За брака в секса

• 43 277
  • 547
  •   1
Отговори
# 255
  • Kопенхаген
Лелеее, не сте ли се находили навремето. ...Ето какво става като сте били с 1- 2-3-ма човека през живота си, за единият от които вероятно сте се оженили Rolling Eyes.  Сега се сетихте Tired

$hantalche, то за ходене всеки е ходил по важно е колко километра е навъртял на километража си  Laughing

# 256
  • София - Рим и обратно
Е какво като сме ходили, то километраж в тая работа няма Mr. Green. Продължавам да съм си човек.

# 257
не пречи да се видим някой път.

Еми Танчето в другата тема предлага среща август  Joy

В коя тема е срещата. Laughing Август ще съм си в бг вече форевър, мое да дода. Mr. Green

Ооооооо  Joy аз, ти, Анди и Танчето, баси купона ще стане  Joy
Айде, Тонка също може да дойде, с нея бизнес ще праим лятото  Laughing

Мадам, то това "Аз пък да ви кажа: По ума посрещам, по члена изпращам  " ще си го сложа в подписа, може ли  Joy Joy Joy

# 258
  • Kопенхаген
слънчева* , именно де, именно... то на перфектен член за какво му е много мозък...?  Laughing

'Кафе с мед', има има и оборотомер има даже  Laughing

viliko , разбира се няма проблем   bouquet

# 259
  • София
Айде, Тонка също може да дойде, с нея бизнес ще праим лятото  Laughing
ТъЙ, тъй, Вили - ще съчетаем полезното с приятното.  Joy
Ако и Краси дойде - купонът ще е пълен. Само да не зачекваме темата омъжени/неомъжени, че да не си развалим прическите.  Mr. Green

# 260
О, Краса задължително я искам и аз! Значи ще спим у Танчето, щото имат много имоти те, Краса ще ни сготви, Форча ще ни забавлява с истории от прованса, Анди ще ни налива ум с опита си, а ти и аз - не знам!  Joy Ще си въртим бизнеса - магазини бол!

# 261
  • София
Вили, стига, че се заклещих под бюрото от смях.  Joy
Ама докато въртим бизнеса, ще врътнем и някое коктейлче, нали.  Laughing

# 262
........то на перфектен член за какво му е много мозък...?
Същото като "...на зашеметяваща блондинка за какво й е мозък?"    Laughing

# 263

Ами, ОК, питай Краси може ли да прави! Аз - не мога. Обаче малко ме е страх, да не сбърка нарочно съставките на моя  Joy

# 264

Ами, ОК, питай Краси може ли да прави! Аз - не мога. Обаче малко ме е страх, да не сбърка нарочно съставките на моя  Joy
Теб със сигурност ще те пратя да прекараш поне 2 часа в тоалетната....   Laughing
Ей тъй, да ти взема страха , и да спреш да се заяждаш с мен.    Mr. Green

# 265
Ето!!! Кажете ми сега, че не е предубедена  Joy

Краска - не знам забелязала ли си, явно не - но последните месеци бъкел не съм те закачала, обаче пък ти присърби те и пльоснеш - Вилико млъкни по тая и тая тема, вилико спри се, вилико дън дън дъъъъън   Wink
Иначе съм убедена, че ако ми сготвиш - ще се влюбя, това няма как да отрека сега. Подмазах ли се достатъчно?  Embarassed

# 266
  • София
Краси, не мой така бе душа, че ще ни опропастиш бизнеса с Вили.  Crossing Arms
Вили, ти па се сети да донесеш едно букетче на Краси, че да й се подмажеш, та дано се смили над тебе.  Joy

# 267
Краси, не мой така бе душа, че ще ни опропастиш бизнеса с Вили.  Crossing Arms
Вили, ти па се сети да донесеш едно букетче на Краси, че да й се подмажеш, та дано се смили над тебе.  Joy

Такова ще свърши ли работа?

# 268
Краси, не мой така бе душа, че ще ни опропастиш бизнеса с Вили.  Crossing Arms
Вили, ти па се сети да донесеш едно букетче на Краси, че да й се подмажеш, та дано се смили над тебе.  Joy
Амиии..... много да внимава какви ще са цветята тогава.Че от някои стават чудни....смесички!    Mr. Green

Подмазах ли се достатъчно?  Embarassed
smile3521
Отивам да правя ....химически опити в кухнята.Да тренирам дотогава,че да знам  с какво да те "гостя".    Laughing

# 269
  • Kопенхаген
Ами то питането ми остана ,, Глас в пустиня ,,. Момичета, да не би да сте се обеденили в ,,Тайно общество,, и да си ходите по срещи тайно? Нови членове и членки не приемате ли?

Общи условия

Активация на акаунт