Детски ясли и градини в РУСЕ - 3

• 73 145
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
  • в огледалото на живота
Здравейте! Предстои ми да запиша дъщеричката си на ясла, но ми се иска да попитам дали някой има информация за Ясла 12 и Ясла 15 най вече?! Някакви отзиви за тях? newsm78
Здравей  Hug
Какво имаш в предвид под това отзиви?
Каква информация търсиш?

# 361
Ами искам да знам обстановката вътре как е, дали сте доволни от учителките,държат ли на хигиена, храна, занимания за децата и такива неща  Confused

# 362
  • в огледалото на живота
Ами искам да знам обстановката вътре как е, дали сте доволни от учителките,държат ли на хигиена, храна, занимания за децата и такива неща  Confused
Е то за такива неща всички търсим отговор,но де факто никой не е сигурен как са  Wink
Относно обстановката и външния вид ако толкова те интересуват би могла да отправиш молба към директорката за оглед.Друг е въпроса дали ще я удоволетвори  Peace
Нас тук ни тревожат по други проблеми......класирвания и прочие  Flutter

# 363
  • Русе, България
Аз бях питала за отзиви за детски градини по-назад в темата, но никой не ме отрази. Все пак, в темата не пишем само майки с деца, на които тепърва им предстои записване. Peace Мен ме интересуват мнения за "Радост", "Иглика" и "Незабравка".

# 364
  • в огледалото на живота
Аз бях питала за отзиви за детски градини по-назад в темата, но никой не ме отрази. Все пак, в темата не пишем само майки с деца, на които тепърва им предстои записване. Peace Мен ме интересуват мнения за "Радост", "Иглика" и "Незабравка".
Пижамка,явно не е имало кой да сподели в момента.
Аз за в момента писах относно тревогите ни тук.... Simple Smile

# 365
  • Русе, България
Да, разбира се, че в момента е основна темата за приема. Simple Smile Аз вече се сдобих със служебна бележка, че работя, сега се чудя от НАП или от Местни данъци и такси да търся уверение, че нямам задължения. Ще се поровя на сайта на приходната агенция да прочета какво пише там.

# 366
За детската градина зад училище Отец Паисий (мисля, че е Радост) знам, че 2 пъти седмично се посещава от ресурсни логопеди, което е хубаво, ако детето има проблем със някои звуци или всичко, свързано с логопедията ще е в полза на детето. Все пак никое детенце не говори перфектно, дори и ние, възрастните не сме перфектни и ако е нужно  се занимават индивидуално с децата. Най-сигурно да се говори с директорката дали тези неща остават в сила и за тази година. Информацията имам от ресурсния център. За там също знам, че откриват 2 нови групи и може би ще е добър шанса за класиране. Също съм чувала добри отзиви за тази градина, но личен опит нямам.

Желая ви успех при класирането!

# 367
  • в огледалото на живота
Да, разбира се, че в момента е основна темата за приема. Simple Smile Аз вече се сдобих със служебна бележка, че работя, сега се чудя от НАП или от Местни данъци и такси да търся уверение, че нямам задължения. Ще се поровя на сайта на приходната агенция да прочета какво пише там.
Удостоверение за платени данъци от  МДТ на ''Котовск''  Peace

# 368
За детската градина зад училище Отец Паисий (мисля, че е Радост) знам, че 2 пъти седмично се посещава от ресурсни логопеди, което е хубаво, ако детето има проблем със някои звуци или всичко, свързано с логопедията ще е в полза на детето. Все пак никое детенце не говори перфектно, дори и ние, възрастните не сме перфектни и ако е нужно  се занимават индивидуално с децата. Най-сигурно да се говори с директорката дали тези неща остават в сила и за тази година. Информацията имам от ресурсния център. За там също знам, че откриват 2 нови групи и може би ще е добър шанса за класиране. Също съм чувала добри отзиви за тази градина, но личен опит нямам.

Желая ви успех при класирането!
Явно е политика за цялата градина Радост, защотот моят син като беше в градината зад Библиотеката, при тях също ходеше логопед и се занимаваше с децата. Моят син благодарение на това изчисти някои звуци, но Р така и не се научи да казва...Но здраве да е.

За двете групи към ДГ Радост, доколкото аз разбрах планират да се открият към тази зад Библиотеката. Там имаше стара сграда, която беше съборена зимата. На нейно място щяло да се строи, но за сега не е започнато, та се чудя дали ще стане до есента... newsm78

# 369
А кога ще се разберат резултатите от приемите? Питам само от любопитство, ние не сме кандидатствали.

# 370
Пристройката към Радост до Библиотеката до есента най-вероятно няма да стане, скоро четох в сайта на общината, че обявяват конкурс за проект на сградата, т.е. още няма проект за градината.

# 371
А кога ще се разберат резултатите от приемите? Питам само от любопитство, ние не сме кандидатствали.

На 14.06. надявам се...

# 372
Някой има ли представа ,защо не са обявени резултатите от класирането за ясла? Става въпрос за тези които са подали документи ВЕЧЕ (на хартия). И изобщо има ли някой родител, който чака класиране за ясла за да обменим информация.

# 373
  • Русе
Тази в Радост няма да стане до на есен. Освен това тя се беше съборила заради некадърен ремонт. А и децата от нашата градина ще ходят там по някое време лятото, така че едва ли тогава ще се строи, няма да има място за всички деца, както и къде да играят, ако е така.
А това за логопеда - дано и в нашата (на Червен сме ние) идва, че мисля догодина да говоря с учителките за логопед.

# 374
Сега открих темата...еми как да ви кажа, поредната неразбрана система без ясни правила....подавам заявление он лайн за класиране в яслена група към ОДЗ, получавам си входящия номер и т.н....и днес се оказва че всъщност ако ме били класирали за яслена група в ОДЗ, щяло да бъде първо желание, понеже по-рано съм била подала документите за там...което е логично, при положение, че сайта работи за ОДЗ от почти седмица по-рано....та се отказах от там, за да подам за прием в ясла.....директорките и на двете ясли, където ходих, не знаеха дали двете класирания се конкурират или не и нямаше дори на кого да се обадят за да попитат, да не говорим, че съм подала докменти за яслата още ноември миналата година, но директорката звъннала, не звъннала и не му е уведомила, че нямат пълните данни за въвеждане служебно....нямам думи, ядосах се страшно много, да кажа българска работа ми се струва твърде бедно определение, макар че вече се изпълва с все по-богато съдържание.
Ааааа, да, и естествено сайта в 12 часа блокира.

Общи условия

Активация на акаунт