Отговори
# 180
  • Варна
Ето http://www.yoox.com/searchresult.asp?tskay=E25EB0C9&dept=wom … t=macromicro_yoox всякакви обувки 41 размер. Има и 34-35 също така.

# 181
Да де, ама повечето не носят чифт от 100 Е и залагат на китайската номерация.

# 182
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За мен женствена е Скарлет Йохансон.  Peace

А аз като я гледам имам чувството, че всеки момент ще каже "Муууу".
ахаххахха, не съм само аз значи с такива подозрения Joy Joy Joy Joy

# 183
Добре де като се купува скъпа обувка, не искаш ли да погледнеш как ще седи на крака ти??? Как да си поръчаш нещо за сумати пари, без да си го изпробвала? Проблема не е в това, че няма 41, а че са леко смешни и повечето пъти изглеждат гротескно на крака.

# 184
  • Варна
На мен тези обувки не ми изглеждат смешни, но всеки с вкуса си.  Peace

# 185
  • София
А как ли си намират обувки се чудя.
Аз нося 39-ти номер. За тези с по- голям крак не знам.
Много висок ток, обаче вероятно е по- удобен за по- ниски жени.

А прекалено слабите жени, които наистина трудно напълняват и след 40 имат същия проблем.

# 186
37,38,39 не са смешни, ако искаш на живо мога да демострирам, колко по-елегатни са нормалните номера и как 41 например убира всякакъв стил от обувката.  Както казах модела трябва да е много балансиран, за да може дължината да не впечатялва. Още повече че и 41 номер е по-широк от 38 или 39. На картинките не са 41 номер, обикновено 37-38. Представяш ли си преди години, на мода тесни и дълги обувки. Само веднъж си купих такива 41 и бях като малкия мук.

# 187
  • София
Обувките са най-красиви 35, 36 номер.
Никой не си аранжира витрината с 42 номер.

# 188

Да кажем 37, ни повече, ни по-малко.

# 189
Кхъм: http://picbg.net/u/63251/45680/584109.jpg  Whistling
Та 35, 36 номер ли били най-красивите обувки?  Joy

# 190
  • София

Да кажем 37, ни повече, ни по-малко.
Мм, 37 макс, договорились.

Каква дължина на члена, за дамски обувки си говорим. newsm78
Да не коментираме недостоверната табличка.

# 191
Аз съм 175 и 57-8 кг и имам да свалям - винаги може по-добре  Simple Smile
Някой да сподели мерките - ръст и тегло на на Анджелина  Simple Smile И ако е споделяла в интервюта какво яде.  Rolling Eyes

Иначе много ми харесва като фигура, така й отива според мен.

И да допълня че не харесвам ходещи табуретки, жената трябва да си има ханш, талия, бюст, задни части и тн - но и да няма висящи телеса, тоест да се поддържа, винаги може по-добре.

Извинявай, Блонди, след този постинг спирам да чета темата...
Най-вероятно мамите са ти казали колко естетично и здравословно е да си 175 см. и 49 кг.
 Sick Sick Sick

# 192
Гледам за обувки говорите...
Нося 35-36, понякога и 37 в зависимост от марката и самата обувка. Но имам и 34 номер в "колекцията" си.
Не съм се замисляла кой номер обувки са "най-красиви".
Но това с висок ток на ниско момиче - зависи. Ако е слабо - да, висок ток ми харесва, но зависи от тока - ако е прекалено груб, може да стои като копито. Ако е по-пълно ниско момиче, високият ток може да не стои особено добре - зависи от височината, дебелината на тока, модела обувка... Всъщност то това важи и за високо момиче - висок ток...
Поне според мен е така.
Затова човек трябва да пробва, експериментира с различни неща. Защото не се знае кое ще му стои добре на крака...

# 193
Ниско момиче с висок ток е комична гледка. Слабо, дебело - все тая, щом токът и прасецът са с равна дължина.

# 194
  • Варна
Изобщо не мисля, че ниска жена на ток е комична гледка.

Ето едно прекрасно потвърждение, че хубавата жена е хубава, независимо колко е висока.
Ева Лонгория - 156см, Бренда Стронг - 182см

Общи условия

Активация на акаунт