Уф бе:)

• 40 367
  • 456
  •   1
Отговори
# 90
Не вярвам в историята на човечеството да са липсвали дейни и активни жени, няма как това да е феномен на нашето съвремие. Някои от тях са имали също толкова дейни половинки, други - пасивни. Също както сега, нищо ново.

# 91
Че кой мъж би си признал, че досега ти е изневерил?
На него това му предстои, евентуално, в далечното бъдеще Mr. Green

# 92
А аз познавам.И то не една...и затова го написах.
Просто им е кеф да мачкат мъжете....после се чудят що ги наричат така.  
Не съм имала изобщо предвид жени, които са "налетели" на мързелив мъж и са станали оправни по принуда.

Хайде де,тя го мачка пък той беззащитния..Просто му е по-угодничко да трайка и да го мачкат,ама само да не го занимават. StopЩом  един мъж се е оставил да го мачкат,значи си е мучно и си го заслужава.Чудно ми е,как точно тези жени мачкат мъжете?

# 93
  • София
Е как ги мачкат пък ти - е така, мачка го и не го разбира. Помниш ли ги неразбраните дето цъкат смс-и по кафетата  Laughing Тва щото жена му се гърби с децата и тенджерите у тях и не й остава време да го разбере, та той смачкан-смачкан отива на кафе да страда.

Майтапа настрана, и аз не мога да си представя мъж дето ще стои зорлем да го мачкат. Е на, и на Славейчето от Столичани в повече мъжО й кмет станА и се еманципира Laughing

# 94
Майтапа настрана, и аз не мога да си представя мъж дето ще стои зорлем да го мачкат. Е на, и на Славейчето от Столичани в повече мъжО й кмет станА и се еманципира Laughing
Крайно време беше. Много ме дразнеше к'ва овца - кротка и покорна беше.

# 95
  • Sofia
При положение, че ти му изневеряваш и той го знае, не виждам какви претенции може да имаш. Според мен никакви.
А за другата жена.... всяка свободна жена има пълното право да си търси мъж. Всеки го търси където може. Никъде не пише, че това задължително трябва да става в бар или дискотека. Детската площадка не е по-странно място от всички други. Пък и ако е с малко дете почти няма други възможности да срещне някого освен на площадката.

# 96
  • Варна
Права си, Мон, скачам малко на червено на тая тема.  Grinning
Факт е обаче, че не познавам жена, която да го прави без да е принудена от обстоятелствата, ами ей така, щото й е кеф тя да е мъжа в семейството.

Ох, Бърди, аз познавам, че и войнстващи мъжкарани.
Тук ще се съглася кротко с eksipnos, с уговорката, че на еманципацията (криворазбраната) се дължи само увеличението на @@тьовците, винаги си е имало известен процент.

# 97
Като познавам творчеството на авторката , общо взето съм останала с впечатление , че мъжа и не я понася особено , тя него - също . В този смисъл се чудя какъв е проблема ? Ясно е , че не гори голяма любов в тази връзка  Simple Smile Така че , човека що да не се разсее малко на детската площадка  Simple Smile

# 98
Ама дете след дете вървят. И отношенията хармонични.

# 99
В този смисъл се чудя какъв е проблема ?

А защо реши, че има проблем?  Simple Smile
Доскучало му на момичето, извадило сапуна...

# 100
А защо реши, че има проблем?  Simple Smile
Доскучало му на момичето, извадило сапуна...
Всъщност , да  Simple Smile
Не , че има проблем , ама останах с впечатление , че я е зачовъркало все пак ...  Simple Smile

# 101
  • София
 Мирчето зачезна......

# 102
Може да ражда плода на тяхната любов. Или на нейната с негово одобрение.

# 103
  • София
Може да ражда плода на тяхната любов. Или на нейната с негово одобрение.

Трещи, последните дни само цвиля на постовете ти.... Joy

# 104
Не знам какво му е за цвилене, ама последният пост е много гнусен.

Общи условия

Активация на акаунт