Нека температурите са майски, пък ако ще ФЕВРУАРЧЕТО да плямпа на китайски! (44)

• 32 142
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
  • София
ДУ!  Grinning
Камбанчо, младежи сте вий, щом издържате по кръчмите до сутринта.  Laughing На мен ако ми се случи, после 3 дни ни мъж да видя, ни деца.  Mr. Green Laughing
Далче, браво на малкия певец! Радвам се, че и ти си живнала, айде дано окончателно ти свърши неразположението /знам, че синузита е хроничен и гаден, ама дано дълго време не се обажда/.  Hug
Танюшке, силно стиснати палци!  Hug

Айде нашите и двамата са по градините, днес за пръв път съм сама от доста време.  Crazy Колко има да се чисти, не е за разправяне... Изпивам си кафето и зафатам отнякъде, че е срамота.  Blush

# 571
  • София
Айде малко да се подкрепим преди (при мен по време на) тежката работа.  Mr. Green

Танюша, стискам силно палци!  Hug

# 572
  • Burgas
ДД!

Както съм загладняла, Юхи закуската е супер  Grinning

Танче стискам палци Praynig

Аз съм на работа, климатизирах се  Grinning

Лек ден на всички!

# 573
Танюша силно стискам палци и аз.
Ника, ич не ти завиждам, мойте всичките са си у нас и това ми е оправдание за мързелуване:)

# 574
  • София
Аааа, приключих аз, то като не ти се пречкат бързо върви чистенето. Ама да питам - само моите деца ли така мърлят беее, чак Доместоса се затруднява да изчисти петната от пода.  Twisted Evil Twisted Evil То наронено, намазано, че и натъпкано накрая.  Mr. Green
Чакам да преведат мъжовата заплата и отивам да плащам сметки и да пазарувам. Чудя се какво да готвя вече.  Rolling Eyes Май пица ще им спретна.

# 575
Благодаря ви много, мацки! Знам, че ще ни помогнете- сигурна съм!  Hug Hug Hug

Ама че в абсурдна ситуация попаднахме! Алекса ни заключила от вътрешната страна и попиляла някъде ключа... Сега всички сме затворници вкъщи. Ха-ха! Simple Smile)) А ключа го няма и няма...

# 576
Една дружка случайно дойде до вкъщи току-що, казахме й откъде да вземе шперц и ни отключи. В същия момент намерихме ключа под едно килимче... Ха-ха! Спасителната операция приключи успешно! Simple Smile))

# 577
  • София
 hahaha Танюшке, тая реколта излезнаха опасни Палковци.  Laughing Никога не ми е идвало на ум да я мисля външната врата докато имахме само Бо, ама откакто туй Дребното достигна дръжката и се опитваше да излиза сам, съм взела крути мерки - винаги заключвам и слагам ключа на високо. В резултат на което Дребното порасна поне с 3 см.  в опитите си да достигне ключа /слагам го на една стъклена полица/.
Е, един ден горд пристигна, носейки въпросната стъклена полица, беше успял да я отскубне от шкафа, на която е монтирана.  bowuu bowuu

# 578
  • София
Ника, Танюша, страшни са дребните!  hahaha

# 579
Дума да няма- опасни са тия малчовци! Докато правя кафе на спасителката ни Аля набара кората с яйцата и строшила две на дивана и на паркета. И вика "Аля цапана." Пък за ключа ми вика "Аля ски го някИде."  Joy Ще ме умори направо! Хем ме ядосва, хем ми е смешно и забавно! Laughing

# 580
Само последната страничка прочетох, но да не ни забравите да се разпиша Simple Smile
Танче, много стиснати палци и от нашата къща имате, както и да го погледнеш заслужавате си да ви се случи нещо голямо и хубаво Simple Smile
Ника, Танче, опасни са тези малките. И аз така хем му се карам някой път хем ми е забавно.
Ако не се вясна скоро пак - Весели празници на всички!

# 581
# 582
  • Burgas
ДД!

Слушам по бтв за кучетата..... Tired ужас, не бях чула за нахапаната бремена в 9я месец....много е страшно...

# 583
 Party

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 11:48 от Любезна

# 584
  • Burgas
Ние ще ходим на гости през почивните дни, много съм доволна от този факт, че нещо хич не ми се занимава с боядисване на яйца тази година  Grinning каквото мама сготви това ще ядем.

Общи условия

Активация на акаунт