Отговори
# 135
Аз 55 кг изглеждам страшно, само кокардляк. 178 см съм, а най-хубава съм около 60-63, и според мъжете също. Не се самоизтъквам (като Касита и Богиня  Crossing Arms), защото сега съм доста над 60-ет, драма, драма ...

И докога ще се хвалите? Ти може да отслабнеш, макар че  -  не разваляйте хубавата жена. Но аз няма да порасна.

# 136
  • София
а да ви питам, за бюста ясно, ама за задните части, кое е по-добре според мъжете (за съжаление те ни оценяват) да има или да няма в тази област  Mr. Green

Различни са, но не съм срещала мъж, който да харесва дебелани....Виж кльощите се радват на много повече внимание...
Имам един познат, който не възприема друг тип жени, освен 150-сантиметрови и 35-килограмови...Той самият е два метра и е бивш гребец....Все се чудя...дали не му е малка пишката.... newsm78

# 137
  • Linz
а да ви питам, за бюста ясно, ама за задните части, кое е по-добре според мъжете (за съжаление те ни оценяват) да има или да няма в тази област  Mr. Green
Мъжете не са само един тип.
И кое е по-важно за теб- ти да се харесваш или мнението на мъжете?
Самооценката ми замиси от мен, а самочувствието ми от самооценката и от мъжете  Mr. Green ами за тях се гласим в крайна сметка. Та на въпросът - жените имат различни структури на тялото и дадености, но трябва да се стягат и поддържат, сп мен  Peace 55 ми се струва идеалното тегло  Heart Eyes
Мен ме харесват по-закръглена, но аз се харесвам "гърчава". И никак не ме радват комплиментите когато съм качила.
Определено цялостната визия е по-важна, отколкото цифровите изражения на женските прелести.
Има култури, при които подрусващите се телеса са на почит, и такива, при които слабото тяло е издигнато в култ.

# 138
  • Варна
И защо трябва да се тъпче с такива боклуци?
еми нали не надебелявала, искала да качи. казвам че ако аз бях така какво щях да направя. защото имам заплашителен апетит, и като видя такива хора дето са 40 кг и постоянно ядят гореизброените, мисля че е несправедливо
Joy

THE_dilian, радвай се, завистта може да бъде много деструктивна.

# 139
Не питам дали мъжете харесват дебелани,  а за задните части. Според мен не харесват плоски кокалести задници, а хубави кръгли, обли, стегнати, без целулит, със слаби крака обаче, тоест в тази област и в бюста трябва да има  Sunglasses

И защо трябва да се тъпче с такива боклуци?
еми нали не надебелявала, искала да качи. казвам че ако аз бях така какво щях да направя. защото имам заплашителен апетит, и като видя такива хора дето са 40 кг и постоянно ядят гореизброените, мисля че е несправедливо
Joy

THE_dilian, радвай се, завистта може да бъде много деструктивна.
За какво да завиждам? Аз такива неща от години не съм яла и си личи. Просто й давам съвет как да качи.

# 140
  • Варна
Блонди, не става въпрос за теб, а за колежките на THE_dilian. Те завиждат, а ти изпитваш вселенска несправедливост.

# 141
  • Варна
Аз 55 кг изглеждам страшно, само кокардляк. 178 см съм, а най-хубава съм около 60-63, и според мъжете също. Не се самоизтъквам (като Касита и Богиня  Crossing Arms), защото сега съм доста над 60-ет, драма, драма ...

И докога ще се хвалите? Ти може да отслабнеш, макар че  -  не разваляйте хубавата жена. Но аз няма да порасна.

Завиждам ти! При дългите земното притегляне е двойно!

Богиня, не ми и трябва да съм 55, достигнала ги бях при следразводско изтощение.

# 142
Не мога да се принизия чак толкова ниско, че да поддържам килограми заради другите! Вдигна ли килограми .- сама си алармирам, че е време за смъкване.  Харесвам си тялото повече от лицето. Спортно, поддържано, изключително стегнато.  Слабостта не е синоним за красиво тяло.  
Според моите критерии най-женствени са жени в размер 44.  
Има нещо недоразвито и болестно във сегашното телосложение на Анджелина.

# 143
  • Варна
Цитат
Богиня, не ми и трябва да съм 55, достигнала ги бях при следразводско изтощение.
Peace
Права бях, не ти трябва. Някои жени наистина изглеждат по-добре с повече плът по тях.

# 144
Богиня, колко си висока? И ти ли си от дългучките? Мразя ви.

# 145
  • Варна
Не съм висока. Едва 171см съм.
Не ме мрази, моля те.

# 146
Не съм висока. Едва 171см съм.
Не ме мрази, моля те.
Висока си. За БГ жена определено  Peace

# 147
  • Варна
За мен високи са тези над 176см.

# 148