.Лебедовата песен на проскубаната гарга Мустафа /чернобилско ГМО/ сънуваща все бившата си изгора /май другото му аз търси прошка и изцеление за душата,че дявола го подпира с тризъбеца отзад/
..Двете мамини сладурчета Селим Ревльото и Ердоан Лекето,какво сега по терлици ще се измъкнат от закона?
..А и да не забравя Решат в затвора да не стане някоа Рахел или Радка по нашему /малко дургун ми се види като риба сушена на Слънце,ама който е на зор не подбира в затвора/..
.И последно Асу за кого е женена /или си прави харем Баш бея е Демир,Мустафа втора цигулка,а Сами на принципа и да искаш нЕма само си ми дружка/
..Перихан –многострадална Геновева,нещо разтроенострадаща го раздава или е леко дебилна
...а етърва и ще защитава праведното си синче,ех Хилмие боклука си мирише отдалеко,но явно си застрахована от това
...Фатма се върна оттам откъдето тръгна, с тази разлика че сега Керим е допуснат да бъде с нея...Мукито,милата
ако можеше и тя да се закачи на врата на Керим,ех енге,енге..зълвата по млада и хваща око,а и енището си обича нея
....е това е моя анализ,Енджето и Мелека ептен ме хвърлиха в тиквите
...........Хубав ден!

въпреки,че той си го зааслужава 
. Това реших, сигурно ще има поне още една среща с Фатмагюл, която ще е доста драматична.
?!

.
От сутринта съм си отворила темата с намерението да попиша, ама закона на Мърфи не ми даде
При това тр. драма, демек и да се запълнят към 80 серии при положение , че реало сюжета е за към 20-30 серии
Еми няма начин да не се разтяга и да няма излишни неща. Затова и Облака ми е много по-силен като сериал-няма излишни серии
. Но пък , го прави трепач, толкова истински . Поне това си е моето усещане, и изобщо не е такова само заради очите му
И Селим е със сини очи, но грам не ме кефи актьора.
, страхотна си! Благодаря ти за всички преводи
Струва ми се, че и на теб Облака ти е слабост
Уникална си!
В репортаж 8 накрая като си написала реклами и честно очаквах да опишеш и тях. Препоръчани теми