Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 89

• 55 901
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Добре де, хора, Фг има нужда от време, но за по-интимен контакт. Тези двамата вече си признаха, че се обичат, не е ли най-логичното нещо /както каза евелин, жените така сме устроени/ тя да го търси, да търси точно неговата  мъжка подкрепа, да иска постоянно да е с него, той да е човекът на когото да се опре. Все пак решила е,че точно той е мъжа, когото обича.
А то, какво се случва - тя му отговаря с досада и отегчение на въпросите, а той пък си има други интереси - да бъде полицай!Никаква близост не усещам, точно обратното.
Никой не очаква от тях нещо изключително да се случи, но те като че изобщо не се търсят.
/ И понеже говорим за целувка и на мен не ми е логична точно сега целувката, но да речем, можеше тя постоянно да е около Керим, да спи до него в леглото, да споделя това от което я е страх, да го гледа като нейното спасение,а не с отегчение. Това с двете линейки много ме издразни, как е възможно след тези събития, всеки в отделна линейка./

п.п.dani_ka, благодаря ти, мила, отново! Hug

Моля да ми простите изблиците, но не мога да се успокоя и ще си го кажа - не намирам за нормално поведението на ФГ. Искам да направя разлика между близост и романтика. Не е обезателно да са щастливи и безгрижни, за да има прегръдки и целувки. ФГ е в шок след отвличането, да, а кой едва не умря от мъка, кой я намери и спаси, рискувайки живота си? Ако това не я накара да плаче на рамото му, да се сгуши в него...тогава какво? А те почти не бяха заедно в последните серии, само няколко реплики си казаха, дори прегръдката пред Мукадес не ми е достатъчна. Очаквам да има енергия между тях, дори да са на разстояние един от друг, но не я усещам, вяла работа. Не ми звучи правдив разказа на сценаристките и безкрайните оправдания, че е наранена, депресирана, че Керим и той е депресиран и т. н. Според мен, много се разводни сценария, много се проточи сближаването между двамата.
Е, стига съм се оплаквала, желая ви хубав ден, отново ще сме заедно пред компа  Hug

Л_Д,ValentinaP newsm10 smile3521 smile3521 smile3521

Скрит текст:
Л_Д,мила,понеже много често забелязвам,че разсъжденията ни са еднакви или подобни,да те питам/може и да си споменавала/ама ти каква зодия си,да не си като мен овне newsm78 newsm78 newsm78 Peace

# 466
Здравейте момичета! Hug Hug

От вчера не съм Ви чела и вече нямате стигане #Crazy #Crazy! Серията не съм я гледала, снощи отсъствах и от балкона ooooh! ooooh! Сега се връщам да Ви чета, а довечера ще се насладя на 66 епизод!

# 467
  • Разград

# 468
# 469
  • София

Скрит текст:
Л_Д,мила,понеже много често забелязвам,че разсъжденията ни са еднакви или подобни,да те питам/може и да си споменавала/ама ти каква зодия си,да не си като мен овне newsm78 newsm78 newsm78 Peace

Евелин,

Скрит текст:
Не съм овне, стрелче съм, ама явно сме от една порода  Hug...

# 470
  • Пловдив

Първи снимки ...това е началото.
Скрит текст:
Видях, че е слагана...

# 471
# 472
Даника Hug, страхотна си! Благодаря ти за всички преводи   bouquet Струва ми се, че и на теб Облака ти е слабост  Wink
[/quote]

Да, zlatinag сериалът ми харесва, но интервютата не ги избирам, то просто няма възможност за избор. Много малко са. И не всичко е интересно, но каквито, такива. Просто ги споделям с Вас.

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 13:09 от dani_ka

# 473

Снимка трепач Peace Grinning

ВАНЯ,благодаря за резюмето      bouquet
благодаря и на КРЮЕЛА        bouquet за превода на диалозите Hug

В прегръдката от последните кадри има много  любов, съпричастност, споделени чувства, доверие...
След намирането на Мустафа ,напрежението ще спадне и...Фатмагюл и Керим ще продължат от там където спряха...    loveuuu

# 474
# 475
  • Разград

Освен този коментар друго не открих - явно са семейни снимки.

Arkadaslar su Enginin aile resimlerini post yapmaktan bir vazgecsiniz cok iyi olur. Enginin boyle aile resimlerinin FBta gorunmesinden hoslanmadigi defalarca soylenmisti. Bakin hepimizin ailesi var saygi olarak.Herkes Engin beyin hayrani olmayabilir guvenlik acisindanda yanlis .Bir dusunun ve sagolun

# 476
Това са снимки на Енгин от Нова година със семейството му-леля му,баща му и майка му,а възрастната жена с бялата забрадка е баба му Peace

# 477
Това са снимки на Енгин от Нова година със семейството му-леля му,баща му и майка му,а възрастната жена с бялата забрадка е баба му Peace

Много им е ориенталска визията,Енгин къде бе роден

# 478
  • Разград

# 479
Здравейте, момичета !

Cruela, dani_ka, vania_e, Благодаря ви   bouquet

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 22:51 от blacky

Общи условия

Активация на акаунт