За брака в секса

• 44 367
  • 547
  •   1
Отговори
# 225
о, мога да посоча поне 3 съфорумки, на които никога в сънищата им не би ги споходил друг, освен собственото им мило/това с милото страшно кърти  Mr. Green/. впрочем, почти съм убедена, че и на яве, де   Mr. Green

аз тази нощ сънувах три/бивши милота, уточнявам Flutter/ не стигнахме до групов секс, просто единият ми подари панталон  Shocked, който обаче се оказа съшит от два различни крачола  Crazy

не знам този проблематичен сън дали да го отдам на  проблем с групата милота, със секса, или се дължи на коняка вчера преди лягане newsm78

# 226
Работата е сериозна при теб - отивай в темата КАК да си разтълкуваме съня веднага!

П.П. между другото и аз сънувам бивши, но никога непознати, нито актьори или тн известни, дето реално ми се харесват... Whistling

# 227
  • София
Поименно, колежке, поименно!   umnikuu

# 228
Поименно, колежке, поименно!   umnikuu

Анди - ти си, душа - гранична личност за мен  Joy  Peace
Не спадаш ни към развратниците, ни към монахините. Като цяло целиш някакъв баланс  Wink

# 229
е, аз тактично ще си замълча  Wink
деликатен човек съм Mr. Green

вилико, къде е тази тема с проблемите в съновиденията  Laughing

# 230
  • София
като морското свинче съм - нито морско, нито свинче.  Wink

# 231
Слънце - ето http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=549071.645

Анди - така и не съм те виждала теб обаче  Wink

# 232
  • София
не пречи да се видим някой път.

# 233
не пречи да се видим някой път.

Еми Танчето в другата тема предлага среща август  Joy

# 234
  • Kопенхаген

От друга страна сексът е жизненоважен за една връзка. Как се поддържа тази му важност? Аз съм в чуденка. Лично на мен разни игри, жартиери, свещи, рози и пр. са ми смехотворни и неефективни. Смехотворно и неефективно ми е и поза партер понеделник, сряда и петък. По-склонна съм на вариант "да спиш с брат си/сестра си" /буквално да спиш!/, отколкото да пъшкаме и грухтим правейки се, че ни е гот. Дано не стигам баш до там, защото инак половинката ми рискува сама да му потърся любовница. Simple Smile

Абе писва, но като се замисли човек, какво по различно удоволствие ще ти достави чужд партньор? Мисля си, че е по добре да се намерят начини за рефрешване на сексуалния живот, нямам предвид
Цитат
... разни игри, жартиери, свещи, рози и пр....

и на мен не ми допадат подобни лиготии.
Понякога се случва по една или друга причина да изпаднем в сексуална дупка, случвало ми се е. Как да го обясня, нямаш желание за секс нито психически, нито физически. Обяснявам на половинката как се чувствам, че няма да съм пълноценна любовница, разбира ме и до тук.

# 235
В тези ми сънища образ липсва дали е милото или някой друг ми остава само да гадая ...

# 236
  • София - Рим и обратно

Абе писва, но като се замисли човек, какво по различно удоволствие ще ти достави чужд партньор?
Хм, интересна гледна точка Crazy
Страх ме е да не се влюбя, затова и не изневерявам /засега де/. Но пределно ми е ясно какво ще му е различното....ами различно Mr. Green.
Ох слънчева, бившите и аз ги сънувам. Но айде някой да ми разтълкува как е възможно да сънувам, че се влюбвам Crazy... И даже не го познавам, но усещането е направо истинско #Crazy Шантава работа.

# 237
И с нови жартиери и с нови сценки, с нов репертуар дори - х..я един и същ !  hahaha

# 238
  • София
Бивши не сънувам, пък и какво да ги сънувам като тръпка там вече няма.
За мой ужас веднъж сънувах как правя сексене с Милен Цветков.  Joy Отдавна беше, но и сега се хиля като пача като си го припомних.

За разлика от Вили, аз много сънувам актьори или спортисти, защото винаги си имам поне 5-6 на брой, по които да въздишам тайно и не толкова тайно.  Mr. Green

# 239
И с нови жартиери и с нови сценки, с нов репертуар дори - х..я един и същ !  hahaha

Е, как пък ще е същ  newsm78
За пръв път чувам, че са еднокалибрени и с еднакви моторчета.

Общи условия

Активация на акаунт