Нека помогнем на нашите деца!!!

• 4 790
  • 79
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, наистина съжалявам, че днес не можах да напиша от работата това съобщение и ви оставих в невидение още няколко часа, но трябваше да излезна спешно...
и така, ето и сегашното положение по въпроса за стачката Simple Smile
За сега протеста се отлага. Предстои преразглеждане и подписване на клинична пътека № 12. Ако не ни удовлетворяват условията, които ще се заложат в новата така да я нарека клинична пътека № 12 тогава ще се вдигнем пак. До тогава мълчаливо...или не съвсем мълчаливо...ще изчакаме да видим какво ще стане Simple Smile

# 76
Е, можем значи да се поздравим - все пак това беше една малка победа.

# 77
Да...но аз мисля че е рано още за поздравите...нека просто кажем, че можем да поемем малко дъх...но нека сме нащрек. Днес говорех с д-р Чавдаров и утре ще идва в болницата екип на Нова ТВ...мисля, чеи не трябва да млъкват медиите докато не свърши всичко наистина в нашща полза...и д-р Чавдаров е на това мнение. Той утре е на важни преговори със здравната каса и тамън по Нова ТВ ще каже какво са решили Simple Smile
Нека стискаме палци Simple Smile

# 78
25 януари 2006 | 17:10
Агенция "Фокус" 

София. Националната здравно-осигурителна каса (НЗОК) ще отпусне втора клинична пътека от по 500 лева за 25 деца, болни от церебрална парализа, предаде БНР. Решението беше взето в отговор на искането на родителите болните деца да не бъде намалявана досегашната сума по клинична пътека от 350 лева. След подписването на Националния рамков договор за тази година средствата бяха намалени със 100 лева, които трябва да се доплащат от родителите, за да бъдат лекувани децата им.

# 79
25 януари 2006 | 17:10
Агенция "Фокус" 

София. Националната здравно-осигурителна каса (НЗОК) ще отпусне втора клинична пътека от по 500 лева за 25 деца, болни от церебрална парализа, предаде БНР. Решението беше взето в отговор на искането на родителите болните деца да не бъде намалявана досегашната сума по клинична пътека от 350 лева. След подписването на Националния рамков договор за тази година средствата бяха намалени със 100 лева, които трябва да се доплащат от родителите, за да бъдат лекувани децата им.
Надявам се, всичко това наистина да стане реалност, но докато не се подпише някакъв договор или споразумение, да имаме документ, черно на бяло доказващ тези обещания, мисля, че нямаме право да се отпускаме...за жалост такава е реалността...

Общи условия

Активация на акаунт