Нека температурите са майски, пък ако ще ФЕВРУАРЧЕТО да плямпа на китайски! (44)

• 32 142
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
  • София
ДД!  Grinning
Ние с мъжо утре ще боядисваме яйца, малко на брой. Агнешко не ядем, така че не се дерзая по този въпрос.  Grinning За козунак се причудвах дали да не се пробвам за пръв път в живота си, ама айде догодина.  Laughing

# 586
Здравейте момичета.
Почерпете се за мое здраве,че днес ставам на цели 28 години.

# 587
Честит празник, Камбанчо bouquet Всичко най-хубаво! Наборка си значи. Wink

# 588
  • София
Камбанчо, да си здрава и много щастлива!    bouquet

# 589
Честит празник Камбанчо  bouquet
На мен ми прилошава само като гледам 90те яйца от татък, ама лошо си научих родата аз да им ги боядисвам smile3538 та утре не ме търсете хич. Thinking
За козунак още се замислям newsm78

# 590
  • Burgas
Честит рожден ден Камбанчо, да си здрава и щастлива!

# 591
  • offshore & overseas
ДС,

Времето взе пак да се оправя и дори редовно списващите зачезнаха от темата. Mr. Green

Камбанчо, честит празник!! Бъди здрава и безкрайно щастлива! Уууу, много си остаряла, бе  - на цели 28 (де да можех и аз да се върна пак на 28, ама времето, пусто, само напред върви).

Аз още дори не съм купила яйца и бои, но смятам утре да навапцаме с Калина 10-ина броя, ей тъй за чалъм. Неам нерви за повече, неам нерви за козунаци, за агнета пък въобще да не говорим ( Sick).

Ние пък нямаме вода от сутринта и най-тъпото е, че на сайта на СВ не пише нищо, та не се знае авария ли е, съсед ли някой е завъртял кранчето самоволно...

Подадох сигнал за „безводие”, пък да видим... Трябваше по-рано, ама все се надявах да текне, пък то... май до довечера ще си останем тъй горкички. #2gunfire

Тръпна в очакване да ставам леля. Мерката надявам се да не ни държи (дълго) в неведение.

Хайде, бъдете здрави и весели!

Скрит текст:
Поздрави от малкия поспалив таласъм, който в момента кърти сигурно в яслата:

# 592
  • София
Мяу, ще имате ли вода?  Grinning Разкошна е малката, такова слънчево дете!  Hug И ние ще боядисаме от порядъка на 15 яйца, въпреки, че трудно го удържам моичкия стар съпружец - на всички празници подскача като дете.  hahaha И все иска ли иска.  Laughing

Да знаете, че нещо компа се е*ава с мен, и ако тия дни ме отнема, начи ме е предал, гадината.  #Cussing out

# 593
  • Плевен
Убавици мои, не съм ви чела подробно, че одя по изследвания...Но утре сабалян ми е секциото, да ми стискате палци, че съм се наакала от страх да си призная...Ще пиша при първа възможност. Има безжичен интернет в болницата, ама докат се свестя...ще видим кога ще дам снимков материал. Дано да не е някакво страшилище, ами да става за показване и хвалба. Весели ви празници. Аз ще празнувам в болницата Simple Smile.. Таман няма да се нагрухам с козунаци Simple Smile Мерси, че ме мислите.
Камбанчо, честит ти рожден ден! Много хубави неща да ти се случат! И да сте здрави в къщи...

# 594
  • София
Ох, миличката, ще те мислим цял ден! Айде да мине леко, втория път е по-леко всичко, да знаеш, само дето контрахирането на матката след това се усеща по-осезаемо. Но раздвижване, ставане, въобще възстановяване при мен беше по-леко втория път.
Сигурни сме, че Радинка ще е красота!  Hug Hug

# 595
  • Burgas
Мери стискам палци, сигурна съм, че всичко ще е наред  Praynig да пишеш възможно най-скоро, успех!

Ника при мен пък беше обратното, матката почти не я усещах като се свиваше, но много трудно ставах, раната мн ме болеше, може би защото беше по-голяма от първия път.

# 596
Камбанчо, честит рожден ден!  bouquet
Мерка, с теб сме, да мине леко и безпроблемно, а и виж колко лели сме се наредили тук да чакаме снимки   Hug

Ние яйца ще боядисваме в събота, мойто майче ще дойде, ще въвлечем и Марто в начинанието. Мъжът ми каза, че тактично ще излезе, защото не му се мисли каква цапаница ще настане и щял да се върне с една торба почистващи препарати  Mr. Green

# 597
  • До Балкана
Камбанче, честит рожден ден, много здраве, късмет и любов ти пожелавам! Как си на 28, аз нали миналата седмица ги заковах и се чувствам подмладена, защото от 2 години казвам че съм на толкова, без да искам! Blush
Ех, Мери, стиснати са палците, ще те мисля много и ще изпращам положителна енергия. Всичко да мине като по книга, да сте здрави двете момичета и айде нема нужда, ама лошо наше нема, така че ще е красота и половина Ради! Heart Eyes
Люска е страхотно сладурче!
Момичета, трябва ми много добър невролог, направо светило, имате ли идея? newsm78

# 598
  • offshore & overseas
Мерката, предстартова треска те е фанала, гледам. Mr. Green Аз немах време да се разтреса, но също те уверявам, че втория път не е като първия...

И аз съм убедена, че девойката ще бъде от красива по-красива... Показвай и не се свени! От нас - честитките и благопожеланията. Grinning

Току що получих следния отговор от Софийска вода:

„В района, включващ и посочения от Вас адрес от страна на "Софийска вода" не се извършват ремонтни дейности и водоснабдяването не е прекъсвано. ”

Е те ся си такова такованката! Някой палав съсед само е спрял водата.  #Cussing out #2gunfire

Стискайте ми палци и на мене, че днеска имам важен разговор. А и стискайте довечера да не си легнем неокъпани... Предварително мерсим! bowuu

П.П. Хаха, Далче, и аз тия дни се чудех дали тая година ще ставам на 36 или вече съм на 36 (а после си погледнах профила и ми се разясни картинката). Странна ралта, ама от един момент нататък нещо престанах да се интересувам на колко ще стана. Вече като наближи, ще го смятам пак. Laughing

П.П.1 Благодаря ви за хубавите думи за малкото кифте!! Flutter

# 599
  • София
Уф, чак ме е срам от мене си, като се сетя как се бях спекла преди второто секцио. Бях сигурна, че ще се опитат да ме уморят в държавната болница.  Embarassed И си представях хиляди усложнения, лошо отношение и проблеми.  Embarassed Blush

Мяу, е много кофти така, при нас у военния вход, ако някой ще си прави ремонт, слагат една бележка на таблото с часове от-до, никви такива своеволия.  Twisted Evil Иначе Домсъвета се събира скорострелно и става оле-мале /и аз съм в Домсъвета  bowuu Laughing/.
Ти ще станеш на 37, да те светна, аз на 36 .....ужас!!!! Кой каквото и да ми разправя, старостта ми чука на вратата, мръсницата.  #Cussing out

Далче, нямам идея за невролог, дано намерите най-добрия! Нещо на теб ли ти има?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт