Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 89

• 55 917
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Извинявам се за предния си пост и за глупастите, които написах, за това ще Ви почерпя с една късна закуска! Да ви е сладко!

# 437
Привет! Hug

Епизода от снощи-средна хубост newsm78.Лебедовата песен на проскубаната гарга Мустафа /чернобилско ГМО/ сънуваща все бившата си изгора /май  другото му аз търси прошка и изцеление за душата,че дявола го подпира с тризъбеца отзад/ Twisted Evil.Дедективите Фахратиннейшо и Керимейн да не са минали към полицията като нещатни сътрудници,голямо разследване правят,онези с фуражите да ядат репите с листата. People Cop..Двете мамини сладурчета  Селим Ревльото и Ердоан Лекето,какво сега по терлици ще се измъкнат от закона?  tiptoe  tiptoe..А и да не забравя Решат в затвора да не стане някоа Рахел или Радка по нашему /малко дургун ми се види като риба сушена на Слънце,ама който е на зор не подбира  в затвора/..  action032.И последно Асу за кого е женена  /или си прави харем Баш бея е Демир,Мустафа втора цигулка,а Сами на принципа и да искаш нЕма само си ми дружка/ tongue..Перихан –многострадална Геновева,нещо разтроенострадаща го раздава или е  леко дебилна newsm78...а етърва и ще защитава праведното си синче,ех Хилмие боклука си мирише отдалеко,но явно си застрахована от това apchih...Фатма се върна оттам откъдето тръгна, с тази разлика че сега  Керим е допуснат да бъде с нея...Мукито,милата Blush ако можеше и тя да се закачи на врата на Керим,ех енге,енге..зълвата по млада и хваща око,а и енището си обича нея  Heart Eyes....е това е моя анализ,Енджето и Мелека ептен ме хвърлиха в тиквите ooooh!...........Хубав ден!

blahblah blahblah blahblah Rolling Eyes

vania_e,Cruela   bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 10:57 от Slawena

# 438
Привет! Hug

Радвам се, че има и такива, които мислят като мен за серията. Е, не е от тия, които ще въртя по няколко пъти, но необходима за развитието... Фатмагюл е в стрес, огромен - щеше да е нереалистично да се овеси на врата на Керим и да се отдаде на целувки. Mr. Green
Само за бога да ни отърват от Мустафа вече...писна ми да го гледам. И не смятам, че е толкова добър Фърат - една и съща намусена и разревана муцуна гледам сума ти серии. Крюела ! Peace

# 439
И аз несъм разочарована от епизода,хареса ми.Вече сте коментирали почти всичко,но както завъши се чудя,ако мусти умре дали Фатмагюл няма да се обвинява и пак да продължи с депресията  newsm78 въпреки,че той си го зааслужава  newsm78

А за сцената с Мукардес и свадбените списания,очаквах,че наистина ще Ф. ще й хареса да се замисли,ама тя пак изпадна в депресия.....определено много й е тежка ситуацията.

Със Селим и Ердоан много се забавлявах,но пък забелязах,че предната серия бяха с друга кола,кога и как я смениха  newsm78

# 440
  • Пловдив

Рейтинга за сериалчето ни  - за четвъртък.

# 441
  • София
Добър ви ден Laughing! Аз поспах и премислих: Не ще да е мъртъв Мустафа newsm78. Това реших, сигурно ще има поне още една среща с Фатмагюл, която ще е доста драматична.
А Фърат Челик наистина снощи беше невероятен в играта си!!!
Хрумна ми, по повод на "двете дини под мишниците" на сценаристките, тези Едже и Мелек дали не са си отстъпили временно работата на някакви мъже с богато екшънско въображение  newsm78?!
НО защо така отдалечиха Керим и Ф.един от друг,още  в предишният епизод,когато полицията намери всички,след престрелката на татко Фахретин....и когато Керим и Ф. излязоха навън наметнати с одялата-защо бяха на различни страни ,а не гушнати един до друг,въобще наред с тези екшъни трябваше да ни покажат ГОЛЯМА близост между двамата....не говоря за секс,а за близост такава,че да ги усещаме,че те се успокояват единствено когато са един до друг,трябваше Керим да бъде до нея в нощта,след като се прибра в къщи от отвличането.....,а не Мерием.....уф,нещо взе да ми писва......Разочарована съм,ама кой ме пита пък мен newsm78 newsm78 newsm78
А, е точно за това говоря и аз - ето от там и на мен ми се струва, че има голяма дистанция между двамата. Случват им се, какви ли не неща, а те все отделно newsm78.

Връщам се да ви чета! И ви поздравявам с прекрасната пролетна гледка навън /поне тук в София е невероятно слънчице/!

п.пCruela"Те най-големите разочарования идват от прекалено големи очаквания.", много вярно, може би и за това  не съм разочарована от снощи.
Slawena, смях се с глас на твоя пост! Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 11:32 от Л_Д

# 442
Да се включа и аз,първо да благодаря за репортажите от мястото на събитието.Добре,че има добри хора и да ни държат в течение на филма.С тези кратки серии по БТВ доста ще има да чакаме развитието в сериала.Смятам,че нещата се развиват така както трябва да се развият.Не може ти като си притеснен или нещо те притеснява да се отдаваш на целувки и т.н.След като нещата се поуспокоят ще гледаме и по-романтични серии.Но смятам,че всичко си върви по нормален начин,не можеш да очакваш романтика при положение,че има някой,който ти мисли зло и незнаеш всеки момент какво да очакваш.Това е мное мнение и се надявам да има съгласни с него.Спорен ден на всички и дано слънцето днес да ни усмихне.

# 443
# 444
  • Разград
KADİR HAS ÜNÜVERSİTE ÖDÜL TÖRENİ ENGİN AKYÜREK

# 445
  • NICE,FRANCE
.....Смятам,че нещата се развиват така както трябва да се развият.Не може ти като си притеснен или нещо те притеснява да се отдаваш на целувки и т.н.След като нещата се поуспокоят ще гледаме и по-романтични серии.Но смятам,че всичко си върви по нормален начин,не можеш да очакваш романтика при положение,че има някой,който ти мисли зло и незнаеш всеки момент какво да очакваш.Това е мное мнение и се надявам да има съгласни с него.Спорен ден на всички и дано слънцето днес да ни усмихне.
newsm10 smile3521

# 446
  • Пловдив
Добър ден и от мен  Hug От сутринта съм си отворила темата с намерението да попиша, ама закона на Мърфи не ми даде  ooooh! Joy

Та така-очаквано повечето сте разочаровани. Аз обаче не  Laughing Първо- явно повечето забравиха какво гледаме, а именно- ДРАМА, а не романтична комедия  Peace При това тр. драма, демек и да се запълнят към 80 серии при положение , че реало сюжета е за към 20-30 серии  Wink Еми няма начин да не се разтяга и да няма излишни неща. Затова и Облака ми е много по-силен като сериал-няма излишни серии  Laughing

За Мустафа- тази серия беше точно потвърждение на думите ми, които бях писала   преди доста време-той обича Ф от първата до последната серия и ще си умре с мисълта за нея. Не можеш да лъжеш пред смъртта - неговата  несбъдната мечта е Фатма, смисъла на всичките му действия до тук. Въпрса е , че не намери правилният подход от самото начало. т.е. Едже и Мелек решиха да ни покажат този начин на човешка деградация. А Фърат е блестящ- реве и крещи ,защото така му е написано все пак  Wink. Но пък , го прави трепач, толкова истински . Поне това си е моето усещане, и изобщо не е такова само заради очите му  Peace И Селим е със сини очи, но грам не ме кефи актьора.

Даника Hug, страхотна си! Благодаря ти за всички преводи   bouquet Струва ми се, че и на теб Облака ти е слабост  Wink

# 447
  • Разград

# 448
Veni_Koleva , това е резюме на снощния епизод и няколко въпроса за това какво ли аджеба ще се случи на 22.03. Ще умре ли Мустафа, какво ще стане с Яшаран, ще намерят ли път един към друг Фатмагюл и Керим. И линк за гледане на епизода.
Преди малко прочетох репортажите на hrissi_sz. Защо ли си губиш времето с това счетоводство?!  Thinking Уникална си! Hug В репортаж 8 накрая като си написала реклами и честно очаквах да опишеш и тях.

# 449

Общи условия

Активация на акаунт