Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 52

• 58 688
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Ау, какво им стана на тези англичани, ще вземат да ни признаят за пазар
Танче, благодаря за темичката

# 16
Трябват ми бодита с копчета отпред, срещали ли сте някъде, освен в некст. Трябва ми размер 9-12 или 12-18.
http://www.laredoute.fr/vente-body-naissance-manches-longues-beb … &prodcolor=12
http://www.laredoute.fr/vente-body-manches-courtes-bebe-fille-(l … n&prodcolor=1 с къс ръкав
Ей тука си ги разгледай всичките варианти http://www.laredoute.fr/achat-enfant-bebe-fille-0-2-ans-body-sou … =layer_navigation
Първо ларедута отворих. Трябват ми с дълъг ръкав, а тези в ларедута са изчерпани.

# 17
Ау, какво им стана на тези англичани, ще вземат да ни признаят за пазар
Танче, благодаря за темичката

Да не повярва човек  Laughing
Ще разгледам и аз сега,да видя как е доставката.

# 18
http://www.ebay.co.uk/itm/320762989468?var=510041390451&ssPa … 649#ht_500wt_1180
някой може ли да помогне това 30 short на какъв номер отговаря , трябва ми W 33-34

# 19
Момичета ,да ви питам  виждали ли сте в сайтовете някои хубави предложения за бременни от летните колекции?

в асда има намаление на 50% и са направо без пари, стига да ти допазнат моделчетата
http://direct.asda.com/george/womens/maternity-clothes/D1M1G20C1 … iderRangeMax=14.0

# 20
  • София
Момичета, влизам със следния въпрос за Некст. Ако реша да ползвам посредник, за да поръчам от английския вариант на сайта, освен комисионната от 5-8% ( според посредника), взимат ли ми и за доставката до англ. адрес? ( в случая 3,99 паунда). Искам да сравня горе-долу разликата с директа. Peace

# 21
  • София
Благодаря за темата!  bouquet
Нели, за съжаление взимат и за доставка до Английски адрес.
Благодаря за новото сайтче, сега го разглеждам. И аз днес ще взема една голяма поръчка за малката от Джордж, чакам и другата седмица, друга поръчка, та ще споделям впечатления.

# 22
Момичета, влизам със следния въпрос за Некст. Ако реша да ползвам посредник, за да поръчам от английския вариант на сайта, освен комисионната от 5-8% ( според посредника), взимат ли ми и за доставката до англ. адрес? ( в случая 3,99 паунда). Искам да сравня горе-долу разликата с директа. Peace

Аз поръчвам с КД и плащам 3.95 от НЕХТ до англ. адрес. Ако поръчваш 1-2-3 неща /зависи и от цената им/ не си струва с посредник, а по-добре направо от директа. Сумирай си поръчката от единия, после и от другия и ще разбереш. Аз сега ще поръчвам например само 2 потничета и ще ги пусна от директа, защото идва по евтино.

# 23
  • София
Благодаря ви, и аз това исках да сравня. Тия Некст май нямат безплатни доставки и кодове за намаления newsm78

# 24
Благодаря ви, и аз това исках да сравня. Тия Некст май нямат безплатни доставки и кодове за намаления newsm78

За жалост не !     Hug

# 25
Танче,мерси за новата темичка   bouquet
Аз да попитам някой поръчвал ли пижамки от M&S,че харесах 2-3,а за първи път ще пазарувам от този сайт и се колебая кой размер да поръчам  newsm78
В смисъл умалени ли са или си отговарят на номера???

# 26
Гледам доста пазарувате от Некст. Може ли да ми подскажете посредник от когото сте доволни(освен Гив, никога повече няма да ги ползвам, супер безобразно и грубиянско отношение) и който изпълнява бързо поръчките.

# 27
Гледам доста пазарувате от Некст. Може ли да ми подскажете посредник от когото сте доволни(освен Гив, никога повече няма да ги ползвам, супер безобразно и грубиянско отношение) и който изпълнява бързо поръчките.

Аз пазарувам НЕХТ с КД . Много експедитивни, комуникацията е без проблем, много са точни и приятни ! Нямам забележки . Коректни са и ако има проблем някакъв, обясняват всичко !    newsm10

# 28

Аз пазарувам НЕХТ с КД . Много експедитивни, комуникацията е без проблем, много са точни и приятни ! Нямам забележки . Коректни са и ако има проблем някакъв, обясняват всичко !    newsm10

И аз също препоръчвам КД!Супер точни и коректни са момичетата!Ако искаш пробвай с тях,имат офис и в София  Peace

# 29

NellyR, аз ползвам ukaddict, не начисляват доставка до английски адрес.

Танче,мерси за новата темичка   bouquet
Аз да попитам някой поръчвал ли пижамки от M&S,че харесах 2-3,а за първи път ще пазарувам от този сайт и се колебая кой размер да поръчам  newsm78
В смисъл умалени ли са или си отговарят на номера???

miss_74, имаме нощнички за 4-5г., според мен отговарят.
И ако ще са ти някакъв ориентир, мога да ги измеря?

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 11:21 от sansil

Общи условия

Активация на акаунт