Нека температурите са майски, пък ако ще ФЕВРУАРЧЕТО да плямпа на китайски! (44)

• 32 008
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Добро утроо !  Hug

Камбанчо, честит рожден ден на патеричка ! Много здраве ,късмет и усмивки ти желая !  Hug

Тедии
, кога порастна това мъниче? Разкошна е !  Hug

И аз чакам новини за Мери !

Далче, бързо оздравяване на майчето !  Hug

Ника, бравос за работата !  Flutter

Момичета,искам да ви пожелава весели празници ! Много сплотени моменти със семейството, много топлина, обич и усмивки !!!  Hug

п.с.Sunny Sky съм.  Rolling Eyes

# 616
  • До Балкана
Някакви вести? newsm78 Heart Eyes

# 617
  • Burgas
Май още не Praynig

Деси що така?

# 618
  • offshore & overseas
ДД, уважаеми лели на Радина! Mr. Green

Влизам да проверя няма ли новини от Мери. Сигурна съм, че всичко е минало по ноти, но просто още не се е осеферила или пък няма достъп до интернет. Party

Ходих да проверя при априлки 2012 - но и там няма нищо, остава да чакаме.

Хубав следобед и вечер и светъл празник на всички ви желая!!

# 619
Още стискам палци за Мерката... Дано скоро пише!
Деси, честит ти нов ник и облик! Весели празници и от нас!

# 620
Здравейте Hug
Няма ли новини още от Мери?Стискам палци всичко с беба и мама да е наред!
Ника честито за работа!
Аз още не мога да свикна ConfusedСияна реве сутрин като се разделяме,вечер я виждам за по половин час и ми е едно тегаво.Ще ни трябва време и на двете да свикнем.Нещо не мога да свикна с новите колежки,свикнала съм да работя в колектив в който няма интриги,а тук изобилстват такива и ще видим...
Теди направо ми иде да и изям пухкавите бузки Heart Eyes
Ето и поздрави от Сиси
Скрит текст:
Днес ще червят яйца в яслата Simple Smile
Ако не успея да пиша,пожелавам ви весели празници!
Дано и малки и големи сте здрави!
Много ми липсвате да знаете Hug

# 621
И аз дебна тук. Приключих с боядисване на Ейца и месене на козунаци за тази година!
Да кажа за тези, които вземат пари като безработни, че са преведени!

# 622
  • София
ДД!  Grinning
Влизам и аз да видя леля ли съм, /баба ли съм  Mr. Green/. Може секциото да и е било по обяд и още да не е в състояние да си каже милата.  Hug
Теди, Пухи, страхотни сладуранки си имате!  Hug

Благодаря ви за подкрепата!  Hug  Hug Доста ми е притеснено и на мен как ще се стиковаме семейно, след като ще съм работеща майка... Свеки ще дойде първоначално, трябва да я инсталираме и рестартираме на местна почва.  Mr. Green

С мъжо боядисахме 20 яйца, мислех, че все някое ще се пукне при варенето и ще останат по-малко за боядисване, но за първа година всички здрави излезнаха, бре!
Сега ще го поставям мъжото в "моите обувки" и ще го карам да минаваме по моя ежедневен маршрут за прибирането на децата. Така се спече, че ще ходи час и нещо пеша, че само мисълта за това го умори и заспа на дивана.  Joy Joy Joy

# 623
  • offshore & overseas
И аз дебна тук. Приключих с боядисване на Ейца и месене на козунаци за тази година!
Да кажа за тези, които вземат пари като безработни, че са преведени!
И моите, но пък децките ги няма. Tired

# 624
  • София
Децки неам и аз - ДСК.  Peace

# 625
Нито пък аз- ДСК.  Mr. Green

# 626
Децки има,вчера си ги взех от пощата аз поне  Peace

Стискам палци при Мери всичко да е минало добре  Praynig

Последна редакция: пт, 13 апр 2012, 04:47 от Radi_

# 627
И при мен има детски, в ДСК. А даже и миналия месец за пръв път подадох докИменти и въобще не очаквах  ни да ме одобрят, ни пък и да ги получа толкова рано, но има.

Чакам и аз Мери. Сигурна съм че всичко е минало добре, но все пак да се отбележи. Simple Smile

# 628
  • София
Ради, снимката ти не се вижда!  Peace
Пф, избирателно са ни прецакали, МяуLaughing Без децки до вторник, туй то.
Бръмб, лелите тук дават някакво номерче, и можеш с него да идеш 2 седмици след подаването и да видиш дали си одобрен за детски или не. Обаче ако имат някакви въпроси и неясноти, кликват по ГСМ-то да ги набереш и оправят нещата, поне на мен досега винаги са ми звънели и после са ми отпускали детските.  Peace

Айде, дигам мъжо и гълъбите и тръгваме за поколението.  Laughing

# 629
  • Burgas
Весели празници момичета(ако нещо не успея да пиша през идните дни) здраве и весели дни на вас и семействата ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт