Не виждам кой друг ще е виноват.

Леко да мине всичко и после още по-леко и бързо възстановяване. А че ще е прекрасна принцесата нямам съмнения. Чакам утре с нетърпение отчет и снимки.
Скоро и аз на толкова ще стана. И всеки следващ рожден ден все по-бързо ми се струва че идва.
успокоих топката чак като ми вкараха упойката и като се замислих нямаше грам причина да се шашкам, ама пусти страх
Стискам палци всичко да мине бързо и леко, и двете да сте добре, бързо да се възстановиш и много гуш от мен 

Кво е тва, аааааа...по-рано от 6ч не давам, ама пусто трябва да го баламосвам все, че да не буди Александра, последните няколко дена са кошмарни, не спира да ъ-ка недоволно, да мрънка и приплаква. Направо нямам думи. До кенефа не мога да стигна. Дремва по 2-3 пъти на ден за по 15-20 мин и тва е
Беше болна до сега, отнесе един Зинат, ама много тудно и го давах. Дъпаше се, плюваше, буташе...кво беше тва нещо. Александра ивнаги с кеф е пила 'секви гадости и тва направо ме побърка...иначе растееееееееее бухтата, хили се и пее като е в настроение 
Препоръчани теми