Нека температурите са майски, пък ако ще ФЕВРУАРЧЕТО да плямпа на китайски! (44)

• 32 146
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • Плевен
Честит празник на всички!!! Да сме живи, здрави и късметлии.

# 556
# 557
  • Бургас
Добро утро,момичета !

Честит имен ден на всички празнуващи с малко закъснение !  Специално на Сиянка, малката Сиянка на Пухи, Явката, Яско, Халюшка, Калина на Слънчи и Малвина ! Много здраве и усмивки им желая ! Hug

Роси,Мери ,как са тумбачетата?  Hug

На мен не ми се пише нещо,едно че ми е криво ,обмислям разни неща ,свързани с бъдещето и се тормозя за какво ли не,та от време на време от нерви почват да ме болят всички зъби. Не знам ,защо не съм от нормалните хора,дет хич не им пука....  ooooh! Все трябва да обмислям, премислям ,та тоз какво ще каже,та онзи ... и ей такива работи.
Както и да е,криво ми е в понеделник сутрин ,подминете мрън-кащия ми пост и продължете....  Hug

п.с.Две момичета от темата са ме махнали от ФБ,та явно съм крива понякога...

# 558
Добро утро на всички Hug
Ника а дано излезе нещо!Струва ми се много трудно днешното търсене на работа newsm78

Ние сме си у дома тази седмица...на дребното нещо са му се подули лимфните възли на гушата, та ще го водя да го види педката.Казва, че го боли зъбчето, което означава, че му расте 4-тия последен кътник.А дано е от това Praynig Иначе му е много криво, че си е у дома,скука голяма, а и навън не е за хора, направо!
Да се похваля-Миналия  месец е бил 21-дена на градина Crazy Не мислех, че ще  доживея такова чудо Joy

Хубав ден от нас Hug И нека всички болни да се оправят, че празници идват, няма да се излагаме я!

# 559

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 11:46 от Любезна

# 560
  • София
ДД!  Grinning
Любезна, айде от тук нататък поне здравето да не ви е проблем!  Hug Съжалявам, че се е доказала скарлатина, коварна е гадината.  Hug
Съни, дано намериш верния път и всичко да ви върви по вода!  Hug
Кристинче, бързо да му минава на Калата и пак 21 дни на градина!  LaughingНашия и той тръгна от днес, да видим колко ще го бъде.  Mr. Green

Мина ми интервюто, повече от добре. Малко ми се позачудиха заради двете ремаркета в градинска възраст, ама до четвъртък казаха, че ще помислят. Иначе като условия на работа и заплащане ме устройва.

# 561
  • offshore & overseas
Никич, успех ти желая! Ако проектослужбата е и удобна като местоположение, си нацелила десетката. Hug

Любезна, дано да се изчисти всичко, което те тревожи в здравословен план, и то скоро - та да си починеш. Ми то няма как да е иначе, защото ей го - раззелени се, птички пеят, лято иде. А и за вас знам, че скоро ще видгате чуковете към Пасарево, не е ли така? Mr. Green

Далче, как си, душа?

Кристинче, поглезете се малко вкъщи с Калата - лошо няма! Според мен ще се оправи бързо-бързо младежът.

Съни, дано се разсеят облаците, надвиснали на душата ти!

Ир, капучиното е маниашко, мнол добре ми дойде (второ за деня). Twisted Evil

Хубав ден и вечер ви желая и... до кукане!

Скрит текст:
А, чакайте да почерпя за новоизбраната директорка на ОДЗ 53. Някои знаят защо: Twisted Evil

Съжалявам, че така егоистично, но аз лично бих мушнала 3-4 от тези апетитни сандвичета.

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 14:53 от Мяуче

# 562
  • София
Мяу, дано ви се наредят нещата и на вас!  Hug
Мерси за почерпката, ама толкова кашкавал пане опухах, че едва дишам.  Blush Blush

# 563
  • offshore & overseas
Е, поне сокче пийни, де, разбирам, че естеството е малко в повече след тежък обяд... Laughing

# 564
  • София
Мерси, ама не ми е режимен сока, нещо гОла вОда ако почерпуваш, ще си пийна.  hahaha

# 565
Здравейте момичета.
Ника айде дано вече да ни зарадваш с добра новина,относно търсената от теб работа.Стискам ти палци.
Всички болни дечица бързо да оздравяват. Hug
Ние вчера бяхме в Асеновград,понеже в събота вечерта бяхме на кръщене,на втори братовчедки на Дани-близначки на 9 месеца.Изкарахме си чудесно,малкия завладя дансинга и цяла вечер преследваше едно момиченце на 1г.и 7м. искаше да я целува тя бяга.Събраха погледите на всички,ама накрая успя да я нацелува едно хубаво.Голяма мания го гони с тези целувки.Вчера пък като се прибрахме в Пловдив минахме през Метро и там пак като подгони едно момиченца на 4г.пак да я целува,голям смях.
Иначе и ние с баща му се позабавлявахме,щом и на дискотека ходихме до 5 сутринта,както казва мъжа ми "явно има още хляб в нас жена". hahaha
Айде лек ден от мен.

# 566
  • До Балкана
Ника, Мяуче, благодаря, че питате - мърГам аз, пудотините почти спаднаха, свърших и АБ-то дано се закрепя, че се оказах много слабо звено (веднъж в годината се разболявам и то като за 5 пъти). Борката  тази нощ кашля и сутринта му къркореше носа, но много искаше да ходи на детска и не го спрях. Ще го видим като се прибере и ако е болен мисля да си взема 3 дни и да си го погледам у дома, защото свекърите, които по принцип се грижат за него когато е болен, за да не взимам болничен, са я окъсали и те с тези вируси и много се притеснявам за свекър ми да не лепне нещо от Бо, че и неговата не е лесна - има белодробно заболяване! Дано не се разболява де, аз го гъча 2 дена с осцило, клеева тинктура и т.н. , но празници идват, бе, може ли да няма болни?  Twisted Evil
Опитва се да пее "зеленчуците"  - ще имат тържество 2-та седмица на май - е по-смешно нещо не съм чувала и виждала. Толкова не може да говори, а още повече не може да пее и се чува някакво патагонско сричане и откъслечни срички. Добре, че поне на жестове до докарва, особено ряпата, която крещи напук! Mr. Green Grinning
Ника, айде дано да ти се начудят, че да те и вземат на работа!  fingerscrossed
Теди, как са момичетата?
Ради, при вас как е?
Любезна, видях, че при вас нещата затихват, нека, нека се закрепват децата!
Пухе, хайде утре с песен! Първо ще ти е зор, но лека адаптация и Сиси да не боледува, ще видиш как бързо ще свикнеш! Hug
Мяуче, каузата си заслужава, черпим се и стискаме палец на пълен стомах (най-хващал декиш, казва дядо) да се нареди както си му е реда! Heart Eyes
Кристинче, да му минава на Калата бързо! Hug
Камбанчо, чудесно е, че сте се позабавлявали и разпуснали!
Спорен ден от мен!  bouquet

# 567
Момичета, моля ви, стиснете по едно палче да ни се случи най-после и на нас нещо голямо и хубаво.  Praynig Ще ви кажа по-нататък, но да не урочасам работата. Знам, че ни мислите доброто и ще ни пратите много положителна енергия.  Hug Благодаря ви предварително!  Hug

# 568
  • York
Таничка, с Вас сме!  Hug

На мен нещо ми стана сложно напоследък със започването на работа. Нямам никакво време напоследък за семейството и семейните задължения  Rolling Eyes Добре, че идват 4 почивни дни да обърна малко повече внимание на детенце  Heart Eyes

Хубав и успешен ден на всички!   bouquet

# 569
Танюш, голямо гуш! Grinning  Hug Grinning

Общи условия

Активация на акаунт