Лидл ::14::

• 95 586
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
Едно мнение за лазанята. Ако е на промоция става, иначе според мен не си заслужава цената, ако е 8лв. редовна.
Като цяло е вкусна, месото и е ОК, но пък доматения сос не ми е достатъчно доматен. За спешни случай може.  Thinking

# 691
здравейте, момичета...
преди време в ЛИДЛ бях видяла шкаф за баня за под умивалника... но тогава нямахме парички, а сега   вече го няма в Бс. Rolling Eyes
също така издирвам и кухненска пръчка за окачване на прибори... беше с държач за салфетки, за бурканчетата с подправки... и още няколко джуджурии... 35лв мисля, че беше.
може ли някой да ми каже дали ги има в магазините в др градове?

# 692
  • София
Не знам за другите градове, но в Кауфланд и Пениги имаше по едно време и бяха под 30лв. Аз имам същтата от Айко на повече от 5 години, беше 20-тина лева.

# 693
Една или две такива до миналата седмица стояха в Лидл Пловдив Тракия. Защо не поискаш от близкия ти магазин да направят заявка и да ти доставят, ако все още има наличности из страната?
Дали става с заявка, някой пробвал ли е? Peace

# 694
За последно за тази седмица се отбих в Лидл, че нямам нерви и желание да се бутам с тълпата.
И аз като Лабрекс гледах, но не взех панталоните за бременни, много добре изглеждаха, а и качествени, пусто защо не ги бяха кръстили по друг начин, например "домашен анцунг, подходящ и за бременни" Joy
Кажете как някоя тънкост при правенето на извара, нацелих на - 30% прясното мляко в пликчета, а отдавна се каня да правя извара точно от него.

# 695
  • о`майна лунна нощ е
Една или две такива до миналата седмица стояха в Лидл Пловдив Тракия. Защо не поискаш от близкия ти магазин да направят заявка и да ти доставят, ако все още има наличности из страната?
Дали става с заявка, някой пробвал ли е? Peace

Със заявка не веднъж са прехвърляли стоки между магазините. Моя приятелка се снабди така с миксера с купа, аз лично преди около 2 месеца с възглавницата за шиатцу масаж, за която оревах форума, че я нямаше в Пловдив .... Вариантите са или да подадеш онлайн в сайта им заявка за конкретна стока, или да отидеш направо в най-близкия ти магазин и да говориш с управителя. Те пускат заявката, оставяш телефон и ти звънят /и в двата случая - и когато ще ти доставят, и ако е изчерпан продукта, за да не го чакаш/.

# 696

Кажете как някоя тънкост при правенето на извара, нацелих на - 30% прясното мляко в пликчета, а отдавна се каня да правя извара точно от него.
Няма никаква философия-слагаш на котлона да завpи,ако не иска да се пpесече/щото намалението не е гаpанция,че ще се случи/ му помагаш със щипка лимонена киселина или малко лимонов сок.Това е.

# 697

Днес взех то панталоните за бременни, те се водят спортни...разбирай анцуг. Хич не ми изглежда да е 95% памук както пише, така че ако е за панталон по-добре от магазин за бременни - лично мое мнение.
Тя си взе 2 клина и 1 панталон, за вкъщи точно, каза че клиновете били много мекички, абе засега е доволна от покупката, надявам се че и след изпирането ще е все още доволна  Laughing.

# 698
  • София
Аз като чуя кокошка, и си представям сухо тричаво месо, защото българските са такива.Тези обаче много ми харесаха.Запасихме един кокошарник във фризера. Laughing
ще й дам втори шанс на таз кокошка след време.

# 699
  • София
Момичета, в Лидл Младост имаше 50% намаление на яйцата. 6 бр. Л на цена 0,99 лв. и 10 бр. М на цена 1,29 лв. Трайността им е до 02.05. Заредих се и сега отпочвам едни карамели, едни кексове...  Crazy

# 700
  • Бургас
ПиснА ми пък да дебна картофените специалитети и все да няма!!! За втори път пускат нещо такова и пак още в петък нЕма никой Tired Close Crossing Arms Сигурно половината град се е завтекъл да ги купи и затова са се свършили още на втория ден ooooh!

# 701
  • о`майна лунна нощ е
Вчера в тракийския Лидл Пловдив също не видях. Само някакви пюрета и подобия на спагети/макарони бяха по рафтовете.

# 702
Лидл е една от най-грешните компании на света:

"Лидъл (Lidl)
Ако се вярва на някои информации, да се работи за Лидъл не е особено хубаво. Създаването на работнически структури се бави с години, а германският синдикат Ферди (Verdi) публикува "черна книга" за условията във веригата. Твърдеше се, например, че компанията шпионира служителите си с видеокамери и по тези обвинения през 2008 г. Лидъл плати глоба от 1,5 милиона евро. Само година по-късно трябваше да се защитава срещу следващия скандал. "

http://banks.dir.bg/2012/04/20/news10990512.html

Мизерници са си и тук!

# 703
Алра, тук обсъждаме качеството на стоките. Simple Smile

# 704
  • Някъде на път....
.... Само някакви пюрета и подобия на спагети/макарони бяха по рафтовете.
Защо бе, аз пък съм им фен на макаронените изделия....  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт