете.
Искаме да си направим домашен офис на единия остъклен балкон. Горе по-тъмният правоъгълник е наклона на външната стена на терасата, т.е. на нивото на пода е по-тясна, отколкото на нивото на прозорците. Въпросът е - на това пространство могат ли да се съберат 2 работни места?
Измислих тези 2 варианта, като десният ми се струва по-удачен и все пак не съм сигурна дали реално няма да е твърде нагъчкано?
Приемам и други идеи.  Simple Smile

# 307
Домашен офис за постоянна работа на двама,или за инцидентна?
Аз съм за левия,но обърнат огледално.Ако работещия е десничар и прозорецът е на страната, котирана с размер 1900 , ще си засенчва това,което работи с дясната ръка.
Десният е наистина нагъчкан.Ще има-мръдни да мина. То и левият не е много просторен,но сякаш е по-добре.

# 308
  • Sofia
Вечер и почивните дни ще се използва най-често и от двамата, през деня от единия. Светлина сигурно почти няма да допускаме, че ще свети в мониторите, та засенчването не е проблем. Иначе нямам против и огледално да се обърне, не се бях замисляла накъде ще е по-добре.

# 309
  • Варна
Вечер и почивните дни ще се използва най-често и от двамата, през деня от единия. Светлина сигурно почти няма да допускаме, че ще свети в мониторите, та засенчването не е проблем. Иначе нямам против и огледално да се обърне, не се бях замисляла накъде ще е по-добре.
Намалете ширината на работните плотове 40/45

# 310
Допълвайки Дорис, да дам още една схема. Две бюра едно срещу друго с малки плотове или директно една маса, която ако искате  при  много гости можете да я издърпвате и да я ползвате.
Перпендикулярните плотове могат да поемат чекмеджета, контейнери, принтери  , папки,  книги и други. Така захранването с разклонители/ток, интернет/ може да е  общо.

Може да има и трето сядане за посетител.
Котировката 50/ 50  е по скоро зона. Столовете  са  42/45. Зависи и какви столове  ще  ползвате, ако са по големи офис столове. Но мисля , че е възможно.

# 311
  • Sofia
Ооо, страхотно, мерси много!!  Hug Определено си заслужава да се помисли върху този вариант.
За по-тънки плотове (ако са по стените) трябва допълнително да разговаряме, защото ще има монитор, клавиатура и таблет - на мен лично не ми пречи да са под ъгъл, ще се събират и на 40-45 см плот, но мъжът ми твърди, че няма да му е удобно.
Столовете са ни точно такива - 42/45. По-големи няма нужда.

# 312
Със застъпване /на зиг заг един вид/ можете да съберете  и двете работни зони.
Тоест не на всеки дълго бюро, ами дълбоко където е  компютъра, и дълго на другата посока.
Като ин и ян.
Проверете  на място с една  ролетка или голям лист хартия.

# 313
  • Варна
Ооо, страхотно, мерси много!!  Hug Определено си заслужава да се помисли върху този вариант.
За по-тънки плотове (ако са по стените) трябва допълнително да разговаряме, защото ще има монитор, клавиатура и таблет - на мен лично не ми пречи да са под ъгъл, ще се събират и на 40-45 см плот, но мъжът ми твърди, че няма да му е удобно.
Столовете са ни точно такива - 42/45. По-големи няма нужда.
Ако е лаптоп няма проблем от опит, обикновена клавиатура може и с издърпващ плот, а и щом ти си с таблет твоя плот може да е по тесен в полза на милото Wink
Зиг-зага ми хареса Simple Smile

# 314
  • Варна
clicker незная какви щори сте поръчали, но попаднах на http://www.infodir.org/ann/ShtORI_DEN_I_NOSht_na_nemskiia_proizv … shYNmdfvdjKlbuImq

Общи условия

Активация на акаунт