Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 89

• 55 936
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • София
  Благодаря на момичетата за репортажа,че аз нещо не гледах постоянно,имах си работа,този четвъртък определено реших да обърна внимание на децата - гледахме си стари дискове-те като бебенца,беше ми мноооого по-интересно Peace
   Някой беше се пошегувал в предната тема,че някоя от сценаристките е влюбена в Мустафа,е във Фърат  де,е,вече си мисля,че не е просто шега,а ми си е самата истина-а може и двете бели птици да са влюбени в него......
  И друго си мисля-добре,хайде нека да има екшън,там да го гонят 3 серии/Мустито/ и да го хванат,да има престрелки,кървища и т.н НО защо така отдалечиха Керим и Ф.един от друг,още  в предишният епизод,когато полицията намери всички,след престрелката на татко Фахретин....и когато Керим и Ф. излязоха навън наметнати с одялата-защо бяха на различни страни ,а не гушнати един до друг,въобще наред с тези екшъни трябваше да ни покажат ГОЛЯМА близост между двамата....не говоря за секс,а за близост такава,че да ги усещаме,че те се успокояват единствено когато са един до друг,трябваше Керим да бъде до нея в нощта,след като се прибра в къщи от отвличането.....,а не Мерием.....уф,нещо взе да ми писва......Разочарована съм,ама кой ме пита пък мен newsm78 newsm78 newsm78

# 391
Привет по нощите! Laughing
Благодаря на Мариана и всички мили момичета от екипа за
превода на предната серия! newsm51
На всички ви за преводи на интервюта, слухчета, клипчета,
снимки и коментари!

За тази серия, която изгледахме тази вечер -
според мен една от най-слабите и скучните в сериала изобщо.
Просто нищо не се случи в нея, напълно излишна и протакаща.
Надявам се да не ви подразня с мнението си, уж съм търпелива,
но започнах много да се нервя на сценаристите, честно. ooooh!

Желая ви Лека нощ и утре с нови сили като за последно - петък е! Laughing

# 392
  • В Града на липите
Евелин, почти всички сме разочаровани. Но като ни поканят на сватба и ще им простим на белите птици.

Аз лично, ще си пусна 49-ти епизод примерно, за да си оправя вкуса.

# 393
67 серия Асу,Мустафа и бебето ще напуснат белия свят-не е пророчество,а се осланям на подсказките Peace
И не ми харесва никак,че двете бели птици ще пожертват Асу-повечето от богаташката клика не може да и стъпи на малкия пръст по морал,съвест и постъпки ooooh!

# 394
RIP Mustafa Nalcali!

Мислете за сватби и бебета вече  Laughing
Както каза Керим на баща си при намек за бебета: "Първо да проходим, после ще тичаме".
Поне роклята да дойде на дневен ред, ама...
ФГ каза: когато ушия роклята ще съм ГОТОВА
На мен ми се струва, че тя не само че не е готова да започне,ами и назадва.
Стори ми се, че отказа помощ на психоложката, ако е истина, не ми изглежда никак добре състоянието й.

Има резон да е назад- все пак беше готова да стреля и да убие човек, а това е бреме. Преживя пак ужасни неща. Надявам се да влезе в мир със себе си- иначе не става. Но.. да видим.

Лично моят сценарий е:
Правосъдието подрежда всички по местата им- в отделни килии или в обща- както решат;

Керим и Фг сменят обстановката - заминават някъде само двамата, за да отърсят малко поне от всичко и всички. Постепенно ще с сближат, с малки но необратими стъпки.
 И накрая ще има сватба- дотогава Фг ще е убедена, че с Керим ще й се случват само неща които иска и така ще преодолее психологическата бариера, която засега изглежда непреодолима.

Мукадес ще облъчва сами Рахми, а той милия и без това свети с нейната отразена светлина.

Нещо такова.

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 00:21 от СВЕТОЗАРА

# 395
  • Разград

# 396
BEBETA I TOVA 6TE GO IMA TRQBVA DA SE IMA TARPENIE VSE PAK FIMLMA GO DAVAT O6TE 3 MESECA NA KRAST KAJI RE4I SUPER MNOGO VREME.KOLKO NE6TA 6TE SE SLU4AT I 6TE SE SLU4VAT

SCENARISTKITE NE MOGA DA GI VINQ NO NE MOGA I DA GI OPRAVDAQ IMASHE DOSTA IZLISHNI MOMENTI TOZI SEZON -YDARA S LOPATATA POQVQVANETO NA IOZGE I NEINITE DRAMI OTVLI4ANETO NA FATMAGUL HILQDITE STRELBI PO KERIM EDNOTIPNI NE6TA KOITO SE POVTARQHA PREZ SERIQ

# 397
Според мен сме влезли в приказката за духа в затворена бутилка - умориха ни от чакане. Определено губя интерес, жалко!

# 398
  • между морето и небето
67 серия Асу,Мустафа и бебето ще напуснат белия свят-не е пророчество,а се осланям на подсказките Peace

И всички, включително и нероденото дете, ще ги затрият в един и същи епизод  newsm78. Много гадно, ако сценариските го направят. За Мусти съм съгласна, но за Хаджер и бебето ще ми дойде в повече. Много ми се иска, да се окажат неверни подскаските.

# 399
Айде и аз в кюпа на счетитата. Ама Керима така ви е взел акъла, че ще пропуснете някоя декларация... Joy

# 400
Евелин, почти всички сме разочаровани. Но като ни поканят на сватба и ще им простим на белите птици.

Аз лично, ще си пусна 49-ти епизод примерно, за да си оправя вкуса.

newsm10 newsm10 Само че аз ще си пусна 62-ри епизод. Благодаря ви! newsm51 newsm51 newsm51

# 401
Чудя се вече слуха за Берен и Енгин дали е вярно ,че са сърдите веднъж го питаха той ги подмина като гара.Може би затова избягват и да имат прекалена близост във филма , а не толкова заради нещо друго.Можеше да ни показват ,поне целувки и такива неща.Дано няма конфликт ,а и странно никога не съм ги засичала заедно на снимки нещо подобно преди години беше с ТУБА И МУРАТ.Такава химия пък........иначе аз ЕНГИН НЕ ГО ХАРЕСВАМ ВИЗУАЛНО ,НО ПЪК Е ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ И ЕМОЦИОНАЛНИ АКТЬОРИ В ТУРЦИЯ.

ПОПРИНЦИП БЕРЕН НЕ Я ЗНАМ НО СЪМ Я ВИЖДАЛА СЪС ВСИЧКИ НО НЕ И С ЕНГИН ДА Е НЯКАВА ЗАСМЯНА ИМА СНИМКИ С КААН ТАШАНЕР ,ФЪРАТ И ДРУГИ АМА С ЕНГИН ГИ НЯМА.СТРАННА Е РАБОТАТА.

# 402
 Laughing  По-кротко момичета - да не чуят сценаристките, че може да пуснат другата серия без Фатмагюл и Керим.   Laughing

# 403
  • между морето и небето
Laughing  По-кротко момичета - да не чуят сценаристките, че може да пуснат другата серия без Фатмагюл и Керим.   Laughing

То както върви, хич няма да е учудващо.

# 404
  • Разград
Tahta Ev

Общи условия

Активация на акаунт