Отговори
# 120
Като лентичката с диетата на една съфорумка, която всички убеждаваха, че да е 50 кг. е суууупер, но никой не попита, тези 50 суууперски килограма как са върху тяло с ръст от 145.

И се започна- Богиня, по-слаба съм от теб.  Joy

# 121
  • София
Много харесвам Анжелина, но не мисля, че всеки, който стане 50 кг ще стане красив.
Да, но поне ще му седят добре дрехите  Laughing
Не е сигурно, има жени с тесни рамене, които не стават и за закачалка.  Laughing
Кройката ще прикрива различни дефекти на структурата на тялото, въпросът е да няма висящи телесища, всимко да  е стегнато  Wink а а ко е стегнато всичко, няма как да не си 50-55 кг примерно  Sunglasses
Зависи колко си висок и колко бюст имаш и тн. Ако аз стана 55, да не говорим за 50 ще съм като излязла от концлагер.
Виж Богинята мисля е под 50, но е перфектна. Heart Eyes

# 122
Ех, стигнахме  да се надскачаме.  Ама с моите къси крака.

# 123
Ех, стигнахме  да се надскачаме.  Ама с моите къси крака.

А бюстът? Той голям ли е?  Sunglasses

# 124
  • София

На мен задника ще ми е проблем за отскока Mr. Green

# 125
а да ви питам, за бюста ясно, ама за задните части, кое е по-добре според мъжете (за съжаление те ни оценяват) да има или да няма в тази област  Mr. Green

# 126

А бюстът? Той голям ли е?  Sunglasses

Ох, Касита, баба съм.

# 127
  • Linz
а да ви питам, за бюста ясно, ама за задните части, кое е по-добре според мъжете (за съжаление те ни оценяват) да има или да няма в тази област  Mr. Green
Мъжете не са само един тип.
И кое е по-важно за теб- ти да се харесваш или мнението на мъжете?

# 128
Мъжете не са само един тип.
И кое е по-важно за теб- ти да се харесваш или мнението на мъжете?
Самооценката ми замиси от мен, а самочувствието ми от самооценката и от мъжете  Mr. Green ами за тях се гласим в крайна сметка. Та на въпросът - жените имат различни структури на тялото и дадености, но трябва да се стягат и поддържат, сп мен  Peace 55 ми се струва идеалното тегло  Heart Eyes

# 129
Малко в страни от темата, чудя се защо за дебелите жени е нормално да се оплакват, подлагат на скъпи диети, да хленчат постоянно, а прекомерно слабите да се възприемат като шега. Аз имам проблем от доста време, прекалено съм слаба.  Нооооооооооо, всичките ми опити за покачване на теглото винаги са били възприемани, като подигравка от дебелите и опитващите се да свалят някое килце.

# 130
Малко в страни от темата, чудя се защо за дебелите жени е нормално да се оплакват, подлагат на скъпи диети, да хленчат постоянно, а прекомерно слабите да се възприемат като шега. Аз имам проблем от доста време, прекалено съм слаба.  Нооооооооооо, всичките ми опити за покачване на теглото винаги са били възприемани, като подигравка от дебелите и опитващите се да свалят някое килце.
ако бях на твое място веднага отивам, купувам си шоколади, шоколадови бисквитки, солетки, любимите ми бонбони фигаро, мак бургери ..... Да видим няма ли да покачиш, е може да имаш супер добрия метаболизъм, да гориш, докато дъвчеш храната   Sunglasses

# 131
  • Варна
Аз 55 кг изглеждам страшно, само кокардляк. 178 см съм, а най-хубава съм около 60-63, и според мъжете също. Не се самоизтъквам (като Касита и Богиня  Crossing Arms), защото сега съм доста над 60-ет, драма, драма ...

# 132
  • Варна
И защо трябва да се тъпче с такива боклуци?

# 133
  • Варна
Аз 55 кг изглеждам страшно, само кокардляк. 178 см съм, а най-хубава съм около 60-63, и според мъжете също. Не се самоизтъквам (като Касита и Богиня  Crossing Arms), защото сега съм доста над 60-ет, драма, драма ...
Хе, че това си е идеално за твоя ръст. За какво ти е да си 55кг?

# 134
И защо трябва да се тъпче с такива боклуци?
еми нали не надебелявала, искала да качи. казвам че ако аз бях така какво щях да направя. защото имам заплашителен апетит, и като видя такива хора дето са 40 кг и постоянно ядят гореизброените, мисля че е несправедливо

Общи условия

Активация на акаунт