Нивиана за вътрешния дизайн/5/

• 151 621
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
  • Бистрица
пак заповядай.

# 391
  • София
здравейте,
с мъжа ми скоро ще имаме бебе и все още не можем да преценим къде да сложим детското креватче, това е разпределението на спалнята ни, според вас къде ще е най-удачно да го сложим  Peace пред по-големия прозорец има радиатор Peace

# 392
  • Sofia
Според мен изтеглете спалнята вляво, махнете дясното нощно шкафче и сложете бебешкото легло м/у спалнята и прозореца.

# 393
  • на североизток
Също зависи от коя страна спиш ти  Wink съответно измествате леглото в другата посока. Не е хубаво да е до радиатора, но не е хубаво и да е срещу вратата. А защо не сложите голямото легло до големия прозорец, така че главите ви да се падат към прозореца, библиотеката минава м/у вратата и малкия прозорец, а бебешкото легло на мястото на библиотеката или от другата страна, ако спиш от нея.
Другия вариант е  леглото да си остане както е, но на мястото на библиотеката да сложите бебешкото легло. Аз лично предпочитам да стана и да се разходя, като се разплаче бебето, отколкото да е на една ръка разстояние от мен и на всяко негово вдишване да се събуждам и да се чудя дали ще плаче или само ще се понамести Wink Така поне успявам да се наспя в моментите, когато не плаче, а иначе будувам цяла нощ Mr. Green

# 394
  Здравейте дами ,
моля за съвет Simple Smile Не знам с какво да комбинирам този цвят http://www.rosi.bg/laminirano-pdch---belomorski-oreh---185-2467.htmlводи се беломорски орех . Става въпрос за дневна  Praynig Подът е избелено дърво  Praynig

# 395
  • Бистрица
  Здравейте дами ,
моля за съвет Simple Smile Не знам с какво да комбинирам този цвят http://www.rosi.bg/laminirano-pdch---belomorski-oreh---185-2467.htmlводи се беломорски орех . Става въпрос за дневна  Praynig Подът е избелено дърво  Praynig
Здравей,
можеш да го комбинираш с нещо оранжевко или светло зелено като за акценти. Ако пък не си падаш по това,  може да пробваш нещо по - меко. Като бял фладер или нещо такова.

# 396
  • Бистрица
здравейте,
с мъжа ми скоро ще имаме бебе и все още не можем да преценим къде да сложим детското креватче, това е разпределението на спалнята ни, според вас къде ще е най-удачно да го сложим  Peace пред по-големия прозорец има радиатор Peace

Мисля,че ако пробвате да завъртите спалнята вляво до малкия прозорец без едното н.ш, а детското креватче може да иде под спалнята до големия прозорец. Зависи с какъв стъклопакет е, все пак не рискувай със здравето на детето.

# 397
Според мен изтеглете спалнята вляво, махнете дясното нощно шкафче и сложете бебешкото легло м/у спалнята и прозореца.

Според мен това е най-адекватния съвет. Нощното шкафче, което ще махнете, може да отиде до гардероба, и с едно огледало над него, ще стане тоалетка. Детското креватче няма да е непосредствено под прозорец и ще е близо до спалнята, ще има пътеки за минаване покрай спалнята, и място за гардероб. Всеки друг вариант те лишава или от пътека покрай леглото, или от гардероб с нормални размери.

ПП
Радиаторът под големия прозорец ще екранира студения въздух около прозореца, а и при такава подредба, остава свободен и нищо няма да пречи на топлообмена

# 398
  • Sofia
Още един вариант - пак се маха дясното шкафче и спалня+лявото отиват наляво, а легълцето се разполага в десния ъгъл с късата страна към леглото. Така не би трябвало (почти) да попада под прозореца.

И последно - може да помислите върху това как ще отглеждате бебето - нашето да е спало в леглото си общо 20 часа за 1 година....  Crazy Може и изобщо да не слагате креватче в спалнята.

# 399

Благодаря , за сега съм се спряла на това http://www.rosi.bg/laminirano-pdch---krem-metalik---178-2496.html#linked крем металик с дървесна шарка е Wink

Последна редакция: сб, 30 юни 2012, 17:23 от BellaBass

# 400
Още един вариант - пак се маха дясното шкафче и спалня+лявото отиват наляво, а легълцето се разполага в десния ъгъл с късата страна към леглото. Така не би трябвало (почти) да попада под прозореца.
...

Мислех, че такава ти е идеята още първия път, аз поне, точно така си го представих - пътека отляво 70-80см, спалня - 180см, детско легълце с дължина 130-140см, и съответно, толкова широка пътека отдясно - прозорецът- свободен от мебели

Благодаря , за сега съм се спряла на това http://www.rosi.bg/laminirano-pdch---krem-metalik---178-2496.html#linked крем металик с дървесна шарка е Wink

BellaBass. Този орех, който сте избрали е много красив - с добре изразен, доста едър фладер. Мисля, че ще е по-добре да го съчетаете с лак - слонова кост, крем, или някакъв друг светъл и неутрален цвят, а не с друг дървесен фладер, макар и светъл. Още повече, че и подът ти е избелено дърво - значи стават три различни видове дървесна шарка - вероятността поне две от тях (светлите) да не си паснат е твърде голяма. АЗ не бих рискувала с трети вид дърво. А пък, ако и вратите са още един вид дърво, а не бели, ще стане съвсем разнородно, затова мисля, че е по-добре да заложиш на различен вид текстура - не дървесен фладер, а гладък равен цвят - казх гланц, но всъщност, би могло да е и мат.

Последна редакция: сб, 30 юни 2012, 17:32 от kallitko

# 401
  • Sofia
Мислех, че такава ти е идеята още първия път, аз поне, точно така си го представих - пътека отляво 70-80см, спалня - 180см, детско легълце с дължина 130-140см, и съответно, толкова широка пътека отдясно - прозорецът- свободен от мебели
Чак като го написах, се замислих, че може би това имаше предвид.  Simple Smile

# 402
Чак като го написах, се замислих, че може би това имаше предвид.  Simple Smile

Ха-ха, измислихме го ние, сега остава и Валентинка да го хареса Laughing

# 403
...

BellaBass. Този орех, който сте избрали е много красив - с добре изразен, доста едър фладер. Мисля, че ще е по-добре да го съчетаете с лак - слонова кост, крем, или някакъв друг светъл и неутрален цвят, а не с друг дървесен фладер, макар и светъл. Още повече, че и подът ти е избелено дърво - значи стават три различни видове дървесна шарка - вероятността поне две от тях (светлите) да не си паснат е твърде голяма. АЗ не бих рискувала с трети вид дърво. А пък, ако и вратите са още един вид дърво, а не бели, ще стане съвсем разнородно, затова мисля, че е по-добре да заложиш на различен вид текстура - не дървесен фладер, а гладък равен цвят - казх гланц, но всъщност, би могло да е и мат.

Благодаря ,
и мен това ме притесняваше , гланца най-много ми харесва , но пък цената ще скочи двойно , ще търся някакъв мат , гладък :Simple Smile)))

# 404
Вече има ПДЧ гланц и цената не е двойна. По-скъпо е от дървесните декори, но е доста по-евтино от МДФ гланц. За съжаление тук няма цени.
http://www.laminirano-pdch.g-m.bg/index.php?g=1-&d=0&p=2

ПП
Аз лично бих предпочела изцяло орех, пред съчетаването му със светло дърво..., но все пак изборът си е ваш, важното е на вас да ви харесва и да се чувствате добре в жилището си. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт