Лидл ::14::

• 95 581
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
също така издирвам и кухненска пръчка за окачване на прибори... беше с държач за салфетки, за бурканчетата с подправки... и още няколко джуджурии... 35лв мисля, че беше.
може ли някой да ми каже дали ги има в магазините в др градове?
Миналата седмица бях в Бургас и видях кухненската тръба в Лидл в Меден рудник.Можеш да звъннеш на телефона,обявен в сайта им,и да питаш дали още я има за да не се разкарваш напразно.

# 706
  • о`майна лунна нощ е
.... Само някакви пюрета и подобия на спагети/макарони бяха по рафтовете.
Защо бе, аз пък съм им фен на макаронените изделия....  Thinking

Нищо против тях. Просто бях тръгнала за другите продукти от тази промоция, а ги нямаше в магазина. Дори табелките им не видях.

# 707
Картофените специалитети са във фризерите.....на рафт,най-много пюрето да намериш Wink

# 708
  • о`майна лунна нощ е
 Embarassed
Е, не бях се загледала там. Ужас. Срам.

# 709
Казах на майка ми днес да ми вземе пици от тези, които са на суперсъбота.Малки са, но ми спомена, че тези със салама били по-хубави, казах й да вземе и от двата вида.

# 710
Не са на Супер Събота, просто си ги рекламират. Simple Smile

Днес ходих и беше фрашкано с Бай Мезан, но и хората грабеха доста.

Иначе взех от него, от топеното сирене на листчета и от крема за мазане.

Крем за мазане имаше чист и чили.Всички продукти са годни до началото на юни.

# 711
  • вече Пловдив
ПиснА ми пък да дебна картофените специалитети и все да няма!!! За втори път пускат нещо такова и пак още в петък нЕма никой Tired Close Crossing Arms Сигурно половината град се е завтекъл да ги купи и затова са се свършили още на втория ден ooooh!
Току-що се връщам от старозагорския Лидл - имаше, но са в хладилна витрина до охладеното месо.
Купих от 2-та вида пици за обяд, кисело мляко, софра-та, мандарини и ягоди, масло, крем за мазане, шпеков салам. Народът здраво грабеше бира и шпек  ooooh!
За пореден път обаче пилешкото на промоция беше свършило в 11 ч. и естествено не бяха заредили витрината  Confused

# 712
  • София
За дънките, някой напред писа, че пускали много, та заради този пост не посмях с нещо друго да пусна, сега сами ги пуснах....ами чак пък толкова фрапантно да пускат боя.... даже бих казала много по-малко от редица други дънки при първо пране пускат.... Rolling Eyes

# 713
 В Бургас в 10 часа нямаше пилешко филе , бяха го изграбили. Също така в хладилната витрина нямаше от картофените специалитети, присъстваше само табелата.

# 714
  • Варна
Някой да си е купил от новото разтворимо кафе по 2.99лв? Сложили го вместо кафето Sunga, нещо си yellow пишеше на етикета  newsm78

В момента ям печени слънчогледови семки California - вкусни са  Laughing

# 715
Харесах си само късите гащи от четвъртък  Mr. Green

# 716
 При нас в Ловеч, няма от бирата в метални буренца  Tired

# 717
Да ви питам нещо.
Тази брошура само в електронен вариант ли ще бъде? Ще се разпространява ли по пощатата със стандартната им брошура?

# 718
  • София
Да ви питам нещо.
Тази брошура само в електронен вариант ли ще бъде? Ще се разпространява ли по пощата със стандартната им брошура?

За Коледа имаше подобна и беше на хартия. Имаше я в магазините. Жалко, че тази не съм я засякла.  Sad  Има хубави рецепти.

# 719
Да ви питам нещо.
Тази брошура само в електронен вариант ли ще бъде? Ще се разпространява ли по пощата със стандартната им брошура?

За Коледа имаше подобна и беше на хартия. Имаше я в магазините. Жалко, че тази не съм я засякла.  Sad  Има хубави рецепти.
Именно - харесах си няколко и да знам дали да си ги преписвам или ще си я намеря   Whistling

Общи условия

Активация на акаунт