Лидл ::14::

• 95 602
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
  • Стара Загора
Взех си от дънките сините и след като ги изпрах пуснаха много боя .Кажете какво да направя боята да си остава на дънките не в легена .Оцета го пробвах не става. newsm78
Често ми се случва дънките да пускат боя.Така пускат , та чак ръцете ми посиняват, ако ги тръкна в тях.Изпитано-накисваш ги в леген със студена вода и наливаш 1/2 бут. оцет.Оставяш ги да киснат няколко часа.Обръщаш  наопаци  и переш  в пералня на 30-40 С.
Резултата е сигурен.Киселината химически стабилизира боята и тя не пада.

# 661
Някой купувал ли е от клиновете и панталоните за бременни?

Що бе, Поли   Heart Eyes

# 662
  • Пазарджик
Видях, че ще пускат малката "Софра" на промоция.Исках да питам дали има голяма разлика с вкуса на тази от кутията?Не сме яли досега и исках да я пробвам, за да знам дали си струва да дам 10лв. за цяла кутия.

Според мен разликата между двете Софри е много голяма във вкуса(даже бих казала нямат нищо общо),а и са различно производство-кутията - Германия,вакуумната опаковка- Гърция.
Тази в кутията е много по-хубава за нашето семейство и купуваме нея,а от малката вече не купувам,понеже последния път като я взех на промоция я сложих в хладилника и след 1 седмица там и се наду опаковката и беше с вкиснат вкус,а беше в срок на годност и през цялото време е била на 4 градуса.

# 663
Някой купувал ли е от клиновете и панталоните за бременни?

Що бе, Поли   Heart Eyes
Аааа, не за мен, за кака  Party, дано всичко е наред  Praynig.
Някой с отзиви?

# 664
За тротинетката да кажа, сина ми не слиза от нея, на 6г, въпреки, че вътре се мъдри надпис за над 12 години  Rolling Eyes . Много съм доволна от покупката, качеството е супер и цената му е приемлива..особено като разгледах в Хипо и другите магазини.

# 665
Взех си от дънките сините и след като ги изпрах пуснаха много боя .Кажете какво да направя боята да си остава на дънките не в легена .Оцета го пробвах не става. newsm78
Често ми се случва дънките да пускат боя.Така пускат , та чак ръцете ми посиняват, ако ги тръкна в тях.Изпитано-накисваш ги в леген със студена вода и наливаш 1/2 бут. оцет.Оставяш ги да киснат няколко часа.Обръщаш  наопаци  и переш  в пералня на 30-40 С.
Резултата е сигурен.Киселината химически стабилизира боята и тя не пада.
Благодаря за съвета !  newsm10 Ще го пробвам.

# 666
  • София
Купих от немските кокошки- няма да повторя повече! След час варене - жилава. С много не изчистена перушина и много дебела кожа.

# 667
Верабел, в тенджера под налягане за половин час месото започва да пада.Иначе за другите две неща подкрепям.

# 668
тази сутрин взехме на мъжо маратонките,добри ми изглеждат,да видим като ги поноси кво ще каже,цената е супер  Party -хубав ден   bouquet

# 669
  • Бургас
Момичета, има ли пробвали превръзките им? Аз съм "кусала" само ежедневките, ама хич не ми допаднаха Rolling Eyes А сега за мое съжаление, след една дълга пауза, пак трябва да се запознавам с нормалните превръзки и тампони, та правя сондажи Mr. Green

# 670
  • София
Нормалните превръзки за цената си биват.

# 671
Коя е тази лазаня /на коя марка/, за която всички говорят и каква й е цената, когато не е в намаление? Мерси предварително. Simple Smile

# 672
Алфредо е марката, 8лв за 500гр.

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-3DEF9C83-2F053CEB/lidl_bg/hs … sl/4182_15375.htm

Преди малко готвих от зеления боб.Честно казано съм много разочарована.Нито има вкус, а колко е разварен няма да казвам.Добре, че купих само един.

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 14:13 от Просто Хари

# 673
# 674
  • София
Верабел, в тенджера под налягане за половин час месото започва да пада.Иначе за другите две неща подкрепям.
Ако някога реша пак да взема ще го имам в предвид. Мерси, Хари.

Общи условия

Активация на акаунт