и една голяма
Аз си мислех, че сериала е един сезон, а скоро разбрах, че сезоните били всъщност два
За мен си беше индиректно обяснение в любов

огън
:

Благодаря за всички репортажи снощи, Хриси
също и на Дани и Крюела . Да Ви кажа аз също очаквах нещо по-ралично от това, което ни беше представено. За миг не забравям,че това е драма, но ми изглежда все едно изместиха центъра на нещата в този епизод. Защо трябваше да ми показват двамата идиоти Селим и Ергоан постоянно, в такива подробности ? Важна е тази линия на развитие, но ми идва в повече. Даже сцените с Мустафа, предвид,че си отива вече не ми бяха така досадни. Фърат прави много добра игра, на мен ми харесва. В известен смисъл подкрепям позицията на Валентина. Центърът би трябвало да е преживяванията на Фатмагюл, а това,че Керим хукна на търси Мустафа малко ме подразни. Нали уж Фатмагюл е най-важна, тя беше в пълна депресия, трябваше да се изрази връзката между тях, и аз не я усетих по никакъв начин. Единствените пъти,в които ми беше интересно,беше когато даваха къщата на Кадир и аз си казвам: "Ето сега ще ни илюстрират емоционалната връзка между двамата", ама не. Точната дума, която ми идва на ум за епизода е претупан ! Искам да подчертая,че под връзка не разбирам целувки или нещо такова, атмосферата на любов и съпричастност я нямаше. Вместо това имаше историите на всички идоти вкупом и един Керим тръгнал като ловец на глави да хваща престъпника. Пожалете ме и не ме замервайте много с домати, моля ! И да ме замерите, аз пак си ви обичам
....много ми хареса.Препоръчани теми