Отговори
# 30
desy_net, не искам помощ за отслабване, нямам нужда, имам си всичко където трябва, знам какво, как и колко да ям,  просто съм перфекционист и смятам, че винаги може по-добре.
Анджелина - така й отива, спортува най-вероятно, както и със сигурност има режим на хранене  Sunglasses

# 31
Цитат
А дали Танчето не знае някаква рецепта, от която всички да станем толкова кльощави? Сигурно иска да сподели някой линк с нас

Ха-ха, сигурно знае и иска първо на нас да я изпробва, а ако проработи и оживеем и станем слаби и красиви и тя ще се възползва...а и някоя и друга облага материална може да придобие...

Иначе, по темата, Анджелина беше, подчертавам беше красива...преди да отслабне толкова много и вместо да изглежда красива, има вид на болна..дано наистина не е болна, защото инак много я харесвам... Peace

# 32
... Анджелина - така й отива, спортува най-вероятно, както и със сигурност има режим на хранене  Sunglasses

На мен пък точно на най-скорошните и снимки ми изглежда точно като жена, която няма достатъчно време за да се поддържа, да се храни правилно и да спортува. Peace

# 33
... Анджелина - така й отива, спортува най-вероятно, както и със сигурност има режим на хранене  Sunglasses

На мен пък точно на най-скорошните и снимки ми изглежда точно като жена, която няма достатъчно време за да се поддържа, да се храни правилно и да спортува. Peace
за спорт не знам, има различни видове - йога и тн, които може да практикува, обаче за режим със сигурност се ограничава от определени храни имам чувството че си е създала философия и за храната, но в нета не мога да открия точно каква

# 34
http://truthquake.com/2012/01/24/angelina-jolie-pregnant-cancer-drama-exposed/
http://celebs.gather.com/viewArticle.action?articleId=281474981056306

Искрено се надявам, че това са жълтури, а и не прочетох много подробно, че нямам време.
Надявам се, че жената е просто поуморена, понеже не е лесно да имаш 6 деца и кариера.
И мисли съпруга си за по-хубав:
http://jezebel.com/5876663/angelina-jolie-thinks-brad-pitt-is-pr … ttier-than-she-is

# 35
А като отслабнем, колкото Анджелина, дали ще се сдобием с нейните лице, коса, учи и т.н.?  Mr. Green
Само устата и не искам!  hahaha

# 36
desy_net, не искам помощ за отслабване, нямам нужда, имам си всичко където трябва, знам какво, как и колко да ям,  просто съм перфекционист и смятам, че винаги може по-добре.
Анджелина - така й отива, спортува най-вероятно, както и със сигурност има режим на хранене  Sunglasses

По-добре не винаги е по-слаба.

# 37
А като отслабнем, колкото Анджелина, дали ще се сдобием с нейните лице, коса, учи и т.н.?  Mr. Green
Особено Учите трудно ще ги докараме Mr. Green 

За мен Анджелина винаги ще бъде най-красивата независимо от килограмите.  Peace

# 38
Винаги съм харесвала Анджелина.  bowuu Хубава жена е дори и слаба. И всичките жени от линка с едно изключение, са красиви, защото красотата им не е само килограми, а и чар, черти на лицето и т.н. Понякога отслабването се случва въпреки желанието ни...както е при мен например. Никога не съм била дебела или дори закръглена просто защото такава ми е стурктурата, но сега съм върха на слабостта въпреки пиенето на разни подсилващи, аминокиселни, железа и т.н. и ядене както обикновено, не съм си променяла хранителния режим от години. Искрено се надявам хората да не си мислят за мен като за "тоя грозен скелет", а да приемат, че човек минава в живота си през различни етапи и ако сега не е в апогея си, някога ще бъде. Моите надежди вече се сведоха до критическата когато вместо балон, ще стана леко закръглена. Mr. Green Mr. Green

# 39
Особено Учите трудно ще ги докараме Mr. Green 

За мен Анджелина винаги ще бъде най-красивата независимо от килограмите.  Peace
Отивам да се поставя на правилното място  Mr. Green

# 40
  • София
С всичко можем да се сдобием, ако имаме парите на Анджито.  Wink
Само Брад Пит не й го ща. Много ми е дърт.

# 41
Далеч съм от мисълта да заклеймявам когото и каквото и да било. Вероятно Анджелина минава през някакъв период, който обаче мисля не е добър за нея предвид вида и. Притеснява ме факта, че това отслабване в комбинация с цялостния и вид и излъчване не е свързано с целенасочено здравословно отслабване. Анджи е една прекрасница, лично на мен ужасно много ми харесва като жена, като цялостна визия, но ми харесваше преди да добие този измъчен и болнав вид. Ако този и вид е вследствие на стрес, отключен здравословен проблем, това показва само, че тя самата не желае това състояние и не го предизвиква доброволно. Тук обаче мисля, че говорим, за тези, които целенасочено искат да си причинят това, не защото това им е гена, природата или имат някакъв проблем, а просто защото така им се е приискало.

ПП А ЗА ДИЕТИТЕ ЗНАМ ЕДНО - Ако даден режим на хранене те омаломощава, изглеждаш зле, със сенки под очите, болнав и не се чувстваш жизнен, не си със свежа кожа и светъл поглед, веднага, ама веднага сменяй режима, този режим не е за теб, разболява те, а не те прави нито по хубав, нито по здрав.

# 42
  • Варна
Анджелина бе красавица, разкошна в "Първороден грях". Сега е конкурентка на Викито Бекъм - извън моите разбирания за красота, пък нека се "грижат" за себе си. В живота обаче съм виждала кльощави жени, на които много им отива кльощавината, особено на младички, ама то лицето им, очите им - светят!

# 43
  • Linz

За отслабване - има цял раздел с теми за диета във форума. Ако искаш помощ - по-добре посети тях.

А относно Анджелина, наистина сега ми е малко кльощава, но не мога да не призная,че има кариера зад гърба си, живее с един от най-желаните мъже на Холивуд, има  6 деца и е една от малкото актриси, които няма нито една пластична операция.
 Също много се радвам на Виктория Бекъм - с успешна кариера на певица, сега на моден дизайнер, майка на 4 деца, омъжена за мъж, който е икона в света на спорта. За мен и тя се нарежда в графа кльощави. Тя има пластични операции.
Слаби или не - и двете ги харесвам.

Анджелина има пластична операция на носа.
И аз ги харесвам и двете, но не мога да отрека, че имат нужда от още поне 4-5 кг. отгоре. На фона на клощавите им тела, главите им изглеждат грамадни. А също и са много кокелести, особено Анджелина.

# 44
Анджелина беше хубава по времето на "Томб Райдър". Сега прилича на бледо и изтощено подобие на себе си. Мен лично ме плаши и не ми е женствена.

И аз я харесвах много в Томб Райдър, смятам, че това й беше перфектния период.
В момента е страшна. А появата й на Оскарите - смешна. С този дислоциран от ставата кокал, който извади.. тц.

По принцип не подкрепям напълно идеята 'Колкото по-слабо, толкова по-хубаво".
Много зависи от самата жена, физика и излъчване. Но общо взето моята идея за красота е свързана с определени мерки, да. 176, 55-60 кг и жена с идеална визия. Аз съм достигнала таргетната ми височина само:)))

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 11:54 от 10 c's

Общи условия

Активация на акаунт