Лидл ::14::

• 95 608
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
# 601
  • София

Е с тези последни изречения пресолиха манджата вече  Joy Joy Joy
Цитат
И не на последно място полза за здравето носят и целите плодове, с които е изпъстрен козунакът на "Лидл". Известно е, че боровинките са полезни за очите и се използват при профилактиката на над 20 болести. Черешите пък са перфектно средство срещу стреса и сърдечно-съдовите проблеми. Антиоксидантите в стафидите пък помагат на клетките ни да станат по-здрави и така укрепват целия организъм.

Една идея не достигна още сега да хукна да си купя козунак от Лидл.
А пък вие коментирахте, че не са хубави! Как не ви е срам се чудя  newsm12 

Хубав празник, момичета!   love001

# 602
  • София
Преди малко купих от козунаците. Бяха намалени с 30 %. Взех от натуралния и с вишни. Не са най-добрите, но и не са лоши. Малко плаши съдържанието, но ако е купен без опаковка изобщо не знаеш какво има.  Wink  А във фурните също слагат набухватели и подобрители. За сравнение да кажа, че преди 2 дни купих изпечени от Карфур - беше като леко подсладен хляб. Тези са значително по-вкусни.

# 603
Днешният пазар мина бедно-кашкавал, обикновени вафли и буркан зелен боб, който мн ми похвалиха.Като го сготвя, ще кажа как е.

Надявам се другата седмица да ни изненадат с нещо хубаво в промоциите. Simple Smile

# 604
Да кажа и аз за боята. И моята е седефената. Станаха точно като на картинката на кутията. Червеното е по- скоро розово. Красиви са, даже много, но отивам до магазина за червена боя.  Wink

# 605
Аз яйцата ги боядисах първо с обикновената боя на Лидъл - червеното е страхотно, а зеленото е много светло... и после отгоре със седефените бои - така станаха наситени и страхотни!  Накрая имахме няколко небоядисани яйца и навихме няколко пласта кухненска хартия и там намазахме със седефените бои (различни) и оваляхме яйцата - станаха шарени със седефен цвят, много хубави.

# 606
Ха-ха, сега видях платеното рекламно съобщение за козунаците - направо са се престарали, превтасали са им козунаците от хвалби Mr. Green

Иначе за боите - яд ме е, че купих от друго място съвсем обикновени и не пробвах седефените, толкова ги хвалите. Явно догодина ще им дойде редът, ако ги има пак Peace

Светли празници и от мен, момичета Hug

# 607
Ами аз съм ползвала и други седефени и не мога да кажа, че тези са много по от предишните... просто седефени бои. А предните имаха златно и сребристо и бяха много хубави. И сега не е късно да боядисаш яйцата със седефени, според мен станаха по-наситени и красиви като ги направих първо с боя, после със седефена..

# 608
  • Варна
Може ли някой да ми напише упътването за нормалната боя? Дъщеря ми си игра с опаковката и някъде сме я затрили Sad

# 609
Ха-ха, разсмяхте ме с тези лидълски козунаци и размерите им, аз на брошури не вярвам, важното е око да види на живо, та сега се сетих нещо -майка ми казва, че приличали на кроасан, т.е. толкова били малки и нищо особено не са, имайки предвид грамажа и цената им.Иначе офтопик в темата, искам да похваля козунаците на МИО.
Приличат на осморки ! Студени и твърди, но на 1 лев ! Не взех.
Много хора имаше сутринта, но основно беше за кашкавала.

# 610
Може ли някой да ми напише упътването за нормалната боя? Дъщеря ми си игра с опаковката и някъде сме я затрили Sad
Всяко хапче/ прахче разтваряш във 200мл. вряла вода. След като боята се разтвори слагаш две супени лъжици оцет и  яйцата трябва да са топли. Т.е. като ги свариш не ги вадиш от водата да изстинат , а направо в боята.

Мойте яйчица са готови. Тази година скромно 14 боядисах/ всяка година хвърлям като престоят /, козуначените кифлички се пекат, след това идва ред на 2 бр. козунак.

Весели празници момичета!

# 611
  • Варна
Благодаря, но аз имах предвид обикновената лидълска боя - течна, 5 цвята.

# 612
  • Sofia
Благодаря, но аз имах предвид обикновената лидълска боя - течна, 5 цвята.

Слагаш боята, 250мл. студена вода и 2 супени лъжици оцет. Яйцата трябва да са топли.
При мен много добри се оказаха червената и оранжевата боя, синята горе долу ставаше, но не ми хареса цвета (поне на кафяви яйца), а жълтата и зелената бяха гола вода.

# 613
  • София
Ха-ха, разсмяхте ме с тези лидълски козунаци и размерите им, аз на брошури не вярвам, важното е око да види на живо, та сега се сетих нещо -майка ми казва, че приличали на кроасан, т.е. толкова били малки и нищо особено не са, имайки предвид грамажа и цената им.Иначе офтопик в темата, искам да похваля козунаците на МИО.
Приличат на осморки ! Студени и твърди, но на 1 лев ! Не взех.
Много хора имаше сутринта, но основно беше за кашкавала.
Обзалагам се, че ако се даде от тези "домашни вкусотии" на улично гладно куче, няма да ги яде! newsm11

# 614
Взех си от дънките сините и след като ги изпрах пуснаха много боя .Кажете какво да направя боята да си остава на дънките не в легена .Оцета го пробвах не става. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт