Нека температурите са майски, пък ако ще ФЕВРУАРЧЕТО да плямпа на китайски! (44)

• 32 151
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Мери и моите страхове са насочени натам, щото Преслав все гледа да докопа на мама хапчетата. Дано всичко е наред и повече стресове да нямаш. Hug
Любезна Hug Hug Hug как са дечицата.
Аз тези дни се скъсах от домашна работа комбинирана с разходки в боровата гора и сега резултата е напомняне от кръста ми че съм с дискова херния, но засега се държа. Преслав дивее и щурее и продължава сутрин да хленчи, че неще на градинката, но това е само докато си тръгна и после ме забравя.
Пухче дано малката спре да буха бързо. Hug

# 526
привет и от мен!
аз по нощите се разписвам, ама пека мъфини и не знам как да убия времето  Crazy а имам и баня да мия  Whistling. дам, чакам гости и то не какви да е, ами татко и сестра ми /по-малка е от мен, почти на 17 Simple Smile/ ще ни гостуват за празниците.
винаги оставам всичко за последния момент! винаги! днес направо се разбих от чистене  ooooh!, а не съм спала вече 3ти ден. Амели е много кисела, явно нещо й е дискомфортно, но не мога да разбера какво  newsm78. водих я на педиатър във вторник - нищо й нямало. в сряда взе да ми вдига Т, но повече от 37,8 С не качи. в четвъртък и днес освен, че НЕ спи ни вечер, ни следобед и ме подлудява с това сукане не мога да кажа, че нещо не е както трябва. чакам горните кучешки и се надявам от тях да е всичко това.
както споменах я водих на лекар и минах да я претегля и премеря. за 2 месеца е наддала 1 кг. и почти 1 см. да не би е много?  newsm78 верно, че беше зима и почти не е имала възможност за игри на открито, ама ми се струва, че ако продължава да наддава в същите темпове ще взема да се страхувам, че я храня прекомерно.
ел, любезна, дано тези 'шпиони' си намерят друга работа. а-ма-ха, то това си е жив тормоз!

# 527
Аз също пекох от солените мъфини,станаха страхотнииии,вчера най-накрая си взех форма Mr. Green
Марти помрънква нощем,но все още не са пробили кътниците и на тях го отдавам Rolling Eyes
Мале,Мери,добре че леко сте се разминали Hug
Бързо оздравяване на болничките Hug
Ех,утре ще поработя с мъжо,ами така де няма само да харча Laughing

# 528

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 11:38 от Любезна

# 529
Ух,ние продължаваме да сме в отбора на болните....Направо не издържам вече нито физически,нито психически....Освен че от 2 седмици е със як сопол и зверска кашлица които Уж владеем,днес се събуди и с букет от яко повръщане и дрис(моя най-голям страх)много ме е страх да не се обезводни отново...и пак да ходим в Б-ца...Моля стиснете по едно палче за Аля...

# 530
Ради, дано се закрепите  Sad

# 531
  • Burgas
Ох момичета много ми е тъжно като чета за болните дечица  Tired дано по бързо им минава и вие и те да се понаспите  Praynig

Ние сме добре, изпратихме каката на бабин дом в Котел при нашите за ваканцията и ние ще ходим за Великден.

# 532
Любезна, Ради, къса ми се сърцето като ви чета. Гуш. Аз съм лекувала ангина със Суметролим, но Преслав получи обрив от него и го спрях.
Голямо затишие тук тези дни!? Дано всички сте добре.

# 533
Съжалявам да прочета за толкова болни...  Sad Бързо да оздравяват! Гушки от нас!  Hug

# 534
Добро утро!
Ради стискам палци Аля да се оправи бързо!Давай и течности постоянно Hug
Желая на всички болни скорошно оздравяване.Сияна засега е по-добре и вторник живот и здраве ще тръгне на ясла.Тогава е и моя пръв работен ден след 2г и 9 м.Стискайте ми палци,че ще съм на ново място,с нови колежки,а и всичко съм забравила Crazy

Честит имен ден,Сиянка!Да си здрава,щастлива и сбъдване на всички мечти ти желая!  bouquet
Честит имен ден на всички празнуващи днес!
Почерпете се за здравето на Сияна и на майка ми и леля ми които също празнуват днес

сипвам по едно за всяка  Simple Smile

# 535
  • Варна
Добро Утро!

Честит Имен Ден на хубавата адашка! Пожелавам много здраве, щастие и усмивки да и носи хубавото име!

Честит имен ден и на всички други които празнуват! Всичко най хубаво да ви носи името!

Да почерпя и аз за празника, напоследък много не пиша, но ви чета редовно!

# 536
Честит Имен Ден на всички малки и големи именници!

# 537
Добрютро! Simple Smile
Честит имен ден на малката и голямата Сиянка, както и на всички останали, празнуващи днес!  bouquet

# 538
  • offshore & overseas
Честит имен ден на всички прекрасни цветя, които празнуват днес, да не изброявам поименно, че има риск някой да бъде изпуснат!

Хайде, да сервираме един скромен брънч - та да ѝ е живо и здраво името на голямата щерка:

Ради, дано всичко, което описваш, да е временно явление! Как е днес Алята?

Любезна, за кого е тоз суметролим (какво представлява, не съм го и чувала)? Ти сигурна ли си, че става дума за ангина? (помня, че носихте секрет от гърлото на Тино, ама после нещо не разбрах).

Амели, много е вероятно неразположението да се дължи на растящите кучешки - те много мъчно пробиват - особено пък горните, аз поне имам такива спомени и за двете деца.

Туй за прехранването - може би не е разумно да съдиш по наддаването ѝ. Ами помисли с какво я храниш, колко пъти на ден. Тя хапва ли с апетит, иска ли си сама, или се налага да я тъпчеш? Ако детето си хапва по собствена инициатива, не виждам защо ще го ограничаваш.

Пухи, стискаме палци всимко да мине по мед и масло (или ако предпочиташ по вода) на първия РД. Знам колко ти е притеснено, не е лесно след 2 г. и нещо да се почне наново. Аз в туй отношение съм донейде късметлийка, защото на практика никога не съм спирала. Е, на моменти работата става невъзможна, но като цяло бачкам при всеки удобен случай. Занаят, разбираш ли.

# 539
  • София
Честита Цветница на всички празнуващи!

Минавам набързо, колкото да си взема от всичко сервирано ииии обратно на ралта.

Стискам палци на всички болни да се оправят!  Hug
Ние в петък заминаваме за на майната си (ако всичко е наред).

Поздрави от едни февруарчета.

Общи условия

Активация на акаунт