Уф бе:)

• 40 327
  • 456
  •   1
Отговори
# 30
Най- важно за един мъж е да не се оригва и да се въздържа от други подобни изцепки на публично място! Другото са второстепенни неща, все пак.  Преживяват се. Peace

# 31
Е, как?! Перфектната не е ли руса, с големи цици, малко дупе, разрешава в задния двор, гълта, не задава въпроси и почти не приказва? Crazy
Бе да ти кажа- не за всеки. Моят съпруг харесва мулатки или мургавелки- високи, къдрави, чернооки, с гъвкави тела, да могат да водят разговор и да имат чувство за хумор. Аз също харесвам такива.
Хубаво е, когато в семейството вкусовете съвпадат!

По темата- УФ!
Съгласна! Peace
Имах предвид за типове като тоя комплексар.

# 32
Ами да япокани на раждането, да си споделя емоциите, докато те режат  Close
Е*ати и мъжа имаш  Shocked То бива да сте сиприятели, но аз като знам каква бях преди да родя и ако моят мъж ми разправяше такива неща, сега детето ми щеше да е моята фамилия!Вероятно, щях да го пратя при "перфектната" ида му обясня, че това че аз не съм такава в момента се дължи точно на него  Naughty
Не, че моето момче е нямало изцепки, ама чак пък перфектната и да си споделят...Мерси! Stop

# 33
  • София
Не разказваше ли авторката , че споделя на милото си всичките си изневери? И той е ОК с тях, защото знае, че не може да я задоволи?
Имам някакви спомени, може и да бъркам. Ако е така-нищо лошо не виждам това, той да и обясни за перфектната.  Peace

# 34
Не разказваше ли авторката , че споделя на милото си всичките си изневери? И той е ОК с тях, защото знае, че не може да я задоволи?
Имам някакви спомени, може и да бъркам. Ако е така-нищо лошо не виждам това, той да и обясни за перфектната.  Peace
#Crazy Shocked ooooh! Crazy
Баси семейството, ако е така! ooooh!

# 35
Ааа, това съм го пропуснала  Shocked

# 36
  • София
Сега като коментирам неща, които съм чела от Мирето в други теми, ще ме нахулите като клюкарка, ама кво да правя ....
Нали тоз мъж е онзи мъж, дето прави секс веднъж в годината и затова приема ти да имаш любовници за целта и дори знае за тях?
Ако е тоз, а не друг - не му се връзвай ама хич, става му явно тъпо от време навреме и решава да ти покаже колко още е вървежен. Пуберска работа, не всеки го може това с отворените връзки явно (то и аз не го мога де, ма не се и пробвам).
Айде спокойно раждане, а приказките на мъжа ти от едното да влизат, от другото да излизат  Hug

А, изпревариха ме, не съм най-голямата клюкарка начи хехе Simple Smile

# 37
Много криво ми стана, честно. Не знам как изобщо го търпиш и намираш сили да не го приемаш навътре. Според мен мъжа ти се възползва от това, че си в напреднала бременност и няма на къде да бягаш. Защо не го попита какви са му "променените" разбирания и дали тая перфектната ще му носи по 9 месеца децата...Много обиди ми идват наум, но няма да ги споделя. Просто е много комплексарско и меко казано идиотско. А обикновено такива "перфектни" жени се събират с перфектни мъже. Твоят определено не е. Ако бях в 9-ти месец и мъжа ми изтърси нещо подобно сигурно щях инстинктивно да му бръкна в окото.

# 38
Имам някакви спомени, може и да бъркам. Ако е така-нищо лошо не виждам това, той да и обясни за перфектната.  Peace

Такива неща ми изникват, че почвам е се чудя дали цялата Мира не е една пързалка.  

# 39
Такива неща ми изникват, че почвам е се чудя дали цялата Мира не е една пързалка.  

Ееее, Трещи - 4 години теми, бебоци, терзания и всичко пързалка? Трябва да си тежко луд. То това си е раздвоение на личността. Не вярвам.  Peace

# 40
Ми не знам, аз съм консервативна баба, та много ми дойдоха за да е истина.

# 41
Останала съм с впечатлението, че мотивацията й е друга и е насочена към нейните близки, а не към непознати в интернет.

# 42
  • София
Леле, леле, как е възможно толкова сърдечни драми само в едно семейство! не го вярвам, просто не го вярвам да е истина! На същата авторка ли бяха темите за свалката с колегата на работа и още някакви изцепки на съпруга?

# 43
Бърди, брехх...как съм изтървала такива драми тук...)
Че и дамата ми е адашка (ако така се казва наистина).

Не мога да си представя такова семейство....мъжа пълен путьо....жена му ходи с който и падне, че после и му разказва с кого му изневерила....а той и обяснява за перфектната жена...) Ама че работа....
(а децата от него ли са???, като прави секс веднъж в годината???)

# 44
  • Fort Worth, TX
Бърди, брехх...как съм изтървала такива драми тук...)
Че и дамата ми е адашка (ако така се казва наистина).

Не мога да си представя такова семейство....мъжа пълен путьо....жена му ходи с който и падне, че после и му разказва с кого му изневерила....а той и обяснява за перфектната жена...) Ама че работа....
(а децата от него ли са???, като прави секс веднъж в годината???)
Четейки назад в темата и в моята глава изникна въпроса за децата.?? Вие обае сте ме изпреварили.

Общи условия

Активация на акаунт