Уф бе:)

• 40 394
  • 456
  •   1
Отговори
# 165
Аз затова ги бъркам двете с Танчето. Напише нещо, после - не съм го писала, не съм била аз, не е така, ама вие защо ми напомняте какво съм писала преди.
Laughing Аз не ги бъркам заради аватарите - тая Мира винаги има това бебе , дете. Плюс това много пише за секс и някаква незадоволена ми изглежда. Таня по тея въпроси няма нищо общо.

# 166
Значиииии... цялата интрига хванах, само Танчето не разбрах коя е  Laughing

# 167

Ами тя нещо напоследък много си сменя самоличността. Не знам под какво име се подвизава сега.

# 168
Значиииии... цялата интрига хванах, само Танчето не разбрах коя е  Laughing

Ами тя нещо напоследък много си сменя самоличността. Не знам под какво име се подвизава сега.

Колкото и да си сменя имената Танчето - Вилико винаги я надушва  Grinning  Последно беше нещо като Таисия.

# 169
Танчето е една потребителка , която пуска тема след тема да се хвали колко перфектен живот има и какви грандиозни планове , и какъв мъж и какви бизнеси , абе голяма работа   Laughing
Само , че непрекъснато се оплита и почва да се обяснява кое не била казала и кое не било така и става голям купон ...
Мира ... Мира и тя се отрече от туй - онуй ... но при нея проблема е , че просто е незадоволена  Simple Smile

# 170
Много грубо! Не знам къде ги виждате такива жени, защото аз виждам много слабички току родили жени или такива с деца на по 2,3,4 год, които са доста добре изглеждащи - слагат в малкия си джоб доста девойчета!!!
И аз виждам много майки с бебета по на 2-3 месеца, за които се чудя къде са ги носили и как са ги раждали. Кореми - залепени за гърба и дупенца по 1 педя.  Sunglasses

# 171
Оооо мерси, ама къде съм бляла аз и да не засека подобен индивид! Пу, много яд ме хвана, ама така е като ходиш на работа изпускаш форумния живот, аз затова напуснах  Mr. Green Даже в анкетата за напускане ще напиша - "Невъзможност да следя активно и качествено живота на съфорумките от бг-мамма!"  Laughing Ама стига с моите премеждия  Sunglasses

Мира ... Мира и тя се отрече от туй - онуй ... но при нея проблема е , че просто е незадоволена  Simple Smile

Абсолютно... неоспоримо и крайно вярно  Crazy

А за да съм съвсем офф на темата - наистина виждам много запуснати жени, с деца по 2-3 годинки. За килограмите - доста са, не знам реално дали имат време да влязат във форма като са с толкова малко дете, обаче се надявам аз да успея като му дойде времето... А освен килограмите са със запуснат вид като цяло. Не знам защо така и не казвам, че всички са така.

# 172
Оооох, Мира, ти остави ТМ, ами един ден дъщеря ти ще те пита дали се пише " убиден", или " обиден"...и ти кво? Пък, ако реши да те пита и " непукист" как  се пише....

# 173
С килограмите при мен стана от само себе си - малката като проходи и като седнех да ям, ме дърпаше за пръста. Така, освен че не ядях, бях и нон стоп на крак. Е как да не отслабнеш.  Sunglasses

А тези сладки дебеланки, явно имат кротки бебочета.

Оооох, Мира, ти остави ТМ, ами един ден дъщеря ти ще те пита дали се пише " убиден", или " обиден"...и ти кво? Пък, ако реши да те пита и " непукист" как  се пише....
Остави се и аз съм се хванала за главата лекинко, заради правописа на милата Мира. Wink

# 174
Много грубо! Не знам къде ги виждате такива жени, защото аз виждам много слабички току родили жени или такива с деца на по 2,3,4 год, които са доста добре изглеждащи - слагат в малкия си джоб доста девойчета!!!
И аз виждам много майки с бебета по на 2-3 месеца, за които се чудя къде са ги носили и как са ги раждали. Кореми - залепени за гърба и дупенца по 1 педя.  Sunglasses
Море...., днес като изгря слъчнице и бях с дъщеря ми по парковете,  някакви като бели мечки събудили се от зимен сън се разхождаха...страшна работа Rolling Eyes

# 175
шанталче, къртиш просто  Laughing
е не можем всички да сме янг, фреш и секси след едно, две деца.  Twisted Evil

докъде стигна темата и роди ли мира вече, че вие докато се чудите дали да го убидите или не, тя може да го е убила вече.

# 176
шанталче, къртиш просто  Laughing
е не можем всички да сме янг, фреш и секси след едно, две деца.  Twisted Evil

Стига де, децата не са ни виновни, всичко си е до организъм и най-вече хормони. Peace

# 177
Като си говорехме коя колко надебеляла след раждането, един мъж каза -  Да ви кажа, не е от раждането, а от храната.

# 178
всичко е до хм, безразборно рупане на калории, ама айде, ще го минем по тая клинична пътека с организма и хормоните Mr. Green

# 179
Като си говорехме коя колко надебеляла след раждането, един мъж каза -  Да ви кажа, не е от раждането, а от храната.
Не е от яденето по Коледа и Нова Година, а от Нова Година до Коледа Wink

Общи условия

Активация на акаунт