Отговори
# 150
  • София
Аз 55 кг изглеждам страшно, само кокардляк. 178 см съм, а най-хубава съм около 60-63,
И аз това исках да кажа. Със същия ръст съм и 55 би било някакъв абсурд. 60 и малко е идеално тегло за жена висока метър и осемдесет.

Богиня, колко си висока? И ти ли си от дългучките? Мразя ви.
Откога чакам да ме намразиш за нещо. Heart Eyes

# 151
  • Варна
Аз ви мразя, дългучки такива  Close. Как не можах да порасна, значи.

# 152
Аз ви мразя, дългучки такива  Close. Как не можах да порасна, значи.
токчета за теб няма ли. не че не съм много и за комбинацията висока жена + токчета  Heart Eyes

# 153
  • Варна
Не е същото. Като сутиен с подплънки е. Лъжа и измама, а истината все някога лъсва.

# 154
  • София
Защо? Много добре изглежда светът от високо.
Моля ви се не лишавайте високите дами от токове.

# 155
  • Linz
Аз пък с удоволствие бих се разделила с 4-5 см, не ми е много комфортно с моите 173 см.- чувствам се груба и не особено женствена до средностатистически мъж.

# 156
Не питам дали мъжете харесват дебелани,  а за задните части. Според мен не харесват плоски кокалести задници, а хубави кръгли, обли, стегнати, без целулит, със слаби крака обаче, тоест в тази област и в бюста трябва да има  Sunglasses

И защо трябва да се тъпче с такива боклуци?
еми нали не надебелявала, искала да качи. казвам че ако аз бях така какво щях да направя. защото имам заплашителен апетит, и като видя такива хора дето са 40 кг и постоянно ядят гореизброените, мисля че е несправедливо
Joy

THE_dilian, радвай се, завистта може да бъде много деструктивна.
За какво да завиждам? Аз такива неща от години не съм яла и си личи. Просто й давам съвет как да качи.
Аз съм пробвала и със сладки неща и с мазни, шоколади и пържено месо, не ми се получава. Но наистина усещам някакво негативно мнение, когато жена се опита да се оплаче от това, че е прекалено слаба.

# 157
  • Варна
Ти пъъъъък. С удоволствие бих взела обаче 3-4см от теб. Някой друг? Оферта?

# 158
  • София
Аз пък с удоволствие бих се разделила с 4-5 см, не ми е много комфортно с моите 173 см.- чувствам се груба и не особено женствена до средностатистически мъж.
И да бях 160 щях да се чувствам зле до този средностатистически мъж, за когото говориш, поне такова чувство имам.  Wink

# 159
  • Linz
Богиня, имаме сделка Peace

И да бях 160 щях да се чувствам зле до този средностатистически мъж, за когото говориш, поне такова чувство имам.  Wink

От гледна точка на ръстта? Thinking

Прекалено слабите да почакат до 35+, повечето мисля, че друга песен ще запеят.

# 160
  • В Космоса
Въх, въх...
Коя е е най-страОтната не разбрах? Rolling Eyes

Joy Joy

# 161
  • София
И да бях 160 щях да се чувствам зле до този средностатистически мъж, за когото говориш, поне такова чувство имам.  Wink

Разбира се, че не. От гледна точка на вида мъж, който вместо да се възхищава на една жена и помага да се чувства груба и прекалено висока. Но не отричам, че е възможно и без чужда помощ човек да не се харесва. Peace

Прекалено слабите да почакат до 35+, повечето мисля, че друга песен ще запеят.
Какво значи прекалено слаба? И защо някой би искал след 35 да спре да бъде слаб?

# 162
Ох, нали темата беше за Анджелина, пак я присвоихте  Laughing

# 163
Ох, нали темата беше за Анджелина, пак я присвоихте  Laughing
Горката Анджелина, заритала е за нашата темичка  Grinning

# 164
  • Linz
И да бях 160 щях да се чувствам зле до този средностатистически мъж, за когото говориш, поне такова чувство имам.  Wink

Разбира се, че не. От гледна точка на вида мъж, който вместо да се възхищава на една жена и помага да се чувства груба и прекалено висока. Но не отричам, че е възможно и без чужда помощ човек да не се харесва. Peace
Говоря за непознати мъже на обществени места. Като застана до някой, който ми е под нивото на очите (а такива има много, да не кажа повечето), се чувствам не особено женствена.

Какво значи прекалено слаба? И защо някой би искал след 35 да спре да бъде слаб?
Не знам какво. Просто някои се оплакаха, че не могат да напълнеят.
Не казвам, че някой би искал да не е слаб след 35, а че с възрастта пълнеето става все по-лесно, а поддържането на желаното тегло- все по-трудно.

Общи условия

Активация на акаунт