Нека температурите са майски, пък ако ще ФЕВРУАРЧЕТО да плямпа на китайски! (44)

• 32 005
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Айде, де, няма ли инфо още? Mr. Green

# 631
  • Плевен
А здравейте. Тука, братче, няма 6-5. Секциото почна точно в 8:30, в 10 часа вече бях будна, ама в реанимация не пускат хора и не дават телефони. Чак в 15:30 станах, качих се един етаж нагоре, та мъжа ми донесе лаптопа, та звънях на 13293473487 човека, та чак сега сварвам да напиша, че се роди мома Радина, 2980 гр, 50 сантиметра. Нямам все още хубава снимка. Може би утре ще постна някоя. Благодаря за подкрепата. Добре сме и двете. Боли ме по-малко от първото секцио. Матката лекинко ми се била разшила, ама сега закърпиха окончателно работата. Радина прилича на брат си, само дето е с коса и то тъмна, а тои се роди почти без коса и все още е рус. Рапорт даден!

# 632
Ехаааа,вече сме лелиии PartyЧестита дъщеричка,Мари!Нека ви е много здрава и щастлива,а на теб бързо възстановяване! Heart Eyes
Ника,честита ти желана работа Party

# 633
  • York
Мери, Да Ви е жива и здрава! На теб бързо възстановяване! Спокойни първи мигове с новоизлюпеното човече!   bouquet

# 634
Мериииии, цял ден те мисля, честита ти дъщеричка!!! Да е жива и здрава, а на теб бързо възстановяване! Звучиш доста бодро!  smile3504

# 635
Меееееееерка, честита втора рожбичка!  bouquet
Погали малчуганка от лелите! Hug

# 636
Мерка, да ни е жива и здрава мома Радина, а ти да се възстановяваш бързо  bouquet

# 637
  • София

Йеее! Добре дошла на малката Радина! Жива и здрава да е!

Ей, начи, сума ти багаж за нищо и никакви 4 дена (даже са си 2, ако не броим пътя). Утре ще пътувам до края на света с дребната, дето и 30 минути не я свърта на едно място и с едрото, дето ще бачка цяла нощ и винаги му е тясно в кола. Отся съм изморена.

# 638
Йееее! Да е жива и здрава Радина, а на мама бързо и лесно възстановяване (включително килата)!  bouquet

# 639
  • София
Еееее, Мерка, честито! Да е здрава и щастлива малката Радина!    bouquet

# 640
  • Варна
Мери, честито! Да е много здрава и да расте щастлива малката Радина! Бързо възстановяване!   bouquet  bouquet  bouquet

# 641
  • някъде тук
Мери,честито! Нека ви е жива и здрава малката принцеса! Hug  bouquet

# 642
Страхотна новина.Честита дъщеричка Мери.Да ви е жива и здрава.  bouquet

# 643
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Леле, Мери, да ти е жива и здрава Радина!!! Да те радва и да бъде "послушно" бебе Simple Smile (каквото и да означава това  Wink)

# 644
Сега вече сядам да ви "видя" как сте момичета,преди малко само хвърлих по едно око ама не се стърпях като прочетох за малката Радина.
Снощи си изкарахме супер,пак до 4.30,ама докато пооправя масите стана 5.30.Но поне днес се понаспах(понеже оставихме малкия при баба и дядо) чак до 11.30-е няма такова блаженство.После се захванах да боядисвам яйцата и да меся козунаци-това го правя за пръв път в живота си и смея да кажа че се получиха доста добре,само че каталясах,боядисах 30 яйца и направих 6 козунака.После върнаха малкия следобяд та и на разходка го изкарахме с баща му и сега вече съм гроги.
Ника честито за новата работа.
Теди голяма кукличка си имаш.
Лека нощ момичета.

Общи условия

Активация на акаунт