На мен така ми изглежда, ако наистина е със семейството си. Като се загледам, мога да открия прилики с жената с тъмносините дрехи
Ама само като се загледам.
) за мен Фърат не е добър актьор. 
Не можем винаги да сме на едно мнение
Финалните кадри в линейката ме поразиха
Очите му и лицето му изразяваха точно пътя към небитието
Някъде я имаше снимката по-напред!

) за мен Фърат не е добър актьор. 
Не можем винаги да сме на едно мнение
Финалните кадри в линейката ме поразиха
Очите му и лицето му изразяваха точно пътя към небитието
Някъде я имаше снимката по-напред!
ама и в профил тази стисната уста още повече не ми харесва
Много хубава пледоария
Ама за Хриси ме е яд, направо си е похабила таланта

Споделям напълно мнението ти за Енгин, в Облака е направо брутален ! Сигурна съм,че тази роля му е донесла най-голям успех, сега играта във Фатмагюл е плодът на този успех.
Слагам го в скрит текст, защото не е по темата, но трябва да се види. Няма да Ви споделям какви сънища ще сънувам

Самата тя каза,че за нея булчинската рокля значи много повече,отколкото за другите момичета 
,
?! Много странна ми се вижда тази любов.
, но аз почвам да се съмнявам, кой кого обича, и дали наистина е любов. Не знам дали сценариските се опират на типични характери, неприемливи за нас, но за мен е много показателно и облеклото на Фг.(навярно не му е времето точно сега да го обсъждам) То не се промени като стил от началото на сериала. Имаше един макъл светъл лъч (на организираната вечеря от Кристин) и толкова, веднага го загасиха. Та моята асоциация е, че някъде дълбоко в състанието си , Фг продължава да мисли и усеща, като едно селско девойче, възпитавано в цености и морал, не приемлив за повечето от нас.Препоръчани теми