Уф бе:)

• 40 411
  • 456
  •   1
Отговори
# 180
И от яденето не е.

# 181
Най си е от чистия въздух и добрия стандарт на живот в БГ.

# 182
  • София
Аз, понеже бях станала едно истинско Праси докато дундурках по майчинство, мога да кажа,че след раждането почти си бях върнала килограмите и после като се почна едно ми ти кърмене, па като ми се отвори един апетит за сладко, като послепяла бях. И въпреки, че изобщо не се спирах по цял ден, за 0 време станах гюле. Да, грешката ми беше, че не се ограничавах хич, но явно и хормоните покрай раждането и кърменето казват своето.

# 183
 Joy Тая тема от къде тръгна, до къде я докарах/ ме. Като магазин 1001 стоки е Joy

# 184
шанталче, ти прати темата в тази директория, така че не се оплаквай  -и като хоремаг може да стане Laughing
я всички на диета/по трещи/  - оцет и английска сол, ще видите едни бели мечки, ама друг път  Twisted Evil

# 185
  • Варна
Като си говорехме коя колко надебеляла след раждането, един мъж каза -  Да ви кажа, не е от раждането, а от храната.

Бе да го 'земат мътните, не само! На мен ми е от хормона - и двата пъти, първите четири месеца почти не ядях, повръщах по цял ден, даже и по улицата, около дърветата, с полицията разправия съм имала, а качвам - и двата пъти - 5-6 килограма само първите 4-ри месеца, а не спирах да връщам, почти нищо не задържах. Не е от лакомия само, кълна се! К'ва лакомия?! Храната я мразех!

# 186
уф бе
аз сега потънах в депресия, че съм качила 2 килограма. не знам  като си ида  в Бг и ме види шанталчето, да не мина  за бяла мечка  newsm78. но пък от друга страна, аз по паркове не ходя, де, та май ще си остана с двата килограма плюс.

не знам, ментова, съчувствам ти, ама и не го проумявам това как може да не се яде и да се дебелее.

# 187
Така както други ядат като за юнаци, а не дебелеят.

# 188
Ооооо, я стига сте се отплесвали! Я бързо в строя и по темата!

# 189
  • Варна
не знам, ментова, съчувствам ти, ама и не го проумявам това как може да не се яде и да се дебелее.

Не знам, не знам... само като бременна, само първите 4-ри месеца ми се е случвало, иначе килцата са правопропорционални на калоркийте, количествата и безхаберието. Grinning

# 190
 Иаз да оспамя, че не мога се сдържа.
Първите 5 месеца вдигнах 20 кг, нали не с ипредставяте, че е от ядене, при положение, че повръщах постоянно.
Обаче, за мое най-голямо щастие, вече имам само 7-8кг да свалям от 32та дето вдигнах. И нямам ни една стрия по коремчето, нито по дупарата.
Тъй че и без ядене става..хормони, течности..

# 191
Мира, в някои теми обясняваше, че мъжът ти е асексуален, и че това не ти пречи.В същото време си личи, че определено хич, ама хич не можеш да я караш асексуално.Сега той ти е дал повод да се замислиш така ли е, аджаба, дали всъщност не  си го слага другаде...
Няма да Убиждам, ама определено знам какви теми ще пускаш след 5 и 10 години...

# 192
Мира, в някои теми обясняваше, че мъжът ти е асексуален, и че това не ти пречи.В същото време си личи, че определено хич, ама хич не можеш да я караш асексуално..........
Няма да Убиждам, ама определено знам какви теми ще пускаш след 5 и 10 години...
След 5-10 години те няма да са заедно.   Гаранция!     Peace

# 193
  • Варна

Ох, Краси*, как само сложи парафа! Направо си представих печат: ОБЕЩАНО!
Истински ти завиждам понякога за праволинейността, честно и без лошо чувство.

# 194
Не четох цялата тема.

Ако бракът ти е отворен, не виждам къде е проблемът. Аз съм, живяла няколко месеца в отворен брак и не ни потръгна. Но пък в този период и бебета не сме правили, беше просто началото на края! При теб май е доста оплетено. Най-важното в случая е колко ти пука, ако си ляга с друга.

Общи условия

Активация на акаунт