Отговори
# 165
Аз пък с удоволствие бих се разделила с 4-5 см, не ми е много комфортно с моите 173 см.- чувствам се груба и не особено женствена до средностатистически мъж.
мъжът трябва да се чувства некомфортно, на мен ми е комфортно дори да стърча с 1 глава (ако съм на токчета), нарича се италианска двойка... а ако все пак се чувстваш некомфортно, си пусни фешън канала там такива по 175-180 се разхождат само с токчета  Heart Eyes

# 166
  • Варна
Аз пък с удоволствие бих се разделила с 4-5 см, не ми е много комфортно с моите 173 см.- чувствам се груба и не особено женствена до средностатистически мъж.
мъжът трябва да се чувства некомфортно, на мен ми е комфортно дори да стърча с 1 глава (ако съм на токчета), нарича се италианска двойка... а ако все пак се чувстваш некомфортно, си пусни фешън канала там такива по 175-180 се разхождат само с токчета  Heart Eyes
Харесва ми начинът ти на мислене.  Peace

# 167
  • Linz
Ами сигурно и ниските мъже се чувстват некомфортно, знам ли.
А по фешън канала и в списанията високите мацки изглеждат супер, дори и 195 см. да са. Но на улицата е малко по-различно.

# 168
  • В Космоса
На улицата одат като щрауси. Laughing

# 169
  • Linz
А как ли си намират обувки се чудя.

# 170
  • Варна
Има всякакви размери. Не е толкова трудно.

# 171
Имаш перфектен ръст -173 , откъде ти идва некомфорта не разбирам, по-ниските като са без солидни токчета ми изглеждат забити поне на мен, но всеки си има предпочитания. За токчетата - хубавата жена да е на токчета, оттук според самооценката всеки да си преценява  Simple Smile

# 172

От гледна точка на ръстта? Thinking

Прекалено слабите да почакат до 35+, повечето мисля, че друга песен ще запеят.
Може би има нещо вярно в това. Цял живот съм била адски слаба - 176 см. съм, а съм стигала и до 48 кг. УжасТ само кожа и кости. Никога, ама никога не съм пазила диети и т.н., не съм и страдала от липса на апетит. Голямото НО дойде на 32-33 години, след второто дете за норматив бум +20 кг отгоре и то година след раждането. Не че сега се харесвам имам излишни 3-4 кг. Височината обаче ми позволява да изглеждам добре засега. Та най-накрая на въпроса за Анджелина, много я харесвам, но сега с тази изпитост губи много от чара си. 3-4-5 килограма отгоре и ще върне сексапила и чара който излъчваше.

# 173
  • Linz
Дамски обувки над № 41-42 не мисля, че се намират лесно.

Blondie_, аз казах откъде. Но за това пък много харесвам мъже над 185 см.

В случая на Анджи обаче се получи обратното- с възрастта отслабна прекалено.

# 174
  • Варна
Дамски обувки над № 41-42 не мисля, че се намират лесно.

Зависи къде търсиш  Peace

# 175
  • Linz
Говоря за масовите магазини. Същото е и с дрехите- все ръкавите и крачолите се оказват къси. Абе не си ли по стандарта, не е много лесно.

# 176
  • В Космоса
Ох, големи стъпала. Mr. Green Laughing

# 177
Дори и да се намери 41-42 номер, елегантността в тях липсва. От опит знам, нося 41 дамски обувки и заради стесняването отпред, даже ми стягат. Е повечето 41 номер  изглеждат ужасно на крака. Трябва да е добре балансирана подметката и останалата част, за да не изглеждат като танкове или плавници.
Говоря за елегантна дамска обувка, не за платформи.
Понякога завиждам на дамите с 37-38 номер, особено когато видя стилна обувка.

# 178
Пък аз с тоя 35 номер, не мога да нося по-високо от 3-4 см, стъпвам на нокти буквално. Sad
41 номер с 13 см. ток си е рахат работа.

# 179
Пък аз с тоя 35 номер, не мога да нося по-високо от 3-4 см, стъпвам на нокти буквално. Sad
41 номер с 13 см. ток си е рахат работа.
Много 'рахат', не че и аз не се кефя, ама гледат като изкопаемо. Ставам по-висока от почти всичко около мен. А знаеш ли как се пада от метър и 90, не е като от метър 60/70 - боли Simple Smile. Не искам да се оплаквам, харесвам височината си, но високи обувки слагам рядко, и винаги съм си избирала високи мъже, иначе настава смях.

Общи условия

Активация на акаунт