Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво предизвика тази реакция от родителите?
Какви действия са предложени за справяне с проблема?
Какви са предложените начини за организиране на протест?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво предизвика тази реакция от родителите?
-
Какви действия са предложени за справяне с проблема?
-
Какви са предложените начини за организиране на протест?
-
Какви са предложените начини за привличане на вниманието към проблема?
-
Какви са предложените начини за събиране на подписи?
Моля ви, мили родители, нека не стоим със скръстени ръце!!!! Нека си подадем ръце и да си помогнем! Моето предложение към вас е следното...нека направим подписка срещу това решение и нека да направим каквото е нужно...оставям ви моя ICQ номер където можете по-лесно да ме намерите или ми оставяйте вашите координати тук...за да се свържем едни с други...и да се обединим срещу това ново поредно решение...ето го и номерът ми на кюто 241-987-348.
Искрено се надявам да успеем да направим нещо...още повече, че до колкото разбирам още нищо не е сигурно...т.е. сега е момента...свързах се с хора от Би Ти Ви..можем да направим репортаж за случая...в битиви репортерите или имало някакво предаване за нашите деца...не му запомних точно заглавието