Нивиана за вътрешния дизайн/5/

• 151 580
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте! Търся идеи за преграждане на хол и трапезария. В момента сме с дървен портал, но искам да го  сменим. Търся по-модерна визия. Мислих и за вариант да го махнем изцяло, но помещението е много голямо и зимата не можем да се стоплим. Благодаря предварително!

# 586
skica,  да разбирам ,че дървения портал, има дървени врати -  като вестибюлното преграждане в София, в старите  апартаменти?

Не намирам класическа снимка.

# 587
  • София
Здравейте! Търся идеи за преграждане на хол и трапезария. В момента сме с дървен портал, но искам да го  сменим. Търся по-модерна визия. Мислих и за вариант да го махнем изцяло, но помещението е много голямо и зимата не можем да се стоплим. Благодаря предварително!

Щом не искате да оставите отворено цялото помещение, а същевременно търсите по-модерна визия, може би стъклена плъзгаща се врата ще е добър избор

# 588
Нивиана, да подобен е на този от снимката ти. Ремонтирали сме част от апартамента в модерен стил и сега идва време на останалата част (вкл. хол и трапезария) и никак не ми се връзва този портал. Да не говорим, че тези малки прозорчета се почистват много трудно и ми създават усещане за затвор Tired

Niandre, и аз го мислих този вариант. Само че отвора не е от край до край на стената. Има си колони от двете страни. Ако е с плъзгащи врати, разделени на две, то отвора ще се смали на половина при отворено положение, а лятото ми е много хубаво като отворя всичко и стане просторно.
Сегашния портал е от две врати като всяка е разделена през средата. Реално стават четири. Сгъваш и избутваш назад и се освобождава целия отвор. Не знам дали добре го обясних. От стъкло дали би могло да се изработи подобно отваряне?

# 589
  • София
Не знам дали добре го обясних. От стъкло дали би могло да се изработи подобно отваряне?

Със сигурност може. Често витрините на заведенията ги правят така, за да може при топло време да се отварят, ноооооооо струва ми се, че цената ще е висока.

# 590
  • Русе
Нивиана, много ти благодаря. Твоята похвала наистина значи много за мен!

tanzen, честито! Страхотно е станало! Поздравления!

# 591
  • хасково
Здравейте! Търся идеи за преграждане на хол и трапезария. В момента сме с дървен портал, но искам да го  сменим. Търся по-модерна визия. Мислих и за вариант да го махнем изцяло, но помещението е много голямо и зимата не можем да се стоплим. Благодаря предварително!
Точно съм на етап преградни врати. Аз имам стена между хола и трапезарията ,с портал 2м на 2.10м
Вече поръчах вратите-плъзгащи и влизат в стената зад гипсокартона.Избрах този модел ,но бял цвят със сребърни лайсни-последната-Е1
http://porta-doors.bg/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82 … 90%D0%99%D0%9D-15
Искам да не се чете като врата а като пано някакво.върху нея ще добавям апликации. Стъклото не ми е удачно,че имам двама терминатори в къщи  ooooh! Дано съм ти била полезна.

# 592
 tanyaviolin, две ли са ти вратите ? Може ли да обясниш по-подробно как сте го направили да влизат в стената зад гипсокартона. Нещо не мога да си го представя. Снимка дали можеш да покажеш?

# 593
  • хасково
Вратите са две на брой и се затварят срещуположно.http://www.energon.bg/vrati/jap.php
Това е системата графично.Тож е голяма каса ,която се монтира или на съществуваща стена,или на ново изградена от гипсокартон,какъвто е твоят случай.Както разбрах нямаш стена ,а искаш да преградиш.
Модела на самите крила си ги избираш ти.
ето и каталога.Аз доста рових,докато намеря този вид врати.
http://www.energon.bg/catalogues/Listovka%20kaseti-A3_web.pdf

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 16:15 от tanyaviolin

# 594
Вратите са две на брой и се затварят срещуположно.http://www.energon.bg/vrati/jap.php
Това е системата графично.Тож е голяма каса ,която се монтира или на съществуваща стена,или на ново изградена от гипсокартон,какъвто е твоят случай.Както разбрах нямаш стена ,а искаш да преградиш.
Модела на самите крила си ги избираш ти.
ето и каталога.Аз доста рових,докато намеря този вид врати.
http://www.energon.bg/catalogues/Listovka%20kaseti-A3_web.pdf

Сега вече разбрах. Simple Smile Много ми хареса това решение и за първи път виждам. При нас от двете страни на отвора има по 80 см колона. Сега ще ги разгледам по-подробно. Благодаря ти много !   bouquet

# 595
ЗДРАВЕЙТЕ!ОБРЪЩАМ СЕ СПЕЦИАЛНО КЪМ НИВИАНА С МОЛБАТА ДА МЕ ПОСЪВЕТВА ЗА ИЗБОРА НА ЦВЯТ ЗА СПАЛНЯТА!ПРЕДСТОИ МИ СКОРОШНО БОЯДИСВАНЕ И ВСЕ ОЩЕ СЕ ЧУДЯ.ТРЯБВА МИ МНЕНИЕТО НА СПЕЦИАЛИСТ,ЗА КОЕТО ЩЕ СЪМ И МНОГО БЛАГОДАРНА.
 Hug

# 596
  • хасково
По принцип всички ,които пишат тук се обръщат към Нивиана Peace

# 597
По принцип всички ,които пишат тук се обръщат към Нивиана Peace
И почти всички питат за цвят.

# 598
НИЩО ЛОШО ДА СЪМ ЕДНА ОТ ТЯХ,НАЛИ ТАКА?  Hug

# 599
  • София
А защо и в двата ти поста ни крещиш?  newsm78

Когато искаш мнение, е редно все пак да дадеш някои насоки. Нивиана нито те познава, нито знае какви са ти предпочитанията. Примерно може да кажеш кой цвят ти е любим, трябва ли да се съобрази с изложение, настилка, цветове на вратите, дограма, мебели, които има или всичко се започва на чисто и бюджета е неограничен...

При така зададен въпрос, може да получиш най-много никакъв отговор.

Общи условия

Активация на акаунт