ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 14

• 79 288
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Тази пудра на Лумене съм я ползвала,но страшно много си личеше,седеше една брашняна и много ме изсушаваше.Ако не си със суха кожа може да ти хареса,ако леко с четка я нанесеш.

# 661
zvezdelina6407    bouquet  ,а за Радиант - Пух го е казала много точно .

# 662
Здравейте дами , бих искала да попитам дали сте ползвали ФДТ и матиращата база на Radiant Professional make up и с какви впечатления сте останали от тях и изобщо от тази козметика, ще съм ви благодарна . Simple Smile))
От матиращата база не съм очарована - нито матира, нито улеснява разнасянето на ФДТ (с някои видове направо го затруднява), нито удължава трайността му.. Иначе като усещане върху кожата е много приятна, просто ефектът от нея граничи с нулев Tired

Много ти благодаря.

# 663
zvezdelina6407    bouquet  ,а за Радиант - Пух го е казала много точно .

Мерси много

# 664
Тази пудра на Лумене съм я ползвала,но страшно много си личеше,седеше една брашняна и много ме изсушаваше.Ако не си със суха кожа може да ти хареса,ако леко с четка я нанесеш.

Тествах я...не си намерих подходящ цвят и се отказах Sad Иначе не ми е суха кожата, можеше добре да ми подейства. Ще пробвам пак като понатрупам загар. Пробвах и светлите нюанси, но не седеше добре Rolling Eyes Благодаря за отзивите  bouquet

# 665

Аз наскоро се сдобих с новият ФДТ на Bourjois:

# 666
  • на кого му пука
Това light bronze не е ли тъмничко като цвят?Иначе как го усещаш?
Мислех да се хвърлям на корейските ВВ кремове ,но досега никой не е споделил да е открил среден нюанс като цвят.Затова съм си наумила като се върна в края на месеца от море да вземам някакъв на Буржоа като се бях насочила към хелти микс серум гел.Но ако отзивите ти са добри да се ослушам и за този.

# 667
случайна непозната аз си взех No.54 Beige, просто такава снимка съм сложила. Има иначе доста нюанси. Аз по принцип не ползвам ФДТ, защото все като съм пробвала си личи бая, че имам нещо на лицето, но този ми стои доста естествено и матира добре. Не е много силно покривен.
Иначе и аз исках да си джиткам само с BB крема, но като че ли не матира много добре, аз имам този на Garnier. Ти доволна ли си от някой конкретен?
Тествай го някъде ФДТ-на, защото знаеш, че е относително всичко и си е до кожа. Единствено вчера имах на 3-4 пъти през деня леко пощипване тук-там по лицето, но предполагам, че просто не съм свикнала да съм с ФДТ, а е и топличко...иначе след като го почистих нямах нито зачервяване, нито нищо, а кожата ми е сравнително чувствителна  Peace

# 668
  • на кого му пука
И аз имам този на Гарниер и един на Миша.Гарниера си е просто тониран крем ,а Мишата ми е много светъл.

# 669
  • София
И аз съм с молба за препоръка, но за средство, което изпира ФДТ.  Laughing

На мен много често ми се налага да пера фдт от дрехите- предимно яките. Единственото нещо, което вече използвам и винаги е закачено на коша за пране е Меглио. Страхотен обезмаслител. Като съблека дрехата пръскам и хвърлям в коша. Peace

# 670
И аз съм с молба за препоръка, но за средство, което изпира ФДТ.  Laughing

На мен много често ми се налага да пера фдт от дрехите- предимно яките. Единственото нещо, което вече използвам и винаги е закачено на коша за пране е Меглио. Страхотен обезмаслител. Като съблека дрехата пръскам и хвърлям в коша. Peace

Доста блузи щях да спася, ако го знаех по-рано това  Laughing Благодаря, Майка Зайка!   bouquet

# 671
И аз благодаря!   bouquet Grinning
Сега остава да намеря обезмаслител.  Питах майка ми за Меглио, но тя не го е чувала.  Rolling Eyes
Освен да пробвам с някой препарат за миене на чинии  newsm78

# 672
  • Варна
И аз благодаря!   bouquet Grinning
Сега остава да намеря обезмаслител.  Питах майка ми за Меглио, но тя не го е чувала.  Rolling Eyes
Освен да пробвам с някой препарат за миене на чинии  newsm78
да можеш да пробваш с веро. Преди да сложиш дрехата в пералнята натъркваш петното с веро и така я пускаш.
Иначе Мелио" мисля, че има в почти всички магазини.

# 673
B&C...ти не си в България,но все пак ето как изглежда:
http://www.offex.bg/productpictures/524120.jpg?PHPSESSID=urvtkr1 … iut1m3amo1v6j1fl3

Има обезмаслители и на други марки,не е задължително да е точно този.Не може да няма при теб  Crazy Става и с веро,но с пръскалката е по-лесно  Laughing

# 674
  • София, Лагера
...Мислех да се хвърлям на корейските ВВ кремове ,но досега никой не е споделил да е открил среден нюанс като цвят....
Аз си взех ФДТ на Буржоа, но ми е точен цвета само когато нямам тен (зимата и пролетта). После си взех и ВВ крем, доста по-тъмен. Сега смесвам ФДТ с крема в едно малко бурканче (такова от тестер за ФДТ от Сефора) и си го нагласям към цвета на кожата към момента Peace.

То аз за лятото просто не виждам друг вариант Confused. Тенът се променя с всяка следваща седмица и не виждам как един единствен ФДТ може да пасва цяло лято на кожата.

Общи условия

Активация на акаунт