Нека температурите са майски, пък ако ще ФЕВРУАРЧЕТО да плямпа на китайски! (44)

• 32 000
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Меркаааааааааа, честитоооо! Да ви е жива и здрава мома Радина! Да е послушна, кротка, бате Тино да помага на мама и да не те подлудяват двамцата (като мен  Mr. Green ).   Бързо възстановяване ти желая, мила! Hug Hug Hug
Никич, честита ти нова работа! Наслука!  Hug
Теди, Бухтата е най-сладкото кюфте на света! Да я намуцкаш от мен!  Heart Eyes
Ради, и аз не виждам снимката...

# 646
А, в 19ч. ми преведоха детските...

# 647
  • Бургас
Мери, честита ви малка принцеса Радина!  Hug

Здравейте, дами!
Наминавам набързо само да ви пожелая светли празници!
Чета, но не ми се пише...

# 648
Честито, Мерииии! Радина да е здрава, щастлива, кротичка и да те прави още по-горда майка! Много се радвам за вас!

Hug

# 649
  • Най-зеленият остров
Мери, да ти е жива и здрава малката дъщеричка. Бързичко да се възстановиш и килцата ще свалиш  Hug Колко мило когато се появи бебенце в нашата тема. Всеки път се връщам две години назад когато всеки ден имаше бебчета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ника, честита нова работа. С кеф да си я работиш и много парички да получаваш.
Мимитке, радвам се че те виждам в темата  Hug
Весели празници желая на всички предварително, защото най-вероятно няма да мога да пиша през тях.

# 650
  • София

Тръгваме след малко. travel
 Hug

# 651
  • Бургас
Мери,честита бебка ! Да е много здраво и щастливо бебе Радина !  Hug

И аз стягам багаж.  Mr. Green

п.с.Мимита,Кате,  Hug Hug

# 652
  • София
Честита дъщеричка, Мери! Да е много здраво и послушно дете!

Весели празници, момичета Hug

# 653
Feline, нов ник, а? Да ти е честит. Mr. Green

# 654
МЕРИИИ, ЧЕСТИТА РОЖБИЧКА, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА  Hug Hug Hug  
 НАЙ-ХУБАВОТО ИМЕ, ДА Й НОСИ КЪСМЕТ И МНОГО,МНОГО РАДОСТ!  Hug Hug Hug

Камбанчо, жива и здрава бъди!   bouquet   bouquet   bouquet
Никич, аре да ги разбиеш тия твои работодатели,с лекота да върви,успех! И тия двамата Убавци, болест да ги не Фаща повече  Hug
Приятен път на Юхчева и всички, които ще пътуват за празниците!
Ла Вида, Слънчи ,  Hug
Мии , ти си наш герой, аз едва 25 яйца омотах, като половината ги спуках  Mr. Green Довечера като легнат децата ще меся един козунак, е така ,колкото да спазим традицията  Crazy
Другото го забравих, прощавайтте   bouquet

# 655
  • София
ДД!  Grinning
Лек път на всички пътуващи днес!  Hug

Ние ходихме в Зоопарка сутринта... малиии, тва Максето, да е жив и здрав, ама двама души го гледахме основно него и ни спря тока.  ooooh! То се катери, търчи, лежи по земята, реве, ходи накъдето си реши... не видях друго като него.
Накрая го заведох на пързалките, е те там вече се прояви изцяло.  Crazy Crazy С първото качване вече плачеше едно бутнато дете от него  Blush, после чакане на ред на опашката да се качи - ма тва не е за него - избутва всички и се катери пръв.  Blush Докато държа чуждите деца да не изпопадат от стълбата, нашия вече се е спуснал, не се държи и долу се размазва и се хили като тиква.  Crazy Може и на челна стойка са се пързаля, никакъв страх няма.  #Crazy
Тръгна си от там, овъргалян като прасе, с нови рани, но щастлив и доволен.  bowuu Снощи му купихме нови маратонки, днес вече не може човек да им определи възрастта.  Mr. Green

# 656
Ника опасно е твоето момче,да е живо и здраво.
Абе момичета от няколко дни се разхождаме с колелото триколка,което ни е подарък и съответно му е къса дръжката,понеже и аз и мъжа ми сме високи ни е голяма мъка,направо гръбначно изкривяване ще получа.Чудя се дали неможе да се измисли нещо и да се удължи тая пущина,ето това е модела:
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8270&cat=166
Може пък някой да я има същата,гледахме я,оглеждахме я ама не видяхме да има нещо за удължаване. newsm78

# 657
  • York
Ника, посмях се на твой гръб  hahaha

# 658
Ника, те такова чудо гледам и аз. От къде черпи сили и идеи за магарии незнам, ама аз съм гроги.

# 659
  • Плевен
Благодаря на всички за милите пожелания. От следобяд се мъча да я кърмя, за сега имам някакви жалки капчици коластра. Иначе тя засука идеално, дърпа силно, дано скоро слезе кърмата. Продължава да ми се струва супер малка, ръчичките й едни сбръчкани, едно подуто носле и очи..., абе много е различна, Августин си беше по-голям и по-доносен. Може би избързах с това секцио, ама...късно е либе за китка. Ще наваксва.

Общи условия

Активация на акаунт