Лидл ::14::

• 95 576
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
Преди време имаше едни кутии за чай. Дали мога да намеря такава сега? Има ли шанс да ги пуснат отново?

# 676
  • о`майна лунна нощ е
Една или две такива до миналата седмица стояха в Лидл Пловдив Тракия. Защо не поискаш от близкия ти магазин да направят заявка и да ти доставят, ако все още има наличности из страната?

# 677
Момичета, има ли пробвали превръзките им? Аз съм "кусала" само ежедневките, ама хич не ми допаднаха Rolling Eyes А сега за мое съжаление, след една дълга пауза, пак трябва да се запознавам с нормалните превръзки и тампони, та правя сондажи Mr. Green
Не препоръчвам !

# 678
Защо не поискаш от близкия ти магазин да направят заявка и да ти доставят, ако все още има наличности из страната?
Ще пробвам, дали ще стане! Ако не, ще потърся някаква друга.

# 679
Момичета, има ли пробвали превръзките им? Аз съм "кусала" само ежедневките, ама хич не ми допаднаха Rolling Eyes А сега за мое съжаление, след една дълга пауза, пак трябва да се запознавам с нормалните превръзки и тампони, та правя сондажи Mr. Green
Не препоръчвам !
Аз съм пробвала и от двата вида, които предлагат и от тампоните. Доволна съм от по-евтините превръзки(не им помня името), а онези с авокадото не ми харесват, но тампоните от тази серия са хубави - на мен ми допаднаха.
От ежедневките пак харесвам онези евтините с перерудките на кутията.

# 680
  • Русе
   Днес взех от бебешките дънки за малката, тънки и мекички, идеални за лятото.
   Често си купувам от превръзките Siempre, стават за по-леките дни.

# 681
Верабел, в тенджера под налягане за половин час месото започва да пада.Иначе за другите две неща подкрепям.
Ако някога реша пак да взема ще го имам в предвид. Мерси, Хари.

Вкъщи я харесаме, имаше отзад едни стърчащи не точно пера, а като косъмчета, опърлих ги на газта. Но ни хареса кокошката, в тенджера под налягане бързо става и направо я разварих. Хубава супа се получи от нея. Peace
Хареса ми накрайникът за чешмата, досега все на някакви калпави попадахме, хвърчи вода, като се усили струята, с този всичко е ок, поне засега. Laughing

# 682
И на фрикасе е много хубава.Харесва ми, че не мирише на лекарства, за разлика от охладените пилета.

Лабрекс, не мирише ли месото, след като е пърлена?  Thinking

# 683
Лабрекс, не мирише ли месото, след като е пърлена?  Thinking

Не, те бяха буквално 3-4 стърчащи неща, после измих със сол мястото. Всъщност само дупето и опърлих Grinning, не цялата, чиста беше. И с ориз става вкусно. Heart Eyes

# 684
Някой купувал ли е от клиновете и панталоните за бременни?

Днес взех то панталоните за бременни, те се водят спортни...разбирай анцуг. Хич не ми изглежда да е 95% памук както пише, така че ако е за панталон по-добре от магазин за бременни - лично мое мнение.

Картофените нещица дето се пекат във фурна, http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-B4309A5C-3D488141/lidl_bg/hs … l/index_15524.htm наистина станаха за 10 мин. на вентилатора на фурната, и с едно леко сосче с кис. мляко и горчица..... направо ..... Laughing  chef

# 685
Днес взех то панталоните за бременни, те се водят спортни...разбирай анцуг.

Днес ги гледах, гледах, чудих се дали ще са ми удобни, не съм бременна и си мислех, че може би ще мога да ги използвам точно като домашен панталон. Хем си мислех, че може би ще са удобни поради липсата на цип, хем не можах да реша кой размер ще ми стане. Този, който обикновено купувам, определено щеше да ми е много голям и да се смъква. Така и не можах да реша.......и в крайна сметка не си купих. Rolling Eyes

# 686
      Често си купувам от превръзките Siempre, стават за по-леките дни.

И аз тях ползвам и съм много доволна.

# 687
  • София
Наистина месото на кокошката е доста по-различно от нашите пилета - по-стегнато е. Но при мен имаше много такива косъмчета- по дупето, по крилата. И едни доста дълги също. Но като вкус е добро месото определено.

# 688
Наистина месото на кокошката е доста по-различно от нашите пилета - по-стегнато е. Но при мен имаше много такива косъмчета- по дупето, по крилата. И едни доста дълги също. Но като вкус е добро месото определено.
Аз съм взимала веднъж и си беше добре изчистнено, в тенджерата под налягане се свари бързо и манджата си стана супер. Друг е въпроса ,че мойте домашно не ядат. ooooh!

# 689
Аз като чуя кокошка, и си представям сухо тричаво месо, защото българските са такива.Тези обаче много ми харесаха.Запасихме един кокошарник във фризера. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт