Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 89

• 55 917
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Хриси,Вени,Тара,чок,ама чок тешекюлер-вие сте верни дружки и много ви обичам! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ще ми се с една целувка да те зарадвам ама йок ...но не е късно.

Който има възможност,да пристига на нашите сбирки Hug Hug Hug Там ще го нацелуваме подобаващо Laughing Laughing Laughing
Ами да тя Фатма като не иска има много други желаещи
Леле мале балкона е долу...
 * Дъга, *¨*morski_briz*¨*, *nin4eto*, aleaeli, ananova, anarus, anelia001, aneta7560, azor1, babaitka, Baiche, BENI66, bigmama, black star, Blak kristal, borovinka123, boyana2009, bzsa, cercinova, Choka, clara, cuba libre, cveti_dimitrova, DAMON, daniela.qnkova, danitoo12, dani_ka, DESS2012, dettodorowa, didanka73, dima81b, dinachervenk, Diorella, eliadn, elizaar, ema153, Emiliika, evai96, eva_merry, evelin, fiore, franny, fratsla, freespirit, frikadeli, Gabie, galandri, geri iv, gery1981, haqsko, helena17, hipi1, inabat, Ira-ari, is this love, Iskritsa, ivka k, janvief, Jivka68, kanina1964, katia-74, kef4eto, koren, KStew, kurkuma, ladychar86, liva, lizincety, mal4eva1984, Mama Kali13, mamaboba, mani26, maq.1964, margita9, mima, mimas, mimoza1910, minashu, miranda34, mishi 92, nadia 63, nelitolio, nelka123, nikname, NiKoLcHeToOo, palu, perlata_26, pola1961, Preslava Mihova, reco_lili, reni66, rumina, ruri80, sasas, serenata, silvia_ip, silviya.v, skica, sladurchetata, ssr, stefito123, steli-ssd, svetla bogeva, Svetlasim, sylia, tanynka, Tara41, tenar87, tesoroo, tudinka, vadi, ValentinaP, valkova*, vaniabratanova, vania_e, vanq_marinova87, Veni_Koleva, Vese-lina, vihor, zdravka69, zlatinag, Zorni44ka, габката111, ГалинаМаркова, гунка, Дани_Tekatoki, ивамисс, лава, Л_Д, мишленцето, моli*09, Пеца, пипи17, РАДОСТ НИКОЛОВА, ЙОРДАНКА ЙОВЧЕВА, Три пъти свекърва (+ 24 Скрит/и) и 290 Гости преглежда(т) тази тема.

# 346
  • Разград

# 347
  • Варна
 newsm10
* Дъга, *¨*morski_briz*¨*, *nin4eto*, aleaeli, ananova, anarus, anelia001, azor1, babaitka, Baiche, BENI66, bigmama, black star, Blak kristal, borovinka123, boyana2009, bzsa, cercinova, Choka, cuba libre, cveti_dimitrova, DAMON, daniela.qnkova, danitoo12, dani_ka, DESS2012, dettodorowa, didanka73, dima81b, dinachervenk, Diorella, eliadn, elizaar, Emiliika, evai96, eva_merry, evelin, fata_morgana, fiore, franny, fratsla, freespirit, frikadeli, Gabie, galandri, galya_kost, gery1981, haqsko, helena17, hipi1, hrissi_sz, inabat, Ira-ari, is this love, Iskritsa, ivka k, janvief, Jivka68, kanina1964, katia-74, kef4eto, koren, KStew, kurkuma, ladychar86, liva, lizincety, mal4eva1984, Mama Kali13, mamata48, mani26, maq.1964, mima, mimas, mimoza1910, minashu, miranda34, mishi 92, nadia 63, nelitolio, nelka123, nikname, NiKoLcHeToOo, palu, perlata_26, pola1961, Preslava Mihova, reco_lili, rumina, ruri80, sasas, serenata, silvia_ip, silviya.v, skica, sladuranka_gd, sladurchetata, ssr, stefito123, steli-ssd, svetla bogeva, Svetlasim, sylia, tanynka, Tara41, tenar87, tesoroo, tudinka, vadi, ValentinaP, valkova*, vaniabratanova, vania_e, vanq_marinova87, Veni_Koleva, Vese-lina, vihor, yonitouo, zdravka69, zlatinag, Zorni44ka, габката111, гунка, Дани_Tekatoki, ивамисс, лава, Л_Д, мишленцето, моli*09, Пеца, пипи17, РАДОСТ НИКОЛОВА, ЙОРДАНКА ЙОВЧЕВА, Три пъти свекърва (+ 24 Скрит/и) и 290 Гости преглежда(т) тази тема.

# 348
Нещо много хубаво се случи днес - за първи път К+Ф не обърнаха внимание на Мукадес, не се стреснаха и разделиха, а останаха прегърнати, все едно никой не влезе при тях. А това е огромен напредък.
На мен серията ми хареса, само се притеснявам, че ако Мусти умре, а на Хаджер се случи нещо преди делото на Керим, няма да има жив свидетел и виновник за смъртта на Вурал.

ananova, и на мен ми направи впечатление това, че не обърнаха никакво внимание на Мукадес и това  ми хареса. Съществуваха само те двамата и техните чувства!
Колкото и да не ни харесва,че няма романтика, това е нормалното развитие на нещата...Стресът за Фатмагюл е голям. Тя още не е преодоляла едното, а й се стовари  ново изпитание.. Близостта ще дойде с времето , ще я видим, трябва да я има ... Heart Eyes Те двамата го заслужават след толкова мъки и препятствия.

Не искам да се случва нищо лошо на Хаджер, няма да е честно..Но ,ако слуховете излязат верни все пак, това едва ли ще навреди особено на Керим. Има вече достатъчно доказателства за вината на Мустафа

А сега ви пожелавам  "Лека нощ"!

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 23:40 от daniela.qnkova

# 349
black star , пусни си XXL за секс...оф аман! #Crazy

# 350
СТРАХОТНА БЕШЕ СЕРИЯТА ЗА МЕН ИГРАТА НА БЕРЕН ЕНГИН НЕВЕРОЯТНИ .....КЕРИМ БЕШЕ ДОСТА СЪОБРАЗИТЕЛЕН И СТАВА ЗА ПОЛИЦАЙ ТОВА МОМЧЕ ,КАТО ВИДЯ ОНОВА НЕЩО В КЪЩАТА НА БАБКАТА ВЕДНАГА СЕ СЕТИ КОЪ СЕ КРИЕ ТАМ.

БЕРЕН МНОГО ПЛАКА СТРАХОТНА Е НАПОМНИ МИ НА МОМЕНТИ НА БИХТЕР ,КАК ЦИВРЕШЕ КОГАТО ИЗПАДНА В ДЕПРЕСИЯ.ТАКА И БЯХА ДНЕС СЪЛЗИТЕ.

МУСТАФА ККВО ДА КАЖА ЗАБАВЕН Е ДОРИ И ДА УМРЕ НЕ МИ Е МЪЧНО .

СЕЛИМ И ЕРДОГАН ИМАХА ГОЛЯМО ЕФИРНО ВРЕМЕ ,КАКТО В ПЪРВИ СЕЗОН ОЧАКВАМ И В ДЕЙСТВИЕ ТЕ НАЙ- МИ ХАРЕСАХА  В ТАЗИ СЕРИЯ !

МУКАДЕС-СКУЧНА Е ВЕЧЕ

# 351
  • Хасково
* Дъга, *¨*morski_briz*¨*, *nin4eto*, 1324, aleaeli, ananova, Baiche, BENI66, bigmama, black star, Blak kristal, boyana2009, bzsa, cercinova, Choka, cuba libre, DAMON, daniela.qnkova, danilita2006, danitoo12, dani_ka, DESS2012, dettodorowa, didanka73, diksi72, dima81b, dinachervenk, Diorella, dushi4ka, elizaar, Emiliika, evai96, eva_merry, evelin, fata_morgana, fiore, franny, fratsla, freespirit, frikadeli, Gabie, galandri, galya_kost, helena17, hipi1, inabat, Ira-ari, is this love, Iskritsa, Ivetka71, ivka k, janvief, Jivka68, kanina1964, katia-74, kef4eto, KStew, kurkuma, ladychar86, liva, lizincety, mal4eva1984, Mama Kali13, mamata48, mani26, maq.1964, mima, mimas, mimoza1910, minashu, miranda34, mishi 92, nadia 63, nelitolio, nelka123, nikname, NiKoLcHeToOo, palu, perlata_26, pola1961, rossic, rumina, ruri80, sasas, serenata, silvia_ip, skica, sladuranka_gd, sladurchetata, ssr, steli-ssd, svetla bogeva, Svetlasim, sylia, tanynka, Tara41, tenar87, tesoroo, tudinka, vadi, ValentinaP, vaniabratanova, vania_e, vanq_marinova87, Veni_Koleva, vihor, yonitouo, zdravka69, zlatinag, Zorni44ka, Дани_Tekatoki, лава, Л_Д, мишленцето, моli*09, Пеца, пипи17, РАДОСТ НИКОЛОВА, ЙОРДАНКА ЙОВЧЕВА, Три пъти свекърва (+ 23 Скрит/и) и 274 Гости преглежда(т) тази тема.

# 352
black star , пусни си XXL за секс...оф аман! #Crazy
.......Simple Smile
иронизирам сценаристите......,които в други си проект са включили доста ...след сексуални сцени,на хора които не са влюбени...

# 353
  • София
що ми се чини, че ще го реабилитират Мусти, типично в техен стил, на края, умиращ ,разбрал що за боклук е, искащ прошка.....наистина...и с опростена душа...айде...амин newsm78

Ако го направят, определено ще ми отидат в графа "сапунка".

Така ли ми се стори или защото не разбирах какво говорят, но огромна дистация се усеща между Керим и Фатмагюл newsm78?Аман вече!
 Ехе, не мога да се вредя да си публикувам мнението ...

# 354
Нещо много хубаво се случи днес - за първи път К+Ф не обърнаха внимание на Мукадес, не се стреснаха и разделиха, а останаха прегърнати, все едно никой не влезе при тях. А това е огромен напредък.
На мен серията ми хареса, само се притеснявам, че ако Мусти умре, а на Хаджер се случи нещо преди делото на Керим, няма да има жив свидетел и виновник за смъртта на Вурал.

ananova, и на мен ми направи впечатление това, че не обърнаха никакво внимание на Мукадес и това  ми хареса. Съществуваха само те двамата и техните чувства!

Не искам да се случва нищо лошо на Хаджер, няма да е честно..Но ,ако слуховете излязат верни все пак, това едва ли ще навреди особено на Керим. Има вече достатъчно доказателства за вината на Мустафа

И на мен това най-много ми хареса. Даже и Фг го прегърна. Полека и бавно се отърсват от кошмарите. Но пътят е дълъг. Искаше ми се сценаристите да го скъсят малко поне.

# 355
Благодаря ви за приятната компания, с това ще си останем. Аз лично съм разочарована, имах очаквания за повече близост м/у ФГ и Керим. Слухчетата за преплетени лози и целувка излязоха силно преувеличени. Не може вечно да се казва, че няма как, много проблеми, мъка и т. н. и по време на война се раждат деца, а в мъката си хората най-често се сближават, за да устоят. За мен е твърде мъчително да следя отношенията м/у ФГ и Керим, в 1 сезон беше много по-интересно, даваха човешки съдби и отношения, сега - екшън след екшън.

# 356
  • софия
Вижте сега, да се разберем, нашата тема си остава и след сериала. Аз вече без вас не мога. Ако сте имали други планове, правете си сметката - ще дойда и една по една ще ви намеря, мислете му тогава. Имам лесен ориентир - изперкали счетоводителки, филолози, учителки, инженери, адвокати... Хеле, ако чуя някой да ми говори в рими, значи на Бризчето съм попаднала.  Laughing Hug

А, и да не забравя....мнооооого одобрявам този пост!!!!
КуркуметкаHug Heart Eyes

# 357
Мариянка,най-сърдечно ти благодаря за линковете,но нета е слаб и няма да мога да гледам ooooh!Утре ще прибягам до нас да си взема дозата Беренгин Heart Eyes

# 358
 smile3501
Мустафа е безсмъртен, а Мюнир недосегаем   ooooh! #Crazy Shocked

аман бееее ooooh!

# 359
Така, момчета и момичета.
Ох, до сега си сдържах нервите през последните епизоди и никой за нищо не обвинявах, но вече тази серия ми дойде много в повече. Е, потресена съм от сценаристките. Браво на тях. Направо ме разбиха. Благодарение на тях последните две преведени серии още не съм ги гледала, а пък тази ми вече беше последната капка.
Първо- е, омръзна ми да го гледам вече Фарат, направо ми се повръща и от него и от Мустафа. Просто през цялото време си запълват времето на серията с неговите прекалени терзания и прочее. Това си е вече излишно протакане. Явно няма какво да ни покажат, очаквах от двете малко по- разчупен сценарий. Да кажеш да нямат опит, не, но това....Исках в тази серия да видя малко повече Фатмагюл, да наблегнат на нейните чувства след отвличането, не само в разговора с психоложката и разминаването натук натам с Керим, та да стигнем накрая до някакъв разговор, завършил слава Богу с прегръдка. Е, добре, че тъпата Муки не успя да ги разтърве от прегръдката им, каквато явно й беше целта, щото тогава много бях да се разсърдя. Още от предната серия имам зъб за разговора с Керим, където му каза, че се чувства зле от това, че не успяла да стреля и какво било да се случи, ако тати не бил стрелял вместо нея. Ей, колкото и травмиран да е човек от изнасилването и последвалото отвличане, със сигурност в такъв момент, когато живота на любимия му човек е застрашен от онова Чудовище, не ще стрелям веднъж ви казвам, ми Хиляда пъти ще го надупча тоя Проклетник. Тук с тоя разговор така ми бръкнаха в джигера, че сега направо ми гръмна балона и в тази мизерна серия. Сори, но много съм разочарована. Е, имаше и страхотни моменти, но кой да ги Види и да им се наслади като най- безочливо ми ги съсипаха. Единственият лъч светлина беше краят. Де да видим другия епизод, живот и здраве що ще ни накарат да гледаме. Изчерпаха се вече, то е ясно, но дори и при това положение можеха да бъдат по- оригинални. Най- сетне искам да видя щастливи Фатма и Керим, защото ако свърши филма зле, вече ще съм убедена, че тия хора от кино не разбират. То бива, бива, ма да мъчат хората с лош край ще е върха на простотията.

Общи условия

Активация на акаунт