Нека температурите са майски, пък ако ще ФЕВРУАРЧЕТО да плямпа на китайски! (44)

• 32 138
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Момичета случайно видях че пускат детските по-рано явно заради празниците!Може би някой от вас вече имат превод-дано до утре да имат всички и да изкарате весело празниците!  bouquet

# 601
  • offshore & overseas
Никич, и в нашия вход са мнол стриктни в това отношение, но тъпото е, че сме на един „вододел” с читалището (и пе***асткото кафе Огледала, и цирка), а там си правят квот си щат меките китки, да ме прощават, ама съм бясна. #2gunfire Не виждам кой друг ще е виноват.

Мерси, дето ме светна с кви темпове се сбабичосвам. hahaha

Далче, ще потърся невролог. Има разни тука във Военна болница (светила чак не знам дали са, но и светило щи намерим). Стискам палци да не е за нещо сирьозно!! Praynig

Преди второто секцио такива контракшънс ме тресяха, че нямах време и да се уплаша даже, само си мечтаех по-скоро да ми ръгнат спиналната. А кат почнаха да ме колят и кат се разтанцувах от гъдел ли, от нерви ли, тъй приятно си ме приспаха за 15 мин., че ни бебе видях, та да се тревожа колко е грозно, ни гявол. Crazy

А тебе Ники и аз те мислех, но бях спокойна, щот мнол добре си спомням нагласата ти и как непрестанно ни уверяваше, че ти лошо отношение не си видяла никъде - дефакто и така се получи май-май. Не лошо, а спецялно отношение те сполетя.

За децките и аз следя, тоз път с повишено внимание, че нали за К. са двойни, а пък за Л. са последните безпроблемни, тоест, без поредното ходене по мъките и събиране на вода от 1001 кладенеца.

П.П. Амика, мнол свеж аватар!! Аз моя не съм го сменяла от години. Трябва да се замисля за някаква промяна.
П.П.1 Никич, ти си свалила подписите, гледам?

Последна редакция: ср, 11 апр 2012, 16:04 от Мяуче

# 602
  • София
Мяу, щото приключих с диетата и ся съм в нещо като почивка /ама то пак си е част от режима, де/, но инак килата си стоят -37,5 и на все повече познати се обаждам, викам, махам и чакам да ме познаят. Готино е!  Joy

Йееееееееее, почвам работа! Където исках!  Crazy Crazy Crazy

# 603
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Никич, бравос  Hug Ха'й сега раздухай какво ще да правиш и работиш  Heart Eyes
Мяу, дано да имате скоро вода  Wink Ние пък сме без топла вода заради авария - обещават да я пуснат до довечера ... дано!

Хайде не говорете за старост  Joy И аз летя към 36 Simple Smile

# 604
  • offshore & overseas
Ееее, Никич, честито!! Я раздуй какво къде кога Wink Party

# 605
  • София
Добър ден!
Само да се обадя и да кажа, че сме живи. А аз все така лошо организирана. Уж съм в отпуск, сгърчих се от работа, но поне поизринахме с миОто и така... стягаме се и да пътуваме за Великден, та ме зове събирането на багаж.
Изчетох ви отгоре-отгоре, та с 5 приказки да кажа:
Вела, Ич не се връзвай на такива работи, дето се опитват да ти вкарат детето в калъп! Има деца до 3 г една дума не искат да кажат, проговарят си после правилно и така... има такива, дето буквално от ден 1 са яки песнопойци и не им се затварят устите - все хора. Играйте с дребна, контактувайте с дечица и така..
Диди и Люси и Калина са прекрасни!  Heart Eyes
На мамите с променени никове - дано "феновете" ви Олабят примката!  Hug
Честит рожден ден, Камбанчо!   bouquet
Мерси на всички ви за пожеланията за Калинчита, нямах време от подготовки дъх да си поема, та ме извинете, че не ви почерпих както си му е реда.  Embarassed
Ника, честито! Много професионални успехи да пожънеш и добра кариера!   bouquet
И аз мерси, че ме светна Ника на колко ставам  Mr. Green Ама аре, Ники е лъв, помня аз, Мяуче - везни, а аз остарявам по-другата седмица!  Embarassed Дано да намеря време да ви почерпя поне!  Crazy
Таньорке, стискам ви палци!  Hug
Мерка, айде, мила, успех! Чакам и аз с нетърпение да се олеля. Лекичко, сигурна съм че Радост ще е прекрасна.
Хубава вечер, сори ако изпуснах някого, отивам за Калина! Много  Hug
П.П. Бързо оздравяване в Любезна, Далче - и аз почти се "споминах" от синузит, Мии, Кристинче и Ради.

# 606
Никич, честитоу!  bouquet
СлънчоHug
Камбанчо, жива и здрава бъди и вечно усмихната!  bouquet

# 607
  • Burgas
Ника честито и успех!

# 608
камбанчо честит рожден ден,много здраве и радост
ника честита работа
мери стискаме палци

# 609
  • До Балкана
Охо, Ника, честита да ти е новата придобивка, да ти носи удоволствие, пари, самочувствие и възможности!  bouquet
Не е за мен момичета, за майка ми е, но май се ориентирах! Някой да има впечатления или информация за Д-р Сарафов от Александровска?

# 610
Мерка, мислено ще съм при теб утре и съм сигурна че всичко ще е наред, а бебка ще е прекрасна.
Ника, така се зарадвах за теб сякаш аз съм си намерила работа. Пожелавам ти успех и да не ни забравяш..
Слънчи, голяма прегръдка от мен.
Аз ги чукнах 36 миналия месец, обаче не им се давам да им се невиди.
Далче, дано майчето ти попадне на добър доктор.

# 611
Камбанчо, честит рожден ден! Здраве, щастие, късмет и успехи!

Мерка, с теб сме  Hug Леко да мине всичко и после още по-леко и бързо възстановяване. А че ще е прекрасна принцесата нямам съмнения. Чакам утре с нетърпение отчет и снимки.

Ника, честита ти нова работа. Да е лека и доходоносна и да ти носи удовлетворение.

Ех, ний тук все на по 36 сме се събрали Simple SmileСкоро и аз на толкова ще стана. И всеки следващ рожден ден все по-бързо ми се струва че идва.

# 612
Мери, миличка често се сещам за теб, но нямам време да пиша и само чета...и мен ме беше мнооого шубе сега за тва секцио, що така не знам...даже на операционната като седнах/легнах такова подскачане от страх беше, че ooooh! успокоих топката чак като ми вкараха упойката и като се замислих нямаше грам причина да се шашкам, ама пусти страх Crazy Стискам палци всичко да мине бързо и леко, и двете да сте добре, бързо да се възстановиш и много гуш от мен Hug

Ей аз също чакам инфо и снЕмкиии Mr. Green

Никааааааааа, много яко! Супер! Честито! Ей много се кефя като му се получи така на някой! Еее много готино! Ся да не ни отсвириш тотално...надявам се да можеш поне по някоя дума да можеш да драсваш Party

Гледам слънчи, ла вида и мяуска са писали, нооо съм труп и не мооога да си държа главата изправена вече....лягам пък ще чета утре. Тва леке малкото се опитва да яде в 4ч  #Crazy Кво е тва, аааааа...по-рано от 6ч не давам, ама пусто трябва да го баламосвам все, че да не буди Александра, последните няколко дена са кошмарни, не спира да ъ-ка недоволно, да мрънка и приплаква. Направо нямам думи. До кенефа не мога да стигна. Дремва по 2-3 пъти на ден за по 15-20 мин и тва е ooooh! Беше болна до сега, отнесе един Зинат, ама много тудно и го давах. Дъпаше се, плюваше, буташе...кво беше тва нещо. Александра ивнаги с кеф е пила 'секви гадости и тва направо ме побърка...иначе растееееееееее бухтата, хили се и пее като е в настроение Heart Eyes
Скрит текст:

# 613
Теди, малката калпазанка е разкошна! Heart Eyes
Мериииииии, днес ли е секциото?! Пак съм пропуснала грандиозна новина! Crazy
Всичко ще мине чудесно, тръпна в очакване на снимки! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 614
  • София

Ника, честито!

Теди, няма такъв сладкиш като Вики. Дано следващите дни се смили над теб и не се буди толкова рано!

Далче, оправи ли се съвсем?

Мяуче, успяхте ли да се измиете снощи?  Mr. Green

Слънчи, радвам се, че писа!  Hug

Много моля, аз съм още в безгрижната младост на 20-те (пък макар и в края им).

Тръпна в очакване на Радинкаsmile3539

Общи условия

Активация на акаунт