Уф бе:)

• 40 325
  • 456
  •   1
Отговори
# 120
Децата ми-понеже толкова интерес към тях има-са от 2-ма съседи.Симпатяги и приятели на мъжа ми са Peace
Не съм убидена или разочарована от него.Странно ми беше поведението на въпросната дама Peace
Какво съм коментирала по другите теми няма общо с тази.
Не,не съм отишла да раждам с нечие позволение Peace или забрана
Съвсем действителен човек съм си и този до мен и семейството като цяло Peace
Писала съм в отчетни теми,но коя от тук присъстващите не е.Все пак форума е най-вече за бебета,майки и раждания Peace
И благодаря за мненията на всички

# 121
Какво е било поведението на въпросната дама?

# 122
Какво е било поведението на въпросната дама?
И дали изобщо е имало такава!?То всеки може да си ги дрънка както си иска в крайна сметка..

# 123
Описала съм го Peace Според мен не е често срещано непозната и то с детенце да ти се насламчи и да ти обяснява неща за себе си,от личния си и служебен живот.Може пък да съм с остарели разбирания знам ли newsm78
А относно това дали е истина-всеки си има негативни страни.В случая ММ има не малко,но никогаи за нищо не лъже Peace

# 124
А относно това дали е истина-всеки си има негативни страни.В случая ММ има не малко,но никогаи за нищо не лъже Peace
Grinningщом казваш..Ама лично аз не мога да си представя как един човек отива при друг и ей така  без повод започва да си казва всичко.Та в тоя ред на мисли се чудя лъже ли мъжа ти за това или спестява някоя важна подробност.

# 125
А, да, тя сто на сто е тръгнала по градинките, за да се натиска на разни незаинтересовани, но честни мъже.

# 126
Е, щом мъжът никога не лъже, може Мира да послъгва.  Laughing
Странна смелост, при положение, че снимките им се ветреят в нета, купища други лични данни - също.
И после - що имало разводи...   Laughing
Е, няма лошо, нали бракоразводните адвокати и те деца хранят?  Peace

# 127
Децата ми-понеже толкова интерес към тях има-са от 2-ма съседи.Симпатяги и приятели на мъжа ми са Peace

Това сериозно ли е?

# 128
А, да, тя сто на сто е тръгнала по градинките, за да се натиска на разни незаинтересовани, но честни мъже.
ти остави това,ами да не стане ясно,че е някоя от пишещите тук...Мойто вече е голямо и по градинки не ходя,така че аз не съм  Mr. GreenОстаналите да си признават! Laughing

# 129
Аз да не ви казвам какво споделят татковците, че някоя ще си познае милото и ще ме обвини в лошо поведение.

# 130
Мира, да не те шубе, че пак се отвличаш с разни такива теми?

sunny day, ти сериозно ли питаш?  Joy Joy Joy Не е ли ясно, че Мира не я свърта и форума и е разтухата. Няма лошо, но тук може и много идиотщини да се прочетат. Аз лично не бих се занимавала с този тип разтуха Мира.
Laughing

# 131
  • Варна

Това сериозно ли е?

Е, хайде сега - сериозно. Не е, разбира се.
Момичето е в самия край на трудна, патологична бременност. Всеки момент ѝ предстои раждане, някой каза - секцио, което значи, че и датата ѝ е ясна и е тези дни. Ами тресе я ужасна нерва, предполагам, пише тук майтапи, да се отвлича.
Успешно раждане, Мира, здраво бебе със здрава майка!

# 132
  • София
Според мен не е често срещано непозната и то с детенце ....
Много ясно, че такава с детенце ще се присламчи към мъжа ти на площадката.
Знаеш ли колко татковци ходят по площадките заради младите майки.
ММ обича да се майтапи (дано е само майтап де), че е много оборотен, когато е сам с детето в парка.  Joy

# 133
А, че аз откъде да знам бре - луди всякакви. А и не съм запозната с житето на Мира, нито пък, на която и да е във форума,та да не вземам някои неща за истина.

Много странен начин за развличане.

# 134
От цялата история поведението на жената от детската площадка ми се струва най-малко странно.

Общи условия

Активация на акаунт