Нека температурите са майски, пък ако ще ФЕВРУАРЧЕТО да плямпа на китайски! (44)

• 32 147
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Честит Имен Ден на всички носещи имената на цвета и дръвчета,нека са живи и здрави и всичко да им е на 6!!!

Мяу благодаря че питаш,днес Аля е една идея по-добре(пу-пу да не чуе Дявола,че вече ме е страх да се похваля)ма не е повръщала и дрисила днес че и висока Т не е имала(вчера вечерта за разкош имаше 39.2...да не е капо)...Днес ще давам само беладоната и се моля да е разминало вече...че и без това още си влачи кашлицата и сопола които допълнително подпомагат поривите за повръщане....

Стискам палци и на останалите болни да се оправят вече,че....не живот това  Whistling

Много са хубави дечицата,и Диди,и Люси както и това май май е Алекс  Heart Eyes
Юхуу лек път ви желая...всичко да е наред!
Любезна,Танче вашите деца как са,надявам се вече да са по-добре  Praynig

# 541
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ  Hug ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ БЪДЕТЕ   bouquet

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 11:39 от Любезна

# 542
Честит празник на всичките ни малки и големи цветенца и дръвченца! Да сте живи и здрави!   bouquet

# 543
  • София
Момичета, някоя от вас лекувала ли е ангина със Суметролим ,знам че дества по-бавно от АБ-то ама кога ще подейства бе  ooooh! Тази нощ нямаше Т, но цяла нощ плака,въртя се, разнасях го из къщи, оставих го на дивана и съм заспала до него за 5 мин., събудих се от срещата на главичката му със земята  Cry Не може място да си намери милото  Cry
Отказва да яде и пие тази сутрин... Има малко петна по гърлото,но явно наистина го болят  Sad
Ника, Радина няма никакви обриви зад ушите  newsm78 Има от лявата страна на гърдите и гърба, и на лявото ходило, а кожата й е особена, като настръхнала  Sad
Любезнич, не са ми дали още дипломата  Laughing, но почти съм убедена, че не е скарлатина това. Обрива около и зад ушите при нея е задължителен, наистина ти препоръчвам при такива екстремни боледувания да посетите Масларски във Вита, той просто няма аналог, така да се каже, сред педиатрите.  Peace Това, което ми го описваш е 1:1 с херп-ангината, дето я мина Борис през януари и се оправи само с витамини и грануфорин, след като имахме съмнения за скарлатина и ние.  Peace И той имаше обриви къде ли не, плюс възпаления на гениталиите. Масларски каза, че всичките тия обриви са реакция към вируса, вече не помня дали не му изписа и нещо противоалергично.
Веднага след него и Максето прихвана, точно като при вас, но толкова бяхме притеснени покрай тежкото прекарване на Боби, че малкия ни се видя песен и много бързо се оправи.
 Hug

Честито на всичките ни именници!   bouquet
Бързо оздравяване на всички болни!  Hug
Максето тамън беше затихнал и от днес май пак се опитва да се разбуха. Утре обаче имам много работа, плюс едно интервю за работа  Laughing, така че се налага да иде на градина, пък ако се влошава, от вторник ще си остава пак вкъщи.

О, имало е мини-среща?  Grinning Прекрасни дечица!  Hug

# 544
  • До Балкана
Здравейте! Минавам само да пожелая честит празник на всички, които празнуват днес - малки и големи да ви е честито името, да сте здрави и да ви носи много късмет!
Тези февруарчета много хубави, ей! Heart Eyes Hug
Нека вече трайно оздравяват всички дечица, защото не си е работа! Sad Бо май пак се опитва да се разболява - очертава се следния режим на яслене - 2 седмици ходи, 1 седмица боледува! Дано поне да минава по-леко през тези неща, както пожелавам и на всичките ни малчугани! Лека вечер!

# 545
  • Burgas
Честит празник на всички!
Честит имен ден на празнуващите днес!
На всички желая много здраве и усмивки!

# 546
  • София
Далче, ти как си?  Hug

# 547

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 11:39 от Любезна

# 548
  • София
Не знам, Любезнич, каквото и да е - да ви минава, че аман от болестюги тая зима!  Twisted Evil Иначе Боби когато беше с въпросната херп-ангина, не просто немаше пауър, ми се притеснявахме сериозно дъл ще го бъде туй дете.  Blush Една седмица не яде, той изобщо не можеше да преглъща и зелените му лиги от Грануфорина бавно капеха по пода. Много беше зле.  Sad
А скралатината веднага излиза при посявка, нали след това на некви периоди пак трябва да правиш посявка, там на кой ден беше.  Peace Иначе не съм чувала досега някой около нас да е лекуван със Суметролим /Бисептол/, все по-тежката АБ артилерия вадят дофторите.  Rolling Eyes

# 549
Честит имен ден на всички носещи имена на цветя и дръвчета   bouquet
Любезна Hug, дано детенца се оправят по-бързо. Аз съм склонна да подкрепя на Ника мнението, щото тая херп ангина и Преслав я кара много тежко, че и обриви имаше даже бях качвала снимки. Ни ядеше, ни се движеше. Такъв е бил само след операцията му. Каквото и да е обаче да минава. Точно за херп ангината ни изписваха Суметролим (обаче не му понесе на нашия)
Ника дано Максо се закрепи, а на теб успех на интервюто Hug
Много хубави февруарчета Heart Eyes

# 550
  • София
mii, мерси! На такива безумни интервюта ходя, че мога Пътеводител на горкия безработен да напиша.  hahaha Тия дни примерно един чичка едва не ме приспа по време на интревю, монотонно, в продължение на повече от час, нареждаше ли нареждаше какви биха ми били задълженията и как след 4-5 месеца евентуално бих получавала нормална заплата за длъжността, ако той преценял, дотогава наполовина. Леле, наслушах се на щуротии, накрая му казах, че нямам намерение да си петня перфектната трудова книжка с неговата фирмичка.  Laughing То верно, че трудно се намира читав персонал, ама и читавите работодатели са кът, уекинко се потрисам вече.  Mr. Green

# 551
  • offshore & overseas
Оооох, Никич, уелкъм ту дъ клъб!  Mr. Green

Аз последно се лашках по „истински” интервюта (тет-а-тет, лайв) в края на 2005-та, началото на 2006 г. Тогава на какво се нагледах и наслушах, не е истина! Но и тогава изпуснах златния си шанс за кариера и атрактивна заплата, защото нямах и зрънце търпение (приех предложение от приятел и после не можех да приема по-изгодното, което се яви по-късно, при положение, че интервюто беше месец-два по-рано и аз вече ги бях отписала, нормално - винаги тъй става).

От бременността с К. насам, пробвах да се върна при въпросния приятел, обаче нещата не потръгнаха... И тогава си знаех, и сега пак съм категорична - от мене служител не става (и шеф не става), просто трябва да съм волнонаемна и да работя „за себе си”, колкото и трики да е това дередже. Или пък евентуално след години, като пораснат децата... Или пък евентуално в кварталния магазин, разчитайки на лъвьовата яка гърбина, щот знаете за кви пари иде реч....

Ох, дано да оздравяват дечинята! То ако е имало в ДГ скарлатина, общо взето шансът да е нещо друго с тия симптоми не е толкова голям (освен ако пък и обявената карантина е била фалшименто). В Люсината ясла има варицела на тоя етап, за скарлатина не се чува. В калинкината ДГ имаше скарлатина миналия ноември, мисля, но в друга група и така и не стигна до нас... Доколкото съм чувала другото характерно за скарлатината, освен изброените чудеса, е изключително високата Т. Ама по-висока от туй, с което аз се борих тая зима, надали ще е, така че... нема ме уплаши.

Е, все пак чукам на дърво... Praynig

# 552
  • София
Мяу  Hug, хапсолютно вече ми идат идеи да работя за себе си.  Peace Требе да го дообмисла и проуча, а и страх ме тресе... Но общо взето досега на който съм предрекла пълен провал в дадено начинание тип бизнес, все е просперирал повече от успешно Joy та и за себе си като пророкувам провал /звездите ми го говорят/, може па и да се сапикясам успешно.  Joy

# 553
  • offshore & overseas
Ха дано!

# 554
  • York
Ника, ако тръгнеш да пишеш Пътеводителя, обади се. Мога да се включа с едно стотина страници  Mr. Green

В групата на Анета върлува Варицела и тръпна в очакване кога ще се ошарим  Rolling Eyes Все се надявам да има по силен имунитет и да я пропусне, но на дали. Аз също не съм изкарвала никаква шарка, та ще е забава  Mr. Green

Всички болни бързо да се оправят! Аман от болести!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт