ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 14

• 79 315
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Търся ето тази пудра, уж без талк:
Да знаете къде мога да я намеря, че не се сещам скоро да съм виждала марката по магазините Rolling Eyes Ако имате по-добро предложение за компактна пудра БЕЗ талк, приемам предложения Wink
Кожата ми е комбинирана със склонност към пъпкообразуване Crazy

# 646
zvezdelina6407 ,а каква марка са ти фдт,муса...или линкове ако ти е по-лесно и не са от бг ,сега погледнах в ebay   skin food ,но са толкова видове  Thinking

# 647
Търся ето тази пудра, уж без талк:
Да знаете къде мога да я намеря, че не се сещам скоро да съм виждала марката по магазините Rolling Eyes Ако имате по-добро предложение за компактна пудра БЕЗ талк, приемам предложения Wink
Кожата ми е комбинирана със склонност към пъпкообразуване Crazy
От кой град си?За Варна мога да дам информация Flutter

# 648
София Wink elinor1985, ползвала ли си пудрата?
Сега рових из сайтовете и намерих, че "Драка" ги продават все още. Някой да знае дали още седи магазина им в "Скай Сити" мол (незнайно защо сайтът им не ми се отваря)? Rolling Eyes

# 649
Тази точно не, но имам бронзиращата и много ми харесва Peace

# 650
Благодаря за мнението Peace И тя ли е без талк?

# 651
Здравейте дами , бих искала да попитам дали сте ползвали ФДТ и матиращата база на Radiant Professional make up и с какви впечатления сте останали от тях и изобщо от тази козметика, ще съм ви благодарна . Simple Smile))

# 652
  • варна
zvezdelina6407 ,а каква марка са ти фдт,муса...или линкове ако ти е по-лесно и не са от бг ,сега погледнах в ebay   skin food ,но са толкова видове  Thinking
аз уточних,че е skin food-peach sake pore bb cream spf20 pa+.фон дьо тените са няколко-shiseido sun protektion liquid fondation spf30,друг lancome teint idol ultra 24h.,bourjois flower perfection,clarins everlasting fondation.тези съм смесвала със soft touch mousse на essens и с mat morphose на loreal.по-добре се получава с essence!пробвала съм и с други,но сега не се сещам с кои.а светло зелената база е etude house-baby skin base,но с нея стои маааалко по-мазно.

# 653
Нямам много време, за да ви изчета темите, но ще ми препоръчате ли фдт за по-скоро суха кожа, млада, и да не е много скъп, защото не ползвам много грим, но пък като ми се наложи да имам под ръка Mr. Green
Благодаря предварително Hug

# 654
Благодаря за мнението Peace И тя ли е без талк?
Да Peace

# 655
Здравейте дами , бих искала да попитам дали сте ползвали ФДТ и матиращата база на Radiant Professional make up и с какви впечатления сте останали от тях и изобщо от тази козметика, ще съм ви благодарна . Simple Smile))
От матиращата база не съм очарована - нито матира, нито улеснява разнасянето на ФДТ (с някои видове направо го затруднява), нито удължава трайността му.. Иначе като усещане върху кожата е много приятна, просто ефектът от нея граничи с нулев Tired

# 656
И аз съм с молба за препоръка, но за средство, което изпира ФДТ.  Laughing

# 657
  • София
И аз съм с молба за препоръка, но за средство, което изпира ФДТ.  Laughing

Химическо чистене. Отиваш и им казваш от какво е петното за да знаят как да го третират. Само в никакъв случай не се опитвай да го переш сама защото така само ще го фиксираш още по-дълбоко в тъканта и после и с химическо няма да излезе  Tired Казвам го от личен опит, не си философствам наизуст  Laughing

# 658
Дрехата до сега е минала два пъти през пералнята  ooooh!  И понеже виждам, че не се изпира, а си седи, реших да попипам. Rolling Eyes
Е нищо, следващият път вече ще знам  Simple Smile
Благодаря ти!

# 659
  • София
 Joy Joy Joy И аз така едни къси бели панталонки (не ме питайте как си олях с ФДТ панталона точно, обяснение и аз нямам) ги прах 4 пъти един след друг  на всевъзможни градуси и с всевъзможни препарати, докато не станаха почти на парцал. Накрая занесох останнките им на химическо чистене, но и там не можаха да ги върнат към живот  Laughing Поне ми обясниха каква ми е грешката и да не я правя повече. След това носих една риза, нея я изчистиха без проблем, но тя беше прясно, прясно омазана   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт