Нека помогнем на нашите деца!!!

• 4 798
  • 79
  •   1
Отговори
# 60
Ще се радвам много да се запознаем и лично, освен виртуално, момичета! До петък и понеделник Simple Smile

# 61
  • София, "Младост 3"
Кремена, а на тези събирания ще се събира ли подписка?
Питам щото малкия беше болен до скоро - и ако идвам - трябва да дойде с мен. А искам да дойда за да дам своя глас... щото иначе риска да го разболея.... Просто не знам какво да правя.
Затова ако имаш идея къде ако дойда ще е по-ползотворно - моля пиши ми на ЛС
Мерси - Надето

# 62
Креми, здравей!
Какво се очаква от нас, майките, които ще се съберем в ДЦП болницата, днес следобед????
 newsm78
Подписка ще има ли?
Просто искам да знам подробности.
За да организирам прибирането на Теди. Ако има подписка и Краси ще дойде, хем да ни вземе.
Благодаря ти за силата и борбеността - Светлето  bouquet

# 63
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Аз ще ви отговоря за подписката:
Подписката ще бъде в електронен вид, или поне ще има и такава. Изчакваме срещата днес за да съгласуваме текста на подписката. Има човек който ще я направи и мисля че другата седмица ще може да тръгне.
Ами това е.

# 64
Благодаря ти, yosarian, надявам се днес вече да имаме текста на нашата подписка и веднага ще ти го пусна, за да може да се организираме и да изготвим подписката. Simple Smile
Мили момичета, нека всечке заедно да се опитаме да се преборим за нашите деца и тяхното щастие Simple Smile

# 65
  • София, "Младост 3"
Креми, на студа не можех днес да дойда. Ако в понеделник е -15/-20 както казват - също не мога с малкото дете
Съжалявам, но поне в подписката ще се вкл!

# 66
Така, така, а какво се случи с подписката и аз не разбрах???

# 67
Майче, подписката тепърва ще се състои Simple Smile а за тези, които не могат а искат да присъстват на конференцията в понеделник ще кажа...че и аз за жалост още не знам дали ще успея да излеза от работа, но ако успея ще присъствам непременно Simple Smile
Нека стискаме палци за един успешен развой от ситуацията.

# 68
И аз искам да се включа, ако се организира подписка  Hug
Доколкото разбрах от отговора на Чавдаров, нещата зависят от Столичния общински съвет. Намерих 2 сайта:
- форум към Общ. съвет, има раздел здравеопазване
http://www.sofia.bg/forum.asp?open=2

- директно форма за контакт
http://www.sofiacouncil.bg/index.php?page=contacts

Можем да организираме електронна подписка и да ги уведомим за нея. Да кажем с име и ЕГН, като ЕГН-то примерно се пази скрито, не се публикува. Например по повод на здравните осигуровки на хората в чужбина се беше организирала такава подписка и май си беше валидна, ако кажете, ще видя как се прави такова нещо.

За съжаление лично не мога да дойда  Sad

Здравейте, днес след пресконференцията д-р Чавдаров отиде заедно с д-р Кундурджиев - общински съветник в СОС от ДСБ направо в Столична община, но нямам информация какво е станало. Като получа инфо, ще ви пиша.
Поздрави и кураж
Мария

# 69
Момичета...има надежда за нас Simple Smile
Днес говорих с д-р Чавдаров. От здравната каса ще променят съдържанието на клинична пътека № 12 и по нея средствата са 500 лв на дете...добре звучи нали? Само дано...само дано не се отрекат от обещанията си...но ние ще сме нащрук, нали така Simple Smile

# 70
Дали не са само приказки-надиавам се да не е така,
но ние не триабва да се отпускаме.
A протеста ?

# 71
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Ето д-р Чавдаров е писал тук.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=19977.new#new

# 72
Означава ли това, че протеста в петък се отменя или още сме в "стачна готовност"

# 73
  • София
По новините по Канал 1 от увериха, че са осигурени парите до май месец.   bouquet

# 74
И аз сега специално гледах - имаше репортаж и точно това казаха, че ще бъдат пренасочени пари от други клинични пътеки. А май месец щели да решат проблема вече основно.

Общи условия

Активация на акаунт